2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ßende iyiyim şükür, bel ağrısını saymazsak :)
zulluuununda belirtisi yoktu ama suyu gelmiş bak, hayırlısıyla sıra sende inşallahhhh :KK16:
Bilemedim canım artık ne düşüneceğimi bilmiyorum..Kendimi pazartesi günü sezeryan durumuna alıştırsam iyi olacak gibi..

Kızlaarrr 1 ekimde doğum yaptım bende ancak fırsat bulabildim nete girmeye. Sütüm yetersizmiş doktor mama verin dedi aptamil 0-6 ay devam sütü aldım bende bi kaç gündür onu veriyrm ve sanırım kabız oldu 3 gündür kaka yapmıyo normal mi bu durum değilse napabilirm
hayırlı olsun öncelikle canım bence o mama yaramıyor bebişe benim yeğenimde öyle olmuştu bebelak ve aptamil kabız yaptı çocuğu sonra sma diye bir mama var onu kullandık o çok iyi geldi sen de dene istersen
Kızlar bişey sorucam, bu ara wc ye gittiğimde bi anda bişeyler löp diye boşalıcakmış gibi hissediyorum. var mı aranızda bu durumu yaşayan :26:
ben de oluyor hatta sadece wcde değil ayağa her kalktığımda diyebilirim
Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum:KK16:

aa çok sevindim hiç beklemiyodum bu haberi alla tez zamanda sağ salim kurtarsın inşallah dualarımız seninle:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum:KK16:

ayyyy vallahi içime doğduuuu zulluuuuuuu dedim ki bu kızın bugün suyu gelmiş olacak girdim nete bi baktım senin yazını gördümmmm çok sevindim canım habersiz bırakma bizi Allah hayırlısıyla kolay bi doğum nasip etsin:KK16::KK16::KK16:

Günüm dolmadı biliyorum ama artık gelsinnnn istiyorum bu ağrılar beni öldürecek:KK43:((((( çok ağrım olmaya başladı yine du gibi skıntım geldi böle sürekli sancı çekmekten yoruldummmmm:KK43:((( ağladım ağlıycam yaniii artık:KK43:(((
Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım, bende sancıların gerçeğe dönüşeceği anı bekliyorum, kendimi serbest bırakıyorum ama wc ye gittiğimde nişanı kontrol ederken yine de moralim bozuluyo. Allah'ım yardımcımız olsunn :KK43:

Bilemedim canım artık ne düşüneceğimi bilmiyorum..Kendimi pazartesi günü sezeryan durumuna alıştırsam iyi olacak gibi..
Hayırlısı ne ise o olsun canım, sağlıcakla olduktan sonra önemli değil artık normal ya da sezeryan oluşu..
ben de oluyor hatta sadece wcde değil ayağa her kalktığımda diyebilirim
benimde kafama takılmıştı linam yaa sağol.. wc ye tedirgin gidiyodum artık yapamıcak gibi hissediyodum kendimi..

Şu kasıklarımdaki ağrı beni delirtiyooo, adetlerim hep ağrılı geçtiğinden majezik kullanırdım. Şimdide aynı öyle bi durum var ama yapcak bişey yokkk. :KK52:

Kızlar bişey sorucam, belim ve kasıklarımdaki ağrı geçmediği gibi bi de wc ye gittiğimde pedimde belli belirsiz sarımsı kahverengimsi bişi gördüm uçuk bi leke gibiydi.. tam vajinin geldiği yerde incecikti kalemle sürülmüş gibi. bu ne olabilir :44:

Merhaba guzel anne adaylari, sabirrrrla bekleyisimiz devam ediyor...
Benim gibi 38+1 olan var mi?
Bu arada benim oglan en son kontrolde dogum kanalina girmemisti bence hala girmedi, ayaklarini pitir pitir hissediyorum :) yan yatinca kiziyor sanki bana...hickiriklarini da cok net hissediyorum herhalde kafasi yerlesse boyle hissedemezdim...
Ben kismetse pzt.sezaryen olacagim zaten, cesitli sebepler yuzunden normal dogum olamayacak. Ama bu tembel oglan beni surundururdu herhalde normali bekleseydim, dogmak bilmezdi :)
Ankara'da dogum yapacak var mi peki?

Kızlar bişey sorucam, belim ve kasıklarımdaki ağrı geçmediği gibi bi de wc ye gittiğimde pedimde belli belirsiz sarımsı kahverengimsi bişi gördüm uçuk bi leke gibiydi.. tam vajinin geldiği yerde incecikti kalemle sürülmüş gibi. bu ne olabilir :44:

Merhaba canim, ped yerine beyaz ic camasirinda durumu takip et. En ufak bir suphede hemen doktorunu ara. Yakininda bu lekeyi gosterip akil danisabilecegin biri var mi, ablan, annen, kayinvaliden vs.gibi?

ne güzel tatlım Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. 38+.. genelde oğlan sanırım :))

Amin canim hepimize insallah...evet cok var oglan o tarihlerde hayirdir insallah :KK66: bir de ben hamileyim diye mi oyle hissediyorum bilmiyorum ama sanki dogum patlamasi oldu bu sene...her yerde bebek goruyorum, hamile goruyorum...unlulerde bile bir artis var sanki hamilelikte :)

Merhaba guzel anne adaylari, sabirrrrla bekleyisimiz devam ediyor...
Benim gibi 38+1 olan var mi?
Bu arada benim oglan en son kontrolde dogum kanalina girmemisti bence hala girmedi, ayaklarini pitir pitir hissediyorum :) yan yatinca kiziyor sanki bana...hickiriklarini da cok net hissediyorum herhalde kafasi yerlesse boyle hissedemezdim...
Ben kismetse pzt.sezaryen olacagim zaten, cesitli sebepler yuzunden normal dogum olamayacak. Ama bu tembel oglan beni surundururdu herhalde normali bekleseydim, dogmak bilmezdi :)
Ankara'da dogum yapacak var mi peki?
Hayırlısı olsun hakkında canım :) Ben 38+5 oldum bugün. Dediğin gibi sabırla bekliyoruz :)
Bende Ankaralıyım ama Ispartada yaşıyorum evlendiğimden beri. Sen neresindesin ?
Benimde son kontrol pzts günüydü, bebek daha yerleşmemiş dedi doktorum. Bende senin gibi ayaklarını hıçkırıgını vs net hissediyorum. Ama nette gördüğüm kadarıyla doğumun başlaması için illaki kafasının yerleşmesi gerekmezmiş. Genelde baş yerleştiğinde amniyon suyu da sızıntı şeklinde geliyomuş. Bilmiyorum ne kadar doğru :26:

Merhaba canim, ped yerine beyaz ic camasirinda durumu takip et. En ufak bir suphede hemen doktorunu ara. Yakininda bu lekeyi gosterip akil danisabilecegin biri var mi, ablan, annen, kayinvaliden vs.gibi?
Tamam canım öyle yapıyım. Kv var, misafirler geldiğinden dolayı sadece durumu anlatabildim. Geliyomu acaba dedi direk :) Lekeye bende bakıyım diyo ama pedde durdukca kayboluyo gibi. en güseli çamaşırımı değiştiriyim ben..

selam arkadaslar bende doğum yaptım 37 2 de bebegımın kalp atısları cok duzensızdı hoca alalım dedı ve oğlum dunyaya geldı 2750 geldı sımdı uyuyo ama hala ona baktıkca ıcım kıyılıyo keske erken gelmeseydı az daha anne karnında dursaydı :KK43:

Hayırlısı olsun hakkında canım :) Ben 38+5 oldum bugün. Dediğin gibi sabırla bekliyoruz :)
Bende Ankaralıyım ama Ispartada yaşıyorum evlendiğimden beri. Sen neresindesin ?
Benimde son kontrol pzts günüydü, bebek daha yerleşmemiş dedi doktorum. Bende senin gibi ayaklarını hıçkırıgını vs net hissediyorum. Ama nette gördüğüm kadarıyla doğumun başlaması için illaki kafasının yerleşmesi gerekmezmiş. Genelde baş yerleştiğinde amniyon suyu da sızıntı şeklinde geliyomuş. Bilmiyorum ne kadar doğru :26:

Tamam canım öyle yapıyım. Kv var, misafirler geldiğinden dolayı sadece durumu anlatabildim. Geliyomu acaba dedi direk :) Lekeye bende bakıyım diyo ama pedde durdukca kayboluyo gibi. en güseli çamaşırımı değiştiriyim ben..

Yasamkent'te oturuyoruz biz beklerim :) zaten Isparta'dan gelirken yol ustu...
Camasirinda durumu takip et bizi habersiz birakma...yoksa esinin icine dogan sey gercek mi oluyor? :) artik cumbur cemaat misafirlerle hastaneye gidersiniz eger bebis geliyorsa, dizilerdeki gibi :KK66: saka bir yana hayirlisi olsun sen hiiic telas filan yapma durum takibi yap, yalniz da kalma iceri odalarda, kayinvalidenin gozu onunde ol:)

selam arkadaslar bende doğum yaptım 37 2 de bebegımın kalp atısları cok duzensızdı hoca alalım dedı ve oğlum dunyaya geldı 2750 geldı sımdı uyuyo ama hala ona baktıkca ıcım kıyılıyo keske erken gelmeseydı az daha anne karnında dursaydı :KK43:
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah :nazar::KK16:
Hiç canını sıkma kilosu gayet iyi. Benim arkadasım da 37yi doldurdu ve doğum yaptı. 2560 gr doğmus simdi 2500 kg. 0 da sürekli uyuyo ama hiç korkma toparlanır gider onlar :) Erken gelmesinde de bi hayır vardır mutlaka.. Sağlıcakla kavuştun ya önemli olan o :) ilk fırsatta hikayenide okuruz insallah :)

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah :nazar::KK16:
Hiç canını sıkma kilosu gayet iyi. Benim arkadasım da 37yi doldurdu ve doğum yaptı. 2560 gr doğmus simdi 2500 kg. 0 da sürekli uyuyo ama hiç korkma toparlanır gider onlar :) Erken gelmesinde de bi hayır vardır mutlaka.. Sağlıcakla kavuştun ya önemli olan o :) ilk fırsatta hikayenide okuruz insallah :)

Merhaba oncelikle gozunuz aydin saglikla, mutlulukla buyutursun insallah bebegini...guzel haberlerini bekliyoruz bizlere gore deneyimli bir annesin ne guzel :) senin sevginle, ilgilenle birden serpilir simdi bebis sen merak etme hic.

Yasamkent'te oturuyoruz biz beklerim :) zaten Isparta'dan gelirken yol ustu...
Camasirinda durumu takip et bizi habersiz birakma...yoksa esinin icine dogan sey gercek mi oluyor? :) artik cumbur cemaat misafirlerle hastaneye gidersiniz eger bebis geliyorsa, dizilerdeki gibi :KK66: saka bir yana hayirlisi olsun sen hiiic telas filan yapma durum takibi yap, yalniz da kalma iceri odalarda, kayinvalidenin gozu onunde ol:)

Evet yolumuzun üstüymüş, doğumdan sonra yazın Ankaraya gelmeyi planlıyoruz bebişe annemin bakması için ama burada durumlar ne gösterir bilmiyorum :) Kısmet olursa görüşmek isterim tabiki :)
Durumu takip ediyorum şimdi, nişan olup olmaması bakımından değil akıntım gerçekten anormalleşirse doktoruma haber vermek açısından tetikteyim :)
Eşimin hisleri çok kuvvetlidir ama doğum konusunda ikimizde emin değiliz, heyecana kapılmamak elde değil çünkü :) hayırlısıyla bugün gelirse çok çokkk büyük bi mutluluk olur, 16 ekim bizim evliliğe doğru yola çıktığımız gün, 25 ekimde de nikahımız kıyıldı :) Sağolsun kimse yalnız bırakmıyo sorun yok o yönden :)
sende hrhangi bi sıkıntı ya da belirti var mı bu ara ?

Kız nişanın mı geldi acaba:)))) takip et sürekli :)) bu arada ankarılıymışdın bende ankaraşı sayılırım doğma büyüme ankaralıyım:))))) bi yerden tanışıyo muyuz acaba baya ortak nokta bulduk:))))

Kız nişanın mı geldi acaba:)))) takip et sürekli :)) bu arada ankarılıymışdın bende ankaraşı sayılırım doğma büyüme ankaralıyım:))))) bi yerden tanışıyo muyuz acaba baya ortak nokta bulduk:))))
Bende evvel ki gün mesaj atmıstım ama sana gelmedi galiba. Ankarada mısın felan diye :KK1:
Nişan olduğunu sanmıyorum kuzum ya, sarımsı bişeydi ama çok ucuk kahveye de benziyodu. hani ıslanıp kuruyan çamaşırda leke kalırya öyle bişey olmuş :26: şimdi onu takip ediyorum ama nişan olmasını çokk isterdimmm. :KK16: bnm anne baba da ankk doğumlu, tanışmış olabilir miyiz acaba daha önce :)) biz keçiörende oturuyoruz şuan :)

Evet yolumuzun üstüymüş, doğumdan sonra yazın Ankaraya gelmeyi planlıyoruz bebişe annemin bakması için ama burada durumlar ne gösterir bilmiyorum :) Kısmet olursa görüşmek isterim tabiki :)
Durumu takip ediyorum şimdi, nişan olup olmaması bakımından değil akıntım gerçekten anormalleşirse doktoruma haber vermek açısından tetikteyim :)
Eşimin hisleri çok kuvvetlidir ama doğum konusunda ikimizde emin değiliz, heyecana kapılmamak elde değil çünkü :) hayırlısıyla bugün gelirse çok çokkk büyük bi mutluluk olur, 16 ekim bizim evliliğe doğru yola çıktığımız gün, 25 ekimde de nikahımız kıyıldı :) Sağolsun kimse yalnız bırakmıyo sorun yok o yönden :)
sende hrhangi bi sıkıntı ya da belirti var mı bu ara ?

Insallah girusuruz, soyle bebekleri yan yana koyup guleriz artik :)
Ben de guya bebegin gelisimi ilerde gidiyor diye 9 ekim evlilik yil donumumuzde dogar mi acaba demistim ama nerdeee?
Bendeki sıkıntılar soyle: bazen tuvaletteyken asagi dogru buyuk bir baski, yemek uzerine uzandigimda mide rahatsizligi, geceleri ozellikle boyun cevremin acayip terlemesi, sık sık uyanma, yattigimda bazen baskidan kalbimin tekliyor gibi olusu...ama dogumun yakinlastigina dair pek bir isaret yok gibi :)

X