2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Pufff cok sıkıcı bi gün yaa.. Yapcak birşeyde bulamıyorum.
Zullu ne yaptı acaba :26:

hamile olmamız bu konuda daha duyarlı olmamıza neden olduğu için tabi direk ilgimizi çekiyor.. diğer seneler hiç dikkat etmediğim için bu seneyle kıyaslayamıycam :))

saol canim benimmm, senin de bayramin mubarek olsunn. buada bayram falan olmayinc unuttum gitti:)

her gittigimde idrar örnegi aliyorlar, mantar olsa söylerlerdi bence. Ama hayirlisi, kasintim falan yok cok sükür...

saol canim benimmm, senin de bayramin mubarek olsunn. buada bayram falan olmayinc unuttum gitti:)

her gittigimde idrar örnegi aliyorlar, mantar olsa söylerlerdi bence. Ama hayirlisi, kasintim falan yok cok sükür...
sağolasın ablacım :) idrar tahlilleri yapıldıysa sorun yoktur ablacım.. ama bnm gibi içerde kalan enfeksiyon kırıntıların varsa ondan da olabilir.. benimde tahlillerde sorun cıkmamıstı.. aklında olsun yinede
her dk istemeden doğumu konusup ona endeksleniyoruz ve sürekli istem dışı bile olsa takip ediyoruz kendimizi..
beklemek çok yorucu olmaya başladı artık.. Allah'ım hayırlısıyla bizleride kavuştursun inşallah..

elle muayenede mikroskopla bakmisti. neyse hayirlsi..

canim benim ayni durumdayiz, ama ben ub sabah bir karar verdim. Artik olsun diye diretmicem hayirlisiyla ne zaman gelmek isterse gelsin. Allah biliyor ne zaman gelcegini, vakti saati gelince gelicek. Ugrasmiyorum artik...Karari verdim rahatladim:))

Bencede çok sıkıcı benim ağrılar gittikçe kötüleşmedi hala evdeyim devam ediyor ama hala aynı seviyede:))) öleee ağrı çekiyorum:)))nasip bakalım

Ablam bende hep düşünmicem diyorum, tamam vazgeçtim diyorum, gelmesini istesem bile hayırlısıyla tez zamanda gelsin diye dua ediyorum ama olmuyo. hele ki şu bayram vakti varya gelen giden bi soruyo arayan bi soruyo mesaj atanlar bile soruyo. İnsan bi yerden sonra bunalıyo diken üstünde oturur hale geliyo. Günü var diyoruz ama ertesi gün görseler gene soruyolar, insanın sabrı kalmıyo artık.. Allah'ım dayanma gücü ve hayırlı doğumlar nasip etsin, bizlerde sağlıcakla kavusalım insallah miniklere..

insalllah tatlim benimmmmmm... Ee insanlara anlayis göster bisi diyoruz tarihleri akillarinda tutamiyorlar iste. Asil sorun hamilelik artik cok yordu. Bebegimizi cok özledik. Yani 9 ay gercekten uzun bir süre. Ayrica dogum yapanlari duyuyoruz ve sabirsizlaniyoruz. Bak bugün 6 saattir carsilardayim, iki kere oturdum. Ama ne sanci var ne dogum basladi. Merak ediyorum acikligim ne durumda. Arabada da oturma kaloriferini actim sicak belki acilma yapar diye. Bir numara yok yani anlayacagin istersen amuda kalk gelmeyince gelmiyor-...

İnsanların bize anlayış göstermesi gereken bi dönemde halen kendimizi sıkıp biz anlayış gösteriyoruz. Zaten dengeler alt üst olmuş. Sabah beri ağrılara huzursuzluklara rağmen gayet iyiyken şimdi durduk yere sinir olup ağlayasım geliyo. çok garip oldum ya
Dediğin gibi gelmeyince gelmiyo.. geçenlerde bende demiştim kasılmalar devam edince yürüyüşe çıktık, belki şiddetlenir diye ama şiddetlenmek bi kenara hiçbir belirti kalmamıştı.. Allah bilir ne diyelim hayırlısı olsun hepimiz için..
Duşa giricem şimdi, azcık rahatlarım belki..

kızlar bende bugun gıttım dr kontrole gelırsen gel dedı gıttım sekreter dogum yoksa dr la goruşturmuyoruz dedı çok sınır oldum boş gıttık zaten hastaydımda boğazım fecı halde agrıyo yanı elı boş donduk

Slm kızlar size haber vereyim dedim
12 saat suni sancı çektim sadece 3 cm
Açılmam oldu...zorunlu sezaryen oldum
Bebiş kanalada inmemişti zaten artık bebeğin
Alınması gerekti.kızım 12:40 dünyaya
Geldi şükür iyiyiz ayrıntılar sonra

ayy gozun aydın cnmm demek sezeryan oldunnn o kadar sancı çekmene ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…