Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum
Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum
Ayy icime dogdu sanki...
Zullu ne yapmistir acaba diye icimden geciriyorken mesaji gorunce sok oldum..
Allah yardimcin olsun canim.. dualarimizdasin.. hayirlisiyla kolay bir dogum olur insaallah..
Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum
Zulu çok sevindim hayırlıdıyla kucağına alırsın inşş haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun
sağlığı yerinde olsun sağsalim sağlıklı kucağımıza alalımda önemli olan o canım kilo hiç sorun değil. bizim arkdaşın eşi 2,5 kilo doğmuş şimdi yarım dünya. benim arkadaşım 5 kilo doğmuş şimdi bak çubuk kraker :)) o yüzden kilo hiç önemli değil küveze girmiycek kilosu olsun yeter..
zullummmmmmmmm cok sevindimmmmmmmmKızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum
Aynennzullunun mesajını görünce selam yazmayı unutmusum yav
Nasılsınız kızçelerrr ?
ßende iyiyim şükür, bel ağrısını saymazsak :)Aynenniyiyim çok şükür,sen nasılsın cnm? Evdeyim şimdilik,öğleden sonra annemlere gidicez inş..Dün akşam da gezdik..Sancı mancı yok aynıyız hala,kızım beklemede
ßende iyiyim şükür, bel ağrısını saymazsak :)
zulluuununda belirtisi yoktu ama suyu gelmiş bak, hayırlısıyla sıra sende inşallahhhh
ablammm bayramın mubarek olsunnn :)tatlimmm merhaba, hala dogurmadim:))
benimde belimin agrisi rahatsiz ediyor ama sanci seklinde degil. Rahatsiz edici agri. Bir de sirtimda bir noktatad bir agri var bazen cok siddetli oluyor bazen sizi seklinde. Üsütmüs de olabilirim, hani derler ya yel girmis diye. kasik agrim hep var, adet olamisim gibi rahatsiz edici. Birde beyaz süt kesigi gibi findik büyüklügünde bisiler oluyor ic camasirimda , her zaman degil cok kaldim mi ayakta falan.
Yarion doktorum geliyor izinden, ögleden sonra randevu var, aciklikta durum ne cokkk merak ediyourm..
bende girer girmez onun mesajını okudum çok sevindim yaaaa :) Allah sağlıcakla bir avazda kurtarsın inşallahhh.. Darısıda hayırlısıyla biz bekleyenlerin olsun..Slm kızlar zulu naptı acep çok sevindim ve dört gözle haber bekliyorum:))) benim ağrılar devam kasılmafa var ama düzenli değil bütün et işide anneme kaldı kendi kendine uğraşıyo(( biran önce bitse üçim rahatlıycak ağrıı geldikçe korkuyorum öke kalcak diye siz nadılsınız napıyosunuz :))
İnşallah canım,hayırlısıyla gelsin artık yanii..Sokakta doğurucam diye korkuyorumßende iyiyim şükür, bel ağrısını saymazsak :)
zulluuununda belirtisi yoktu ama suyu gelmiş bak, hayırlısıyla sıra sende inşallahhhh
bi ben değilim demekki bu düşüncelerle boğuşan, insan durdukca ne hallere geliyo yaaİnşallah canım,hayırlısıyla gelsin artık yanii..Sokakta doğurucam diye korkuyorum