- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
kafayı taktın mı o bi saati bile arıyosun kuzuKis yetmiyor bir saat ki
canım nane limon iç sabah akşam. bi de c vitaminli meyveler ye özellikle.BEN bu doğuramamagın uzerıne bıde grıp olcam stresım ıkı kat arttı
ahahah bu lıstede zupper oldu zullumm ellerıne saglıkkDoguramayanlar
1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-
hemencik ora damlıyım ben =)
haklısın valla
Beni körükleyen doktorummmmbi de 29 ekimde doğuracakken 6 ekimde doğuran arkadasım, bebişi gördükçe hevesleniyorum yaaa, yarın ben kontrole gidicem, onlarda bebişi kontrole götürüceklermiş sarılık için
heh bize de böyle bişey lazımdı
Kis yetmiyor bir saat ki
varmı dogurmayan listeye ekleyeyim
Aynennnncatyy canımm sendemı dogurmadınn halaa kızzz:26:
Bayıldım bu listeyeeee,doğuramayanlar listesiDoguramayanlar
1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-
Ahh gidisatimiz pek parlak değilkafayı taktın mı o bi saati bile arıyosun kuzuşahsen ben öyleyim
canım nane limon iç sabah akşam. bi de c vitaminli meyveler ye özellikle.
Kız bari moralimiz düzelir diğer listede adımızı goremiyozahahah bu lıstede zupper oldu zullumm ellerıne saglıkk
kızz benden sonra olanlar hep dogurduu psıkolojımm bozuluyor nolurr benden sonraa dogurr uyma o doktoruna arkadasınaa
kızlar az bucuk agrılarımmm varr dua edınn banada artsınnn:26::26:
ayy kafayı yedımm bu sekılde bı dua ısteyecegımm hıc aklıma gelmezdıııı
Sende ekleyelim tatlım hiçBen doğurmadım zaten daha 15 günüm var
Doguramayanlar
1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-
Ahh gidisatimiz pek parlak değil
Kız bari moralimiz düzelir diğer listede adımızı goremiyoz
bari bunda görürüz adımızı
Sende ekleyelim tatlım hiç
merak etme iki üç gün içinde
sende bize katılırsın doğurmak istiyom diye
Aynennnn
Bayıldım bu listeyeeee,doğuramayanlar listesi
İnşallah Cnm bizim heyecan doruktaSizin günleriniz çok azaldı o durumda ne yaparım biliyorum benim geç dollenmem vardı belki kasıma bile kalırım hayirli zamanda gelsin yavrum
kız altta ısımler var yaaa
bende öyleyim iştekızz benden sonra olanlar hep dogurduu psıkolojımm bozuluyor nolurr benden sonraa dogurr uyma o doktoruna arkadasınaa
kızlar az bucuk agrılarımmm varr dua edınn banada artsınnn:26::26:
ayy kafayı yedımm bu sekılde bı dua ısteyecegımm hıc aklıma gelmezdıııı
biçoğumuzun var dicem ama çoklukta kalmadı yaaaYarın herkesin kontrolu var heralde :)
Doguramayanlar
1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-zizag
13-
14-
15-
Doguramayanlarin tumunun var heralde :))bende öyleyim iştedualarımız birbirimiz için kuzum
biçoğumuzun var dicem ama çoklukta kalmadı yaaa
Doguramayanlar
1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-zizag
13-
14-
15-
Hahah cnm super olmus:) bakalim ilk kim cikicak listeden ayyyyyy ins acilna vardir yarin ola hayrola
Canım mümkünse sancını evde cek ki hastaneye gidince açılman cok olsun. Benim 1.5 cm'i 7,5 saatte 10cm'e actılar. Benim bizim Dr cumaya yaparız sezaryen demişti. Ben suni sancıyı bu kadar uzun çekeceğimi düşünmemiştim. Biraz dener sezaryen yaparız demiştim en kötü.amin cnm benimde 2 cm açılma varmış kahverengi akıntı geliyor nişan sanırım devam ediyor hala ama sancı tam olarak yok bakalım yarın son gün
Âmin canım. Suni sancı beni birde ac ve susuz oldugum icin mahvetti. Sezaryene girme ihtimali oldugundan yemek ve su almamı istemediler. O yüzden de cok zor oldu benim icin. Agri kesici de vermediler.suni sancıdan benimde gözüm korktu açıkcası. öyle bi durumda doktorumdan sezeryan yapmasını isticem bakalım ne dicek. Ama kişiden kişiyede değişiyo. eşimin kuzeni dr. izne çıkcağı için 39+4te suni sancı ile doğuma girdi. 7 8 saat kadar sürdü, o da zorlandı ama ağrı kesici ile 2 saat dinlenme şansı olmuş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. insan nişanın geldiğine bile sevinemicek desene
maşallah jasminimmmAllah size bağışlasın, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah tosuncuk
Rabbim bizim gibi bekleyenlerede bu duyguyu yaşamayı nasib etsin inşallah..
allah analı babalı büyütsün cnm sağ sağlim gelmişsiniz evinize bundan güzel duygu yoktur dünyada.darısı bizlere inş.sancı çok mu kötüydü cnm ben dün akşam hastaneye gittim birisi suni sancı çekiyordu aman allahım dehşet verici birşey çok korktum nasıl bağırıyodu kıyamam ona bile o anda dua ettim.allah kimseyi eğlendirmesin orada zor çünkü kızın halini görünce korktum bende