2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canım mümkünse sancını evde cek ki hastaneye gidince açılman cok olsun. Benim 1.5 cm'i 7,5 saatte 10cm'e actılar. Benim bizim Dr cumaya yaparız sezaryen demişti. Ben suni sancıyı bu kadar uzun çekeceğimi düşünmemiştim. Biraz dener sezaryen yaparız demiştim en kötü.

Âmin canım. Suni sancı beni birde ac ve susuz oldugum icin mahvetti. Sezaryene girme ihtimali oldugundan yemek ve su almamı istemediler. O yüzden de cok zor oldu benim icin. Agri kesici de vermediler.

Canım zorlandım suni sancıdan. Birde benim açıklığım az olup birden acmaya çalıştıkları icin gittikçe yükselttiler sancımı. En sonunda birde suyumu patlattılar, dogumda suyum olmadıgından daha da zor cikti bebiş.
Aslında az verseler veya aciklik 4-5cm olsa destek olup dogum sürecini azaltabilir.

cnm bıraz normal dogumu anlatsana kaç dk da dogdun ıcerı aldıktan sonra makas nasıl attılar bızı azcık aydınlatsana

Doguramayanlar :KK1:

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-zizag
13-thcee
14-
15-

cnm sabah geldi sürekli geliyor sabah kalktığımda kahverengiydi sonra ara ara sarı sümüksü ama kıvamı yoğum ara ara yine kahverengi fln işte az önce löp diye geldi sarı jel gibi ama yoğundu ebe hemşireyi aradım nişandır dedi.sancılarımı bekliyorum gelir mi diye.ama şuan aşağıya baskı yapıyor acıtıyor çok.kasılmalarla birlikte makata vuruyor.2 cm açıklık var zaten.bakalım cnm ne zaman başlıcak sancılar sen ne durumdasn cnm:KK16:
Evet cnm aynisi 2 -3 gun geldi bugun yok anlattigin gb benimkide ama bugun hic gelmedi yarin kontrol aciklik yine pek cikmiycak sanirim

Jasemin nasilsiniz cnm ? Sancilari az tarif edebilirmisin birde nisandan ne kadar sure sonra bebis gelmisti?

çok kotuyum kızlar grıpten dolayı ter stres sıkıntı hepsı bı arada boğaz agrısı ayy ben ne yapcamm

Doğuranlar olmuş bu arada hepinize de hayırlı oldun bebişleriniz gelmiş ne güzel:))) darısı bize:)) loori naptı haber var mı

Doguramayanlar :KK1:

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina