Canım mümkünse sancını evde cek ki hastaneye gidince açılman cok olsun. Benim 1.5 cm'i 7,5 saatte 10cm'e actılar. Benim bizim Dr cumaya yaparız sezaryen demişti. Ben suni sancıyı bu kadar uzun çekeceğimi düşünmemiştim. Biraz dener sezaryen yaparız demiştim en kötü.
Âmin canım. Suni sancı beni birde ac ve susuz oldugum icin mahvetti. Sezaryene girme ihtimali oldugundan yemek ve su almamı istemediler. O yüzden de cok zor oldu benim icin. Agri kesici de vermediler.
Canım zorlandım suni sancıdan. Birde benim açıklığım az olup birden acmaya çalıştıkları icin gittikçe yükselttiler sancımı. En sonunda birde suyumu patlattılar, dogumda suyum olmadıgından daha da zor cikti bebiş.
Aslında az verseler veya aciklik 4-5cm olsa destek olup dogum sürecini azaltabilir.
Evet cnm aynisi 2 -3 gun geldi bugun yok anlattigin gb benimkide ama bugun hic gelmedi yarin kontrol aciklik yine pek cikmiycak sanirimcnm sabah geldi sürekli geliyor sabah kalktığımda kahverengiydi sonra ara ara sarı sümüksü ama kıvamı yoğum ara ara yine kahverengi fln işte az önce löp diye geldi sarı jel gibi ama yoğundu ebe hemşireyi aradım nişandır dedi.sancılarımı bekliyorum gelir mi diye.ama şuan aşağıya baskı yapıyor acıtıyor çok.kasılmalarla birlikte makata vuruyor.2 cm açıklık var zaten.bakalım cnm ne zaman başlıcak sancılar sen ne durumdasn cnm
Bende doğuramadımmmmDoguramayanlar
1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-
Sağol Cnm seninde mı yarın kontrolun var benim
çok kotuyum kızlar grıpten dolayı ter stres sıkıntı hepsı bı arada boğaz agrısı ayy ben ne yapcamm
Kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın
hakkımızda herşeyin en hayirlisi
olsun yarın bi çoğumuzun kaderi
belli olacakhepiniz opuldunuz
Cnm gecmis olsun su kaynat icine limon sık iyi gelir
Kızlar ben mümkün değil atamıyorum bacak bacak üstünebakalım ne zaman gelcek
yaparım sagol cnm ama tansıyon duşuklujude var zaten
Ayaktayken aticaz dimi cnm? Ben attim ama egilemiyorum ayakkabi corap sıkıntı esim yardim ediyor
Yok cnm oturup sırtını yasla düz olacak şeklde öyleyken bacak bacak üstüne atmaya çalış ama sırtını iyice yasla öle dene cnm
Doguramayanlar
1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina