2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:) aslinda gunum dolmadi benim, gelmedi diye stres yapmamaya calisiyorum. Kendi kendime dogumu daha da geciktirmek istemem.
Ama bayramda herkes izindeyken gelseydi de ne iyi olurdu ama !!

ben stres oluyorum ister istemez çünkü yarın son günüm doluyor yarın.evet bayramda olsa yi olur yaa yada arife akşamı fln

en iyisini yapıyoruz kızlar bizler bebişlerimizi taşıyoruz onlarda bu kadarcık şeyi yapsınlar artık
bencedeeeeee
ay kızlar sanırım görüp de yapmayanımız kalmadı duvar testini
ben de yaptım zorlaaaaaa atabildim ama bayağı zorlandım acaba bu ne demek:26::26::26:
aynen canım bizde de sonuç aynı, çok merak ediyoruz :26:
İyi aksamlar kızlar o ayak üstüne atma olayını
denedim hicde zorlanmadim anlasılan ben
hiç doguramiycam
kıss sen zorlanmadığın halde doğurursan biz kalırsak ne olcak Aman yarabbim düşünmek bile kötü, hayırlısıyla hepiciğimiz bi avazda doğuralım inşallah...
Arefe gunu sabaha karsi gelir belki ????
bi saattir düzenli kasılmaya basladım yine. 10 dk da 1 kasılıp geçiyo. Bu bile normal geliyo alıstım artık :) ama olabilir, umut hiç tükenmiyo kuzum ya :)

Zuluuu ilk sayfaya baktım 186 üye gözüküyor,186 ya beni yazacaksın bak aklında olsun

Zırt pırt tuvalete gidiyorum,bıktım şu tuvalet olayından
Bir de akıntı mıdır idrar mıdır anlamadım ama kokusu iyice ağırlaştı:26:
Ben de rahat rahat bacak bacak üstüne atabiliyorum

Valla canim esim cok sabirsiz benim ondan bana da bulasti. Doktor cuma gunu dogum yollarin kapali ama bayramda biryere gitme gittigin yerde dogum olabilir dedi. Ben de ondan umutlandim biraz.
Benim doktorda rahim ağzın kapalı ama aşağı biraz daha yerleşmeye başlamış, gününü doldurcak diye beklemeyin dedi. vaktin var ama bundan sonra her an gelebilir de dedi. Gel de bekleme simdi :)

Kizlar Allah rizasi icin yardim edin

Su duvara yaslanma olayinin ic yuzu nedir?

Bir de ben hala su komik yuz ifadelerini, simgeleri filan kullanamiyorum, dogurdum dogurucam hala yapamiyorum...onlar nasil oluyor?

Cok sagolun...

Ah canım zorlanmadim benim doğum görünmüyor
sinirlerim iyice bozuldu şurada 2 günüm kaldı yarın
dr gidiyorum bakalım ne diyecek ah ne diyeceğini tahmin
ediyorum sancı yok doğuma çok var diyecek...bir hafta
Daha bekleyemem ben

Zuluuu ilk sayfaya baktım 186 üye gözüküyor,186 ya beni yazacaksın bak aklında olsun

Cnm sen benden önce dogurursun
benim daha 2 günüm var dr doğumun
yakın zaman da olur demedi bebis aşağıda
ama kanala inmemiş yani anlayacagin
doguramiyom

Zırt pırt tuvalete gidiyorum,bıktım şu tuvalet olayından
Bir de akıntı mıdır idrar mıdır anlamadım ama kokusu iyice ağırlaştı:26:
Ben de rahat rahat bacak bacak üstüne atabiliyorum
tuvalet olayı benimde sinirlerimi bozuyo. sanki çok sıkışmışım gibi gidiyorum ama nerdeeee.. azcık bişi anca çıkıyo

Kizlar Allah rizasi icin yardim edin

Su duvara yaslanma olayinin ic yuzu nedir?

Bir de ben hala su komik yuz ifadelerini, simgeleri filan kullanamiyorum, dogurdum dogurucam hala yapamiyorum...onlar nasil oluyor?

Cok sagolun...

Canım benim önce kullanıcı kontrol paneline tıkla -
Sol tarafta Hesabım kısmında Seçenekleri düzenle var onada tıkla -
Sayfanın en alt kısmında Çeşitli seçenekler bölümü var - ordan mesaj editörünü Gelişmiş seçenekler olarak işaretle ve kaydet.
Sonra deneme yap mesaj yazarken altta gözükmesi gerek.

Benimde yarın kontrol var zullum aynı seyleri söylerse bende nasıl beklicemi düşünüyorum :18:
Ama sen kendine stres yapma, birazcık rahat bırak, kendini fazlaca sıktın epeydir o yüzden de doğumunu geciktirme. Hayırlı haberler alırız insallaah...

anaaa lori ıle lılyped de dogurmuss:26::26:hayırlı olsun gozlerı aydın bı zulluyla ben kaldımm galıbaaa
ay kızlar sanırım görüp de yapmayanımız kalmadı duvar testini
ben de yaptım zorlaaaaaa atabildim ama bayağı zorlandım acaba bu ne demek:26::26::26:
bende denedım onu yaa bırz zor oldu ama attım daha doguma varmı demek bu hafıften sancılarım var ama ne sancıs bunlar ben hıc anlamıyommm

Cnm sen benden önce dogurursun
benim daha 2 günüm var dr doğumun
yakın zaman da olur demedi bebis aşağıda
ama kanala inmemiş yani anlayacagin
doguramiyom
Aynen canım,kanaldan korkuyor sanırım benimkisi,geri kaçıyor Böğürtlen yaprağı çayı içiyorum bu arada,inş. faydasını görürüm

Son düzenleme:

benımde yarın kont var ınsallah azıcıkk bı acıklık vardır acıklık omadan dırek sunı sancı almak ıstemıyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…