2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tuvalet olayı benimde sinirlerimi bozuyo. sanki çok sıkışmışım gibi gidiyorum ama nerdeeee.. azcık bişi anca çıkıyo :KK1:

Canım benim önce kullanıcı kontrol paneline tıkla -
Sol tarafta Hesabım kısmında Seçenekleri düzenle var onada tıkla -
Sayfanın en alt kısmında Çeşitli seçenekler bölümü var - ordan mesaj editörünü Gelişmiş seçenekler olarak işaretle ve kaydet.
Sonra deneme yap mesaj yazarken altta gözükmesi gerek.

Benimde yarın kontrol var zullum aynı seyleri söylerse bende nasıl beklicemi düşünüyorum :18:
Ama sen kendine stres yapma, birazcık rahat bırak, kendini fazlaca sıktın epeydir o yüzden de doğumunu geciktirme. Hayırlı haberler alırız insallaah...
Deniyorum Cnm en fazla 1 saat sürüyor rahatlama işi:KK1:
anaaa lori ıle lılyped de dogurmuss:26::26:hayırlı olsun gozlerı aydın bı zulluyla ben kaldımm galıbaaa:KK1::KK1:

bende denedım onu yaa bırz zor oldu ama attım daha doguma varmı demek bu hafıften sancılarım var ama ne sancıs bunlar ben hıc anlamıyommm :KK23::KK23:
Bir sen ben catybaby lina kayrabebekgeliyor yazyagmuru çağla
ve diğer arkadaşlar kaldik Cnm
Aynen canım,kanaldan korkuyor sanırım benimkisi,geri kaçıyor:KK9: Böğürtlen yaprağı çayı içiyorum bu arada,inş. faydasını görürüm:KK49:
İnşallah Cnm zaten günün dolmuş

benımde yarın kont var ınsallah azıcıkk bı acıklık vardır acıklık omadan dırek sunı sancı almak ıstemıyommm:KK30::KK30::KK30:
bnde ondan korkuyorum acıkcası :KK25::KK25:
doğurmak istiyorum artııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bendeeeeeeeeeeeeeeen :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
allahım hayırlısıyla tez zamanda nasib etsin insallah, yoksa bu gidişatın sonunu düsünemiyorum :KK1:

Deniyorum Cnm en fazla 1 saat sürüyor rahatlama işi:KK1:

Bir sen ben catybaby lina kayrabebekgeliyor yazyagmuru çağla
ve diğer arkadaşlar kaldik Cnm

İnşallah Cnm zaten günün dolmuş

bnde ondan korkuyorum acıkcası :KK25::KK25:

bendeeeeeeeeeeeeeeen :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
allahım hayırlısıyla tez zamanda nasib etsin insallah, yoksa bu gidişatın sonunu düsünemiyorum :KK1:

kızz yazyagmuru daha beklesınn onun daha 12 gunu var bızım surda 1-2 gun hatta caty dolduu yazyagmuru sen de bızden once dogurma nolur zaten psıko ıyıce gıttı:KK53::KK53:

aman allahım harbi kafa gitti bizim:KK53::KK53::KK53::KK53: ama nasıl sancı istemeyelim kızlar acısı olsada bebişlerimizi öpücez yaaaaa offf stres yaptıkça sancı gelmiyor sanırım:KK52::KK52::KK52:
walla canım ya 9 ay 10 gun bekledk artıkk sabırmı kaldııı:KK43::KK43:

Doguramayanlar :KK1:

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-

Doğum hikayemi sonunda yazdım :)
hemencik ora damlıyım ben =)
hadi kızlar biraz daha gayret burda bağırırken doğuracaz birazdan hahahaahaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
haklısın valla :KK1::KK1::KK1:

kızz yazyagmuru daha beklesınn onun daha 12 gunu var bızım surda 1-2 gun hatta caty dolduu yazyagmuru sen de bızden once dogurma nolur zaten psıko ıyıce gıttı:KK53::KK53:
Beni körükleyen doktorummmm :KK52::KK52: bi de 29 ekimde doğuracakken 6 ekimde doğuran arkadasım, bebişi gördükçe hevesleniyorum yaaa, yarın ben kontrole gidicem, onlarda bebişi kontrole götürüceklermiş sarılık için :KK6:
Doguramayanlar :KK1:

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-
heh bize de böyle bişey lazımdı :KK1::KK1:

Kizlar Allah rizasi icin yardim edin :KK66:

Su duvara yaslanma olayinin ic yuzu nedir?

Bir de ben hala su komik yuz ifadelerini, simgeleri filan kullanamiyorum, dogurdum dogurucam hala yapamiyorum...onlar nasil oluyor?

Cok sagolun...

Yere otur ayaklarını uzat sırtını iyice duvara yasla altinda bisey.olmasın şimdi bi ayağını digerinin üstüne atmmaya çalı
Telden mi giriyosum sen belki ondan goremiyorsundur

X