- 5 Ekim 2012
- 785
- 3
doğurmak istiyorum artııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay kızlar sanırım görüp de yapmayanımız kalmadı duvar testini
ben de yaptım zorlaaaaaa atabildim ama bayağı zorlandım acaba bu ne demek:26::26::26:
İyi aksamlar kızlar o ayak üstüne atma olayını
denedim hicde zorlanmadim anlasılan ben
hiç doguramiycam
Deniyorum Cnm en fazla 1 saat sürüyor rahatlama işituvalet olayı benimde sinirlerimi bozuyo. sanki çok sıkışmışım gibi gidiyorum ama nerdeeee.. azcık bişi anca çıkıyo
Canım benim önce kullanıcı kontrol paneline tıkla -
Sol tarafta Hesabım kısmında Seçenekleri düzenle var onada tıkla -
Sayfanın en alt kısmında Çeşitli seçenekler bölümü var - ordan mesaj editörünü Gelişmiş seçenekler olarak işaretle ve kaydet.
Sonra deneme yap mesaj yazarken altta gözükmesi gerek.
Benimde yarın kontrol var zullum aynı seyleri söylerse bende nasıl beklicemi düşünüyorum :18:
Ama sen kendine stres yapma, birazcık rahat bırak, kendini fazlaca sıktın epeydir o yüzden de doğumunu geciktirme. Hayırlı haberler alırız insallaah...
Bir sen ben catybaby lina kayrabebekgeliyor yazyagmuru çağlaanaaa lori ıle lılyped de dogurmuss:26::26:hayırlı olsun gozlerı aydın bı zulluyla ben kaldımm galıbaaa
bende denedım onu yaa bırz zor oldu ama attım daha doguma varmı demek bu hafıften sancılarım var ama ne sancıs bunlar ben hıc anlamıyommm
İnşallah Cnm zaten günün dolmuşAynen canım,kanaldan korkuyor sanırım benimkisi,geri kaçıyorBöğürtlen yaprağı çayı içiyorum bu arada,inş. faydasını görürüm
bnde ondan korkuyorum acıkcasıbenımde yarın kont var ınsallah azıcıkk bı acıklık vardır acıklık omadan dırek sunı sancı almak ıstemıyommm
bendeeeeeeeeeeeeeeendoğurmak istiyorum artııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sancıyaa aşeriyoruzzz
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:78::78::78::78:
bnde ondan korkuyorum acıkcası
bendeeeeeeeeeeeeeeen
allahım hayırlısıyla tez zamanda nasib etsin insallah, yoksa bu gidişatın sonunu düsünemiyorum
Deniyorum Cnm en fazla 1 saat sürüyor rahatlama işi
Bir sen ben catybaby lina kayrabebekgeliyor yazyagmuru çağla
ve diğer arkadaşlar kaldik Cnm
İnşallah Cnm zaten günün dolmuş
bnde ondan korkuyorum acıkcası
bendeeeeeeeeeeeeeeen
allahım hayırlısıyla tez zamanda nasib etsin insallah, yoksa bu gidişatın sonunu düsünemiyorum
walla canım ya 9 ay 10 gun bekledk artıkk sabırmı kaldıııaman allahım harbi kafa gitti bizimama nasıl sancı istemeyelim kızlar acısı olsada bebişlerimizi öpücez yaaaaa offf stres yaptıkça sancı gelmiyor sanırım
Deniyorum Cnm en fazla 1 saat sürüyor rahatlama işi
Bir sen ben catybaby lina kayrabebekgeliyor yazyagmuru çağla
ve diğer arkadaşlar kaldik Cnm
İnşallah Cnm zaten günün dolmuş
ohoo 1 saat dayanabiliyosan ne mutlu sana kıssDeniyorum Cnm en fazla 1 saat sürüyor rahatlama işi
ohoo 1 saat dayanabiliyosan ne mutlu sana kıss
hemencik ora damlıyım ben =)Doğum hikayemi sonunda yazdım :)
haklısın vallahadi kızlar biraz daha gayret burda bağırırken doğuracaz birazdan hahahaahaaaa
Beni körükleyen doktorummmmkızz yazyagmuru daha beklesınn onun daha 12 gunu var bızım surda 1-2 gun hatta caty dolduu yazyagmuru sen de bızden once dogurma nolur zaten psıko ıyıce gıttı
heh bize de böyle bişey lazımdıDoguramayanlar
1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-
BEN bu doğuramamagın uzerıne bıde grıp olcam stresım ıkı kat arttı
Kizlar Allah rizasi icin yardim edin
Su duvara yaslanma olayinin ic yuzu nedir?
Bir de ben hala su komik yuz ifadelerini, simgeleri filan kullanamiyorum, dogurdum dogurucam hala yapamiyorum...onlar nasil oluyor?
Cok sagolun...
Dikkat et tatlım nane limon ihlamur falan iç