2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Deniyorum Cnm en fazla 1 saat sürüyor rahatlama işi
Bir sen ben catybaby lina kayrabebekgeliyor yazyagmuru çağla
ve diğer arkadaşlar kaldik Cnm
Aynen canım,kanaldan korkuyor sanırım benimkisi,geri kaçıyor Böğürtlen yaprağı çayı içiyorum bu arada,inş. faydasını görürüm
İnşallah Cnm zaten günün dolmuş

benımde yarın kont var ınsallah azıcıkk bı acıklık vardır acıklık omadan dırek sunı sancı almak ıstemıyommm
bnde ondan korkuyorum acıkcası
doğurmak istiyorum artııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bendeeeeeeeeeeeeeeen
allahım hayırlısıyla tez zamanda nasib etsin insallah, yoksa bu gidişatın sonunu düsünemiyorum

Deniyorum Cnm en fazla 1 saat sürüyor rahatlama işi

Bir sen ben catybaby lina kayrabebekgeliyor yazyagmuru çağla
ve diğer arkadaşlar kaldik Cnm

İnşallah Cnm zaten günün dolmuş

bnde ondan korkuyorum acıkcası

bendeeeeeeeeeeeeeeen
allahım hayırlısıyla tez zamanda nasib etsin insallah, yoksa bu gidişatın sonunu düsünemiyorum

kızz yazyagmuru daha beklesınn onun daha 12 gunu var bızım surda 1-2 gun hatta caty dolduu yazyagmuru sen de bızden once dogurma nolur zaten psıko ıyıce gıttı

aman allahım harbi kafa gitti bizim ama nasıl sancı istemeyelim kızlar acısı olsada bebişlerimizi öpücez yaaaaa offf stres yaptıkça sancı gelmiyor sanırım
walla canım ya 9 ay 10 gun bekledk artıkk sabırmı kaldııı

Doguramayanlar

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-

Doğum hikayemi sonunda yazdım :)
hemencik ora damlıyım ben =)
hadi kızlar biraz daha gayret burda bağırırken doğuracaz birazdan hahahaahaaaa
haklısın valla

kızz yazyagmuru daha beklesınn onun daha 12 gunu var bızım surda 1-2 gun hatta caty dolduu yazyagmuru sen de bızden once dogurma nolur zaten psıko ıyıce gıttı
Beni körükleyen doktorummmm bi de 29 ekimde doğuracakken 6 ekimde doğuran arkadasım, bebişi gördükçe hevesleniyorum yaaa, yarın ben kontrole gidicem, onlarda bebişi kontrole götürüceklermiş sarılık için
Doguramayanlar

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-
heh bize de böyle bişey lazımdı

Kizlar Allah rizasi icin yardim edin

Su duvara yaslanma olayinin ic yuzu nedir?

Bir de ben hala su komik yuz ifadelerini, simgeleri filan kullanamiyorum, dogurdum dogurucam hala yapamiyorum...onlar nasil oluyor?

Cok sagolun...

Yere otur ayaklarını uzat sırtını iyice duvara yasla altinda bisey.olmasın şimdi bi ayağını digerinin üstüne atmmaya çalı
Telden mi giriyosum sen belki ondan goremiyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…