Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içicem canım yoğurt sulanmasın diye karıştırıyodum ben hep yeni yoğurt alcak eşim akşam mecburen
şimdi ben bunu düşürsem çokmu ağrılı sancılı düşücek ay çok tırsıyorum düşmese kalsa orda nolur:26:
eviniz hayırlı olsun hayatım bu arada iyi hallettiniz biz ekim kasım gibi taşınıcaz düşün :))
eviniz hayırlı olsun canım, biz de 2 yıl önce aldık aynı sorunları yaşadık ki herkes yaşıyor sıkma canını hallolur.
tetanoz aşısının ilkini ben bugün yaptırdım canım sen erken mi yaptırdın?
selam kızlar
benim buğün kontrolüm vardı. bebişim 25 cm ve 515 gr . haftaya ayrıntılı ultrasona giricez 30 tl ödeme yapıcam
çıkışta alışveriş yaptık optimumda CA da organik ürünler var. ve çok uygun fiyatları. tulumları 10 tl den aldım 3 6 9 aylık
Kızlar hepinize merhaba, eşimle tatile geldik ama inanın tatil mi eziyet mi biz de bilemedik.Mahvolduk.. İki adım atamıyorum arkadaşlar.Aşağıdaki basınçtan ve sağ üst taraftaki sertlikten ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum. En kötüsü de yataktan kalkmaya çalışmak. Kasıklarım çok basınçlı ve ağrılı idi. Doktor idrarındaki enfeksiyon tam olarak geçmemiş, eğer geçmezse bu erken doğumu tetikleyebilir dedi . Hatta bu enfeksiyonun geçmemesi keseye bile zarar verirmiş..Ve geçmiyor, geçmiyor! Hatta altıma bile kaçırmaya başladım..farketmiyorum bile ağrıdan..kaç defa kese delindi ve su akıyor diye panik atak yaşadım anlatamam
Karnımın sağ üst tarafı çok sert ve nefes bile alamıyorum..kaç gündür yemek de yiyemiyorum. Bir gram lokma attığım an karnımın sağ tarafı saatlerce katılaşıyor ve nefes aldırmıyor.Eşimin de benim de psikolojimiz çok bozuldu.2 gündür durmadan ağlıyorum, panik halindeyim bir şey olacak diye..bu stresten bebeğimin hareketleri bile zayıfladı.. Var mı aynı durumu yaşayanlar aranızda? Ne yapacağım bilemiyorum..
güzel haberlerle bekliyoruz seni canımGunaydin kizlar gun asiri kontrole cagirdi doktorum saat 10 da muayene si basliyor bence hersey yolunda ilaclar sayesinde yabrimda kipir kipir bskalim doktorumuz ne dicek
arkadaşlar hangi siteler numune yolluyor?üye olmak yetiyormu?ilk defa duydumda böyle birşeyi
güzel haberlerle bekliyoruz seni canım
sabriya bu olmamış canım bi daha yükle
5 liraya kot muuuuu yaa çok mu gezmekte keramet :44: ben buaralar hiç mağaza falan gezemiyorum
dünkü papuçu da tesadüfen oturduğumuz yerdeki waikiki den aldım
resim istiyoruzzz turkuazzzz
essela.. evin hayırlı olsun gerçi bi iki pürüz çıkmış ama olsun sonunda olucak ya gec olsun güç olmasın tatlım
ne kdr mutlu oluyorum ev alanları gördükçe..
inşallahhh darısı bnmde başıma olur .. ben oturduğum evı satın almak ıstıyorum aslında ama ev sahıbım satmaz..
konusunu bıle açmadık.
ztn şuan alacak durumumuz da yok
sen ve güzel aılen evınızde mutlu huzurlu sağlıklı oturun canım..
günaydınlar herkese
hayırlı cumalar
biz milupanın sitesine üye olmuştuk.
ordan gönderdiler. üye olup bilgilerini doldurduktan sonra adresine geliyor.
tavsiye ederim herkese
günaydın kızlar bizim yeğenden kalan küçük portatif beşiğimiz geldi Eki Görüntüle 764620
büyük beşik de sonradan gelecek çünkü şimdi koymaya odam yok nisan mayıs gibi bir odayı boşalıp kızıma bir oda yapıcaz oda takımı falan almayı düşünmüyoruz çünkü beşik gelecek şifonyer yada sadece çekmeceli dolap alırım yeter yatak odasına koyduk çok hafif odadan odaya taşırız. annem buna birde kılıf dikelim dedi şöyle ekru tüllerden düşündüm ama bakalım uygulayabilirsek.
cok güzel melekcim.. güzel kızın mışıl mışıl uyusun bunda inşallahhh
bende bı kac mağazada gordum bunları hafıf cıdden kolay taşınabılır
bebeğin bayada yatabilir bunda ister senın odanda istersen başka odada..
bu arada patiklerinizi gordum veee bittim cnm yaaa senin kız baya kokoş olucak
ne guzelll maşşallah dıyelım
Canım ya bende de rahim arcuatus var. Sende ki ney tam olarak? Banada erken doğum dedi doktor ama riskli gebelik demedi :/
Rahmim tam şeklinde değil, üstten basık bir şekli var
.
Gunaydin kizlarrr.
masallah bebisler buyumusss..25 cm olmus. bizimki minik herhalde. 1.5 hafta once 15 cm di...:)))
tatilimizin son duragi. izmire geldik...bugunde tayinler aciklanacak..bakalim ne olacak...