2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydin kizlar gun asiri kontrole cagirdi doktorum saat 10 da muayene si basliyor bence hersey yolunda ilaclar sayesinde yabrimda kipir kipir bskalim doktorumuz ne dicek

içicem canım yoğurt sulanmasın diye karıştırıyodum ben hep yeni yoğurt alcak eşim akşam mecburen:KK9::KK9:
şimdi ben bunu düşürsem çokmu ağrılı sancılı düşücek ay çok tırsıyorum düşmese kalsa orda nolur:26:

eviniz hayırlı olsun hayatım bu arada iyi hallettiniz biz ekim kasım gibi taşınıcaz düşün :))

ayy taşın düşmesi mi iyidir şuan kalması mı bi fikrim yok gizemcim
inşallah en hafif şekilde atlatırsın
ev için tşkler canım, henüz hallettik sayılmaz toplandık bekliyoruz inşallah sorunsuz taşınır yerleşiriz
sizin de kasıma kalmasa keşke, son ay düşünsene! çok zor olur siz yine en geç ekim gibi düşünün, biraz sarkmalar da oluyo maalesef, onu da hesab edin

eviniz hayırlı olsun canım, biz de 2 yıl önce aldık aynı sorunları yaşadık ki herkes yaşıyor sıkma canını hallolur.
tetanoz aşısının ilkini ben bugün yaptırdım canım sen erken mi yaptırdın?

sağol YARENKAcım, haklısın olur da günü kesin belirlemişti diye nakliyeyi de ayarlamıştık herşeyy toplandı kapatıldı adam arayıp erteliyo ikidir şimdi bişeyler lazım oldukça bantlarını açıp arıyorum kutularda
son durum; haftaya cumaya kaldı tapu işi yani bayramdan 4 5gün önce taşıncas :26: allah yardımcımız olsun
ama yine de çok şükür tabi, allahım tüm kiracılara yardım etsin kendi evini almayı nasibetsin...

selam kızlar

benim buğün kontrolüm vardı. bebişim 25 cm ve 515 gr . haftaya ayrıntılı ultrasona giricez 30 tl ödeme yapıcam

çıkışta alışveriş yaptık optimumda CA da organik ürünler var. ve çok uygun fiyatları. tulumları 10 tl den aldım 3 6 9 aylık

oy maşallah kuzunaa :KK16: nasıl da büyüyolar maşallah süphanallah

resim istiyoruzzzzz :KK36:
kimse cicilerin resimlerini eklemiyoooo

Kızlar hepinize merhaba, eşimle tatile geldik ama inanın tatil mi eziyet mi biz de bilemedik.Mahvolduk.. İki adım atamıyorum arkadaşlar.Aşağıdaki basınçtan ve sağ üst taraftaki sertlikten ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum. En kötüsü de yataktan kalkmaya çalışmak. Kasıklarım çok basınçlı ve ağrılı idi. Doktor idrarındaki enfeksiyon tam olarak geçmemiş, eğer geçmezse bu erken doğumu tetikleyebilir dedi . Hatta bu enfeksiyonun geçmemesi keseye bile zarar verirmiş..Ve geçmiyor, geçmiyor! Hatta altıma bile kaçırmaya başladım..farketmiyorum bile ağrıdan..kaç defa kese delindi ve su akıyor diye panik atak yaşadım anlatamam

Karnımın sağ üst tarafı çok sert ve nefes bile alamıyorum..kaç gündür yemek de yiyemiyorum. Bir gram lokma attığım an karnımın sağ tarafı saatlerce katılaşıyor ve nefes aldırmıyor.Eşimin de benim de psikolojimiz çok bozuldu.2 gündür durmadan ağlıyorum, panik halindeyim bir şey olacak diye..bu stresten bebeğimin hareketleri bile zayıfladı.. Var mı aynı durumu yaşayanlar aranızda? Ne yapacağım bilemiyorum..

canım yaa allah acil şifalar versin
farklı doktorlara da göründün mü? anlattığın hiç kolay bişey değil belki hastanede tutulman da gerekebilir dicem ama dr lar gerekli görmemişse inşallah o kadar da mühim bişey değildir bu yaşadığın
tatile gitmeden önce de ağrıların vardı, keşke biraz ertelese miydiniz.. gerçi bol bol dinlenmene de vesile olur
çabucak atlatırsın inşallah

Gunaydin kizlar gun asiri kontrole cagirdi doktorum saat 10 da muayene si basliyor bence hersey yolunda ilaclar sayesinde yabrimda kipir kipir bskalim doktorumuz ne dicek

gunaydınnnnnnnnnn .. herkese gunaydınnnnn

hayırlı bereketli huzur dolu cumalarınız olsun..

moiraia canım cok geçmiş olsun..
alt tarafa baskı hissediyorum ama diğer sıkıntıları ben yaşamadım canım..
tatildesin ama bulunduğun yerde bir dr gozuk derim ben..
cok uzuldum acil şifalar diliyorum cnm :KK43:

mdaa güzel haberlerle geleceğinden eminimmm canım..
bize hemen yaz :KK66:

sabriya kızının cicilerini gordum ama yazamadım kuzucummm
bayıldım yaaaa harikaa güle güle giysin mis kokulun...

bende hafta sonu bişeyler bakıcam artık :KK66:

günaydııın herkese, çok keyifliyim bugün dün başka bir doktora gittim, 3 lü testte preeklampsi riskim çok yüksek çıkmıştı, tedirgindim dr yaşla alakalı olduğunu söyledi. 20. haftadan sonra eldeki ve yüzdeki şişliğe çok dikkat edilmesi gerektiğini ayaklardaki şişliğin normal olduğuunu söyledi

kızlar aliveriş konuları geçmiş sanırım .. tam okuyamadım ama
cok mu alsak azmı alsak diyer duşunuyor bazı arkadaşlarım
haliyle ilk doğum ilk heyecan ilk bebek neler ne kdr alınmalı bilinmiyor..

ama ben derim ki çok fazla şey almayın şimdiden..
ozellikle cevresi geniş olanlar eşi dostu hediye getirecek olanlar abartmasın :KK66:
cunku ozellıkle son aylarda hediyeler gelmeye aşlıyor
Aral a o kdr az şey amıştık kı biz.. cunku cok fazla hediye gelmişti..
4 yaşında giyeceği şeyler bile vardı içlerinde.

emzik olarak nuk un oneririrm bebgin ağzına tam yapışıyor ve kalitesi çok iyi..
ztn sürekli değiştirmek gerektiği için ilk aylar deneye deneye güzelini bebeğinizn seveceğini buluyorsunuz :KK66:
biberonlarımızda nuktu bizim..

gerçekten cok cabuk buyuyorlar o yüzden cicileri fazla almayın canlarım..
gogus pedi, gogus pompası cok iş goruyor .. meme ucu çıkmayanlar silikon uç alıyor ..
bebek için agız mendilleri muhakkak alın..
ilk zmnlar tenleri çok hassas oluyor ben pamuk ve su ile temizlicem..
ıslak mendillerin en iyisi bile tahriş edebiliyor ..
ıslak mendille silinse bile cok iyi kurulanması gerekiyor
pişik kremi vs.. onları ztn alıcaz.. inşallah pişik olmazlar
birde tulumların içine yarım kollu yada sıfır kollu body giydirilmeli cok soğuklarda doğacaklar cunku
zıbınlar aslında cok kullanışlı yumuşaşık oluyor ama alttan çıt çıtlı şeyler ısı kaybı olmaması acısından daha mantıklı :KK66:
bebe yagı da alalım kızlar.. gazları muhakkak olucak banyodan sonra masaj yaomalıyız bebişlerimze :KK34:
ozellikle ayak tabanlarına yapılan masajlar bebekleri çok rahatlatlatıyor
bunun için acı elma yagı varmış bende Aralımda almamıştım ama cok duymuştm kullanan..

başka aklıma şimdi gelmiyor canlarım
bende uzerinden cok zaman geçtiği için bi çok şeyi unutmuşum acemilik yaşıyorum..
ozellıke oda konusunda napıcagımı hiç bilmiyorum...
dar beşikler çok kullanılamıyor maalesef .. o yüzden birileri geçici size verebiliyorsa süper
sonradan büyüyüp yatak olabilen yada direkt yere yakın bir yatak mantıklı
kenarına koruma yaptırılır yada nette var file korumalıklar.. ben oyle bişey duşunuyrum
cunku 6 aydan sonra odasına atıcam.
odamıza alışmasın sonra ucu bucağı gelmiyor .. çok buyuk sorun oluyor.. odasına alışması vs..

arkadaşlar hangi siteler numune yolluyor?üye olmak yetiyormu?ilk defa duydumda böyle birşeyi

günaydınlar herkese
hayırlı cumalar
biz milupanın sitesine üye olmuştuk.
ordan gönderdiler. üye olup bilgilerini doldurduktan sonra adresine geliyor.
tavsiye ederim herkese

güzel haberlerle bekliyoruz seni canım

özlem yataklarla ılgılı soru sormuşşsun canım ..
ben park yatağı senın ıcın onermıyıorum
nereye taşıcaksın kı ztn eşinin ailesiyle yaşıyorsun ya salona fln taşımak için mi soruyorsun canım ?
inan onları taşımakta oyle kolay degıl..
sabit bir beşik al geniş odanda dursun
ztn ana kucağı fln taşımak açısından cok iş goruyor ..
odadan dıger odaya gıderken yatırıyorsun içine ve orda uyuyor bebiş..
6 aya kdr rahat edersin mrk etme..

Son düzenleme:
sabriya bu olmamış canım bi daha yükle

5 liraya kot muuuuu yaa çok mu gezmekte keramet :44: ben buaralar hiç mağaza falan gezemiyorum
dünkü papuçu da tesadüfen oturduğumuz yerdeki waikiki den aldım

resim istiyoruzzz turkuazzzz

essela.. evin hayırlı olsun gerçi bi iki pürüz çıkmış ama olsun sonunda olucak ya gec olsun güç olmasın tatlım
ne kdr mutlu oluyorum ev alanları gördükçe..
inşallahhh darısı bnmde başıma olur .. ben oturduğum evı satın almak ıstıyorum aslında ama ev sahıbım satmaz..
konusunu bıle açmadık.
ztn şuan alacak durumumuz da yok :KK66:

sen ve güzel aılen evınızde mutlu huzurlu sağlıklı oturun canım.. :nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar bizim yeğenden kalan küçük portatif beşiğimiz geldi $yonca-sallanır-bambam-besik.jpg
büyük beşik de sonradan gelecek çünkü şimdi koymaya odam yok nisan mayıs gibi bir odayı boşalıp kızıma bir oda yapıcaz oda takımı falan almayı düşünmüyoruz çünkü beşik gelecek şifonyer yada sadece çekmeceli dolap alırım yeter yatak odasına koyduk çok hafif odadan odaya taşırız. annem buna birde kılıf dikelim dedi şöyle ekru tüllerden düşündüm ama bakalım uygulayabilirsek.

günaydın kızlar bizim yeğenden kalan küçük portatif beşiğimiz geldi Eki Görüntüle 764620
büyük beşik de sonradan gelecek çünkü şimdi koymaya odam yok nisan mayıs gibi bir odayı boşalıp kızıma bir oda yapıcaz oda takımı falan almayı düşünmüyoruz çünkü beşik gelecek şifonyer yada sadece çekmeceli dolap alırım yeter yatak odasına koyduk çok hafif odadan odaya taşırız. annem buna birde kılıf dikelim dedi şöyle ekru tüllerden düşündüm ama bakalım uygulayabilirsek.

cok güzel melekcim.. güzel kızın mışıl mışıl uyusun bunda inşallahhh
bende bı kac mağazada gordum bunları hafıf cıdden kolay taşınabılır
bebeğin bayada yatabilir bunda ister senın odanda istersen başka odada..

bu arada patiklerinizi gordum veee bittim cnm yaaa senin kız baya kokoş olucak :KK66:
ne guzelll maşşallah dıyelım :KK66:

cok güzel melekcim.. güzel kızın mışıl mışıl uyusun bunda inşallahhh
bende bı kac mağazada gordum bunları hafıf cıdden kolay taşınabılır
bebeğin bayada yatabilir bunda ister senın odanda istersen başka odada..

bu arada patiklerinizi gordum veee bittim cnm yaaa senin kız baya kokoş olucak :KK66:
ne guzelll maşşallah dıyelım :KK66:

kızım şanslı deniz teyzesi teşekkür ederiz. babaannesi ananesi halaları iihtiyaçlarını karşılıyor. yeğeninde kız olması çok işimize yaradı masrafımız çok çok azaldı bu arada beşik benımde hoşuma gitti çok hafif yatak odasından oturma odasına taşırız memlekete giderken taşırız iyi oldu

bende enfeksiyon için fitil kullanmaya başlamıştım çarşamba günü gittim doktora su gibi akıntım oluyodu enfeksiyondan dedi doktor bebeiş çok iyi suyuda iyi dedi hala devam etmesi normalmi bu akıntının bilemedim :KK43: doktorum akıntın artar dedi ama bu akıntı değilki su gibi bişey geliyo idarımımı kaçırıyorum acaba anlamadan tutmaktada sıkıntı yaşıyorum zaten iice kafam karıştı valla ne yapacağımı bilemedim :KK43:

Canım ya bende de rahim arcuatus var. Sende ki ney tam olarak? Banada erken doğum dedi doktor ama riskli gebelik demedi :/
Rahmim tam şeklinde değil, üstten basık bir şekli var
.

benim unicorn uterus yani yarım rahimliyim. sağ tüpüm doğuştan yok. rahmimin de sağ tarafı tam gelişmemiş. yani normalden daha ufak bir rahmim var. bu yüzden son aylarda erken doğum ve bebeğin düşük kiloda olması gibi risklerim var.

Gunaydin kizlarrr.

masallah bebisler buyumusss..25 cm olmus. bizimki minik herhalde. 1.5 hafta once 15 cm di...:)))

tatilimizin son duragi. izmire geldik...bugunde tayinler aciklanacak..bakalim ne olacak...

X