slm kızlarrr
geçmişe şöyle kısaca baktım mdaa cnm çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın
gizem sanada geçmiş olsun inşallah çabucak geçer :26:
aşıdan konuşmuşsunuz bende aşısını olmuş biri olarak söyliyim ben ağır geçirdim ama herkeste böyle olmuyormuş kii ağırda olsa zor değildi
biraz kolda ağrı oldu bide vücuda bir çeşit mikrop veriliyor sonuçta bu yüzden heryerimde spor yapmış gibi ağrıoldu ama bu bir gün sürdü çok şükür geçti sadece namaz kılarken zorladı oturup kalkmakta bende oturarak kıldım o gün rabbim kabul etsin
sizin hemşireler biraz itici anladığım kadarıyla bazıları hakkaten gıcık olabiliyor
benimki sağolsun çok cici çok sevecen beni öyle mutlu ediyorki anlatamam
bazen o kadar güzel şeyler övüyor ki eşim bir kadın başka bir kadına böyle güzel şeyler söylesin hayret diyor
beni görür görmez çay söylüyor önce sohbeti ediyoruz sonra başlıyor tartıya tansiyona kalp sesi dinletiyor bide üstüne sık sık gel çekinme hem kızını dinleriz diyor bazen hala böyle insanlar var mı dedirtiyor çokkk şanslı hissettiriyor bana kendimi aslında hastanelerde hem nemrut insanlar beni bulur ama sağolsun takip hemşirem bana yeniden sevdirdi en azından sağlık ocaklarını
bu arada göbüşleriniz çok güzel çıkmış
bide maviş bir prenses gördüm sübhanallah nasıl güzel maşallah
ben sahur hazırlığına girişicem gndüzleri gelemiyorum ve sizleri özlüyorum
ama zaman yetmiyor bana bu aralar sizin yazdıklarınızı sorunlarınızı okudukça aa bu bendede oluyor yada olmuyor neden acaba :44:diye düşünüp arada zihnimi meşgul ediiyorum
biraz melankoliğim bu aralar
eşim yanımda değil oğlum kampta arkadaşlar yanlız bırakmasada ben onları özlüyorum
çok şükür eşim yarın gelecek oğlumda mutlu en azından buna da çokkkk şükür
sözün özü iyi ki varsınız