2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

iyiyiimm hayatımm sen nasılsınnnn :))
bence pastırmalı kuru fasulye ve kavurma uyumlu olmamış pastırmayı masada meze olarak bulundur derim ben hatta hiç olmasa bile olur ertesi gün millet arkandan susadıkça sövmesin

ben sana bi menü öneriyim alternatif :))
hünkar beğendi
pirinç pilavı
yoğurtlu havuç salatası benim mükemmeeell 3'lüm bunlar :)))
zeytinyağlı fasulye veya zeytinyağlı herhangi bişey
cacık ve profiterol.yoğurtlu havucu yaparsan cacık yerine mevsim salata daha iyi olabilir :)
çoluk çocuk içinde azcık patates kızartabilirsin :))

İllada pastırmalı bişey istersende ara sıcak olarak paçanga böreği yap gitsin aklıma bunlar geldi hayatım seç beğen :)

Son düzenleme:
kızlaar KIZ'ım geliyor nihayet anketi oyladım dün detaylı ultrasona girdim her şey çok iyi amniyosenteze de gerek kalmadı, 20+0 ve 343 gram olmuş, bu da resmiEki Görüntüle 760498

Maaşallah yarenka ne kadar güzel çıkmış resmi :) benim de ayrıntılım 2 Ağustos'ta ama doppler değil dedi doktor..ben de her defasında iyi resim alma peşindeyim ama olmuyor her seferinde de peki neden amniyo istemişlerdi senden ?

maşallaaahh çok sevindim canımm gözün aydınnnnnnnnnn :)))kızlar artışta vallaa

sağol canım şimdi oda bakıyoruz tepe home ve çilek'te beğendik ama hangisi daha kaliteli olur acaba, haftaya pazar bitiyor kampanyaları o yüzden 1 hafta içinde alalım diyoruz

Günler beğendiye bayılırımmmm hınmmmm
Bi gece kalkıp eşimle yapıp yemiştik :))

Ya kızlar eşimin teyzeleri var onlarda benden davet bekliyorlar
Hissediyorum ama 4 teyze 1 dede 1 dayı 1 yenge be 1 de liseye giden kızları
Var gelince dayısı yengesinde gelir bizde 3 kişiyiz
Eee onlar gelio die k. Valideleri de çağırmam gerekiyor
Yemek napılır ki bunlara bu halde
Birde nereye sığacaklar düşünüp içinden çıkamıyorum
Yalova'da oturuyorlar gidip gelmeleri sorun
Onların evi 250 metre kare gidince geniş geniş yiyoruz ama bnm masaya sığmazlar
Offff sadece teyzeleri cagıriyim desem :44:
Bilmiyorum

sağol tatlım, benim dün ayrıca doppler'i de çekmiş ama galiba 7. ayda da çekiliyormuş halam öyle dedi. benim 4 lü testte 1:373 risk oranı çıktı o yüzden amniyosentez yapılabilir dediler ama dün ultrasonda her şey bütün ölçümler normal o yüzden gerek yok dedi doktor

günler beğendi yenimi şekerim bilmiyorum onu ahahah
biz topikçe toplanıp gelsek o kadar kişiye yine yetişemeyiz hiç kalkışma bence beklesin dursunlar daveti:26:

Son düzenleme:

Walla benim arkadaşlarım gelse ne kdr sebze olsa yerler ama
Eşimin izbandut gibi 3 iş arkadası geliyor...
Sadece birinin hanimı var..
Hünkar beğendi olur
O zaman Rus salatası yapaym ortaya madem pilavı garnitüsüz diyosun
Çünkü o çocuk bize bir kez daa yemeğe gelmişti havuçlu olanı yapmıştım
Kuru fasulye yerine taze yap diosn, ya da pazı yemeğı nasıl olur acaba, zeytinyagli patatesli:26:

MODOKO DA KERVAN BEBE var ordan aldık kızlar bayıldım odaya oyuncak sandığı aynası gardırobu karyolası şifonyeri hepsi içinde 4000 e yakın bir fiyata aldık tam fiyatını söyleyemiyorum eşimin tanıgının yeri oldugu için çokfazla indirim yaptılar sağolsunlar liste fiyatı 4500 ama nakitle giderseniz çok indirim yaparlar emin olun tavsiye ederim . mobilyacı bi arkadaşımız da yanımızdaydı malzemesini işçiliğini çok beğendi beğenmeseydi ona yaptıracaktık mobilyayı .Allaha şükür gönlüme göre bir prenses odamız oldu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin verdiğin nimetlere şükürler olsun Allahım yavrumuzu sağlıkla büyütürüz inşallah odasında . Kız bebek bereketiyle geliyo

ooyy cemrem çok kalabalıklar. Hamiş hamiş çok yorulursun. Çok yemek yapman lazım.

Bence kayınvalidenle beraber ağırlayın. Sonuçta hamişsin. İkiniz beraber girişin mutfağa derim ben.

Ne dersin . Yada komşun arkadaşın varsa yardım isteyebilirsin.

Teyzeleri ikişer çağır, dayıyı tek
Offff haftaya c.teside eşimin teyzeleri gelio bu gidişle kimse bizi çağırmadan Ramazan bitck

günler beğendi yenimi şekerim bilmiyorum onu ahahah
biz topikçe toplanıp gelsek o kadar kişiye yine yetişemeyiz hiç kalkışma bence beklesin dursunlar daveti:26:

Cano o hünkar begendinin daha bi hafifi oluyor :))
Ay görünce koptum kız anam iki çocukla telden ben ne yazdığımı biliyomuyum :))
Ya bilmiyorum gizo çağırmam gerek
K. Valide yardım eder sorun değil yemekler ama masa yetmez diye düşünüyorum mutfaktaki
Masaydık koyarız ortaya haftaya halıları yıkamacıya veriyorum
Diğer temizliği hallertircem

Kızlar papatyada bebeğe mobilya bakıyormuş eşiyle
Ay ne heyecanlı yaaa

Işte cicişlerimiiiz

Eklentiler

• $DSC_0129.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC_0130.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC_0131.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC_0132.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC_0133.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC_0134.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC_0135.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC_0136.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC_0137.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSC_0138.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC_0139.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 24
Mdaa, ayyyy bittim bayıldım mobilyanızaaa
Ben de almak isterdim ama yer yok evde 3. çocuk yavrum şanssız

Mdaa, ayyyy bittim bayıldım mobilyanızaaa
Ben de almak isterdim ama yer yok evde 3. çocuk yavrum şanssız

canım yaaa olsun kardeşlerinde büyük şansı varmı insanın beraber olucaklar ne güzel çok tatlı yaa . bakması zor ama büyüdükleri zamanda toplanıp geldiler mi evine senden iyisi olmaz Allah o günlere yetiştirsin inşallah hepimizi

Teyzeleri ikişer çağır, dayıyı tek
Offff haftaya c.teside eşimin teyzeleri gelio bu gidişle kimse bizi çağırmadan Ramazan bitck

OlmaZz kuşitooo teyzeleri hepsi aynı evde yaşıyorlar
50 küsür yaşında hepsi ve hiç evlenmemişler
Babalarıyla ayn evde yaşıyorlar
Çağırırsam hepsini bir çağırmam gerekio

çok sevindim haberlerine..bu testler insanın canını bazen boş yere çok sıktırıyor, benzer karışıklıkları ben de yaşamıştım, çok geçmiş olsun yarenka, yüreğine ferahlık gelmiştir artık.beni de baya bir sıkıştırdılar ammiyo diye diye ama yaptırmadım.en son doktorum da sağ olsun gerek görmedi çok şükür.peki bu resimleri sana cd olarak mı verdiler..uff keşke ben de renkli dopplere girebilseydim neyse ben de bebikimin bir resimcağzı var onu koyayım buraya, tek yüzü bunda görünüyor ki o da yarım yamalak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…