2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
evet canım kesinlikle yaptırmazdım, beklemekten ve dua etmekten başka bir şey yok zaten, 2 gündür hareketlerini de hissediyorum sevineceğime daha da kötü oluyorum:KK14: yarın annemlere gidip 2-3 gün kalacağım zaman geçsin diye
sen ne zaman detaylıyı yaptıracaksın canım

ben 19 haftanın içindeyim 22 de kalp oluşumu tamamlanıyormuş aslında 22de yaptırcaktım ama bayrama denk geliyor o yüzden 23.haftada bayramdan snrakı hafta daha 1 ay var.

bide afp testi varmış o nedir peki o neden yapılır yaptırıyım mı doktorum bundan da bahsetmedi

ben 19 haftanın içindeyim 22 de kalp oluşumu tamamlanıyormuş aslında 22de yaptırcaktım ama bayrama denk geliyor o yüzden 23.haftada bayramdan snrakı hafta daha 1 ay var.

bide afp testi varmış o nedir peki o neden yapılır yaptırıyım mı doktorum bundan da bahsetmedi

ben de aslında 30 temmuzda yaptıracaktım ama böyle olunca öne çektik. afp 4 lünün içinde bakılan bir test bence onu yaptır sadece çünkü çoğu doktor onu öneriyor. benim 0.70 çıktı, 2,5 ve üzeri olunca risk varmış. çapadaki genetik uzmanı da sadece bunu yaptırsaydın yeter dedi bana

ben de aslında 30 temmuzda yaptıracaktım ama böyle olunca öne çektik. afp 4 lünün içinde bakılan bir test bence onu yaptır sadece çünkü çoğu doktor onu öneriyor. benim 0.70 çıktı, 2,5 ve üzeri olunca risk varmış. çapadaki genetik uzmanı da sadece bunu yaptırsaydın yeter dedi bana

o afp testi kaç günde çıkıyor peki cnm aynı gun veriliyor mu acaba

onu hiç bilmiyorum canım ama 4 lü 1 haftada çıktı, kontrolün ne zaman daha çok var mı

10gun var cnm doktorumda yurtdışında seminerde soramamda.
ama biraz araştırdım da yüksek çıkarsa detaylı ultrasonda bakılıyormuş en iyisi ben detaylı ultrason yaptırırken söylerim bu testleri yaptırmadım ona göre bakarmısınız dıye.acaba yaptırsam mı ama o bekleme süreci benı benden alıyor hiçbieşy yapamıyorum dünyayla ilişkim kesiliyor

10gun var cnm doktorumda yurtdışında seminerde soramamda.
ama biraz araştırdım da yüksek çıkarsa detaylı ultrasonda bakılıyormuş en iyisi ben detaylı ultrason yaptırırken söylerim bu testleri yaptırmadım ona göre bakarmısınız dıye.acaba yaptırsam mı ama o bekleme süreci benı benden alıyor hiçbieşy yapamıyorum dünyayla ilişkim kesiliyor

doğru söylüyorsun allah korusun kötü bile çıksa yine detaylıyı bekleyeceksin o yüzden hiç karıştırma

doğru söylüyorsun allah korusun kötü bile çıksa yine detaylıyı bekleyeceksin o yüzden hiç karıştırma

aynen canım boşuna strese giremicem ztn çok pınpırıklı oldum hamilelikte tam tersi huyum değişti herşeyden etkileniyorum.eşimde kaptan benım yanımda değil ailem var allaha şükür o yüzden yalnız başıma bu stresi yaşayamam allaha dua ederiz ona sığınırız daha güvende olur bebişlerimiz.
seninde sonuçların harika çıkıcak boşuna yaptırmış olucan ve yazıcan burdan boşuna yaptırıp stres olmayın diye emin ol

aynen canım boşuna strese giremicem ztn çok pınpırıklı oldum hamilelikte tam tersi huyum değişti herşeyden etkileniyorum.eşimde kaptan benım yanımda değil ailem var allaha şükür o yüzden yalnız başıma bu stresi yaşayamam allaha dua ederiz ona sığınırız daha güvende olur bebişlerimiz.
seninde sonuçların harika çıkıcak boşuna yaptırmış olucan ve yazıcan burdan boşuna yaptırıp stres olmayın diye emin ol

inşallah canım çok sağol:KK16:

Merhaba Anne adayları inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız şimdien hayırlı doğumlar diliyorum..

Belki daha erkendir bebek şekerleriniz için ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum bn kızım doğduktan sonra şuan 14 aylık şeker yapmaya karar verdim eğer sizde düşünürseniz bi bakın yarımcı olmaya çalışırım..
Hatta kızımın adını koydum elifimin şekerleri diye alta linki ekliyorum.

https://www.facebook.com/elifin.sekerleri.1?ref=tn_tnmn

Şimdiden allah kabul etsin canım çok sevndim snn adına :KK34:

Ama asla kendini üzme lütfen diğer konu için sen bildiğin olabilicek bişey için bilgini bizimle paylaştın burda hepimiz her türlü olasılığı konuşuyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz senin kötü bi niyetin yoktu ki lütfen yanlış düşüncelere kapılma hiçte huzur bozan sorun çıkaran biri değilsin tatlımmm:KK19::KK49:

Arkadaşlar bende 4 aylık hamileyim bebeğimin cinsiyeti erkek bunu duyar duymaz cici biciler bakmaya çıktım kızların o kadar tatlı elbiseleri varki erkeklerinde sade ve hoş mağazadaan 2 şapka ve 1 elbise aldım :) :)

Canım ne gibi bulgular var? Açıklar mısı? İnsallah bir sorun cıkmaz hayırlıs. İle atlatırsın

merhaba kızlar nasılsınız benim 1 haftadır dünyam karardı:KK43:( 4 lü test sonucum malesef pozitif çıktı doktorum ayrıntılı ultrasona gönderdi ordada 4 lü testi destekler bulgulara rastlandı çocuğum down sendrolmu olabilirmiş moralim çok bozuk resmen yıkıldm pazartesi 8.30 da amniyosentez yaptrcam yoksa 4 ayı geçiremem ben:KK43:((nolur benim için bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin...sizlerinde canını sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim içim daralıyor....

Merhaba güzel ve tombik anneler:KK54:
Kizlar dün gece sahurdan önce bir ütü yaptım. .Ütü mü beni ben mi ütüyü anlamadm:KK14:
Öldüm sıcaktan ve buhardan:KK14:
Bu arada eşlerinizin bir türlü açılmayan inatçı gömlekleri var mııı:KK36:
Kiğılı dan alıyoruz gömlekleri, bankada olduğu icin hergün degisik bi tane giyiyor. .
Amaaaa kırışıklıkları çok zor utuleniyor yaaa ne yapmalıyım sizce..

Bu arada bi rüya gördüm Eşim ve ailesi fotoğraf cektiriyorlardı, kardesi bekar ama rüyamda o da evliydi...Yan odaya bi gidiyorum
herkes toplu halde poz veriyor ve beni çağırımıyorlar, esim bile:KK53:
Kendimi hiç bu kadar dışlanmış hissetmedim:KK14::KK1:
Hayırdır insallah:nazar:

Canim bizimde var öyle gomleklerimiz malesef :KK43: ya tam kurutmadan hafif nemliyken utuleyeceksin ama kesin çözüm ucuz gömlek almak onlar polyester karisimli olduğu için mis gibi 5dk jilet gibi oluyor

sen bide hamile halinle ev mi tasıcan canım kıyamam sana.
sen altan beye detaylı ultrasona ne zmn gidicen
evet tatlım taşıncas ev almak üzereyiz inşallh hayırlı olur bizim için
çok yorucu bi süreçti
ben altan beye gitmiyorum canım sanırım aklında yanlış kalmış
benim drum bülent bey :)
randevumuz bugün 18.00
inşallah güzel haberlerle döneriz...

merhaba kızlar nasılsınız benim 1 haftadır dünyam karardı:KK43:( 4 lü test sonucum malesef pozitif çıktı doktorum ayrıntılı ultrasona gönderdi ordada 4 lü testi destekler bulgulara rastlandı çocuğum down sendrolmu olabilirmiş moralim çok bozuk resmen yıkıldm pazartesi 8.30 da amniyosentez yaptrcam yoksa 4 ayı geçiremem ben:KK43:((nolur benim için bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin...sizlerinde canını sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim içim daralıyor....
canımmm inşallah sonucu yanlış çıkan ihtimaldir
bunu çok yaşayan oluyo maalesef
ve ne mutlu ki buna rağmen bebeğini sağlıkla kucaklayan bir sürü anne oluyo
inşallah sizde de sorun yoktur ve sağlıkla sıhhatle doğumunu yaparsın
allah büyüktür dua etmekten başka bişey gelmiyo elden

Kızlar bende görümcesi almak için çıkmıştım dışarı bi an nefesim daraldı vucüduma çiviler battı sanki ter boşaldı benden ve gerisini hatırlamıyorum bayılmışım hastanede açtım gözümü hala hastanedeyim müdahale etmeden açtım ALlahtan hamileyim ben dedim yine gitmişim serum takılı stresten olabilir dedi Dr açlıktan ya da susuzluktan olabilir
geçmiş olsun hevukçum, allah şifa versin
çok stres yaşadın vücut bi yerden çıkarıyo böyle
allah beterinden korusun kendine dikkat et...

daha bugun cinsiyet öğrenebildik sonunda. bebeğim kız olacak nasipse.şimdi de isim düşünmeye başladık
gözünüzaydıııınnn prensesiniz sağlıklı hayırlı olsun inşallah :KK16:

kızlar yukarıdaki soruma bir bakarmısınız merak ettim ya
ben de 3 lü ve 4 lüyü yaptırmak istemedim, yarı yarıya sanırım yaptıranlar bilmiyorum
allahım hepimizin yavrularını tüm hastalıklardan dertlerden tasalardan nazarlardan korusun...(aamiiinn)

benim de 2 li çok iyi çıktı 4 lü yaptırdım bin pişman oldum şimdi detaylı ultrasonu bekliyoruz 1 haftam zehir gibi geçti 1 hafta daha bekleyeceğiz. 1:373 risk çıktı. etrafımda da yaptırıp yanlış çıkan bir sürü kişi var bence yaptırma ama sen bilirsin yine de
yarenka
canım sana geçmişte de yazmıştım
bilmiyorum gözünden kaçmış olabilir
inşallah detaylıdan sonra hiç gerek kalmaz amniyosenteze falan
allahım güzel haberler alıp ferahlatsın inşallah...

Arkadaşlar bende 4 aylık hamileyim bebeğimin cinsiyeti erkek bunu duyar duymaz cici biciler bakmaya çıktım kızların o kadar tatlı elbiseleri varki erkeklerinde sade ve hoş mağazadaan 2 şapka ve 1 elbise aldım :) :)

hayırlı olsuuunnn :KK16:
hoşgeldin aramıza
allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah

Herkese gunaydin...annişler onların şehzadeleri ve prensesleri nasılsınız bakalım:)))))
Ben çok iyiyim bugün bizimkiler köye gitti iftarı orda yapacaklar evde tek kaldım yani :KK9:
Akşam eşimle başbaşa bi iftar yapalım bakalım...bu arada kızlar dün kızımin hareketlerini hissettim ve gördüm karnımda çok güzeldi ve sabahlarıda çok hareketli oluyor maşallah yavrum

Herkese gunaydin...annişler onların şehzadeleri ve prensesleri nasılsınız bakalım:)))))
Ben çok iyiyim bugün bizimkiler köye gitti iftarı orda yapacaklar evde tek kaldım yani :KK9:
Akşam eşimle başbaşa bi iftar yapalım bakalım...bu arada kızlar dün kızımin hareketlerini hissettim ve gördüm karnımda çok güzeldi ve sabahlarıda çok hareketli oluyor maşallah yavrum

bende sağ tarafımda daha çok sabahları hissediyorum bu sabah 2 kez hissettim ilkinde sağ tarafa yamıştım bişi içerden dürtüyo kalk üstümden der gibş :KK70: ne zaman sağa yatsam dürtüyo beniiiii çok güzzel bir duygu.. ve ayrıca sırt üstü yatıp bacaklarım dik durduğunda yapıyor maŞALLAH bizeeeeee

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)
Bugun ist a gidiyoruz gitmeden önce cok işim var evi toplamam lazım

Özlem ne güzel eşinle başbaşa kalacaksınız
Keyfini sürün cnm :KK66:

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim cim cimemde hep hareketli üç gündür hiç yerinde durmuyo sürekli hissediyorum hareketlerini uyudugunu uyandıgını ayırt edeiliyorum artık :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: benide sağ tarafıma yatırmıyor resmen sag tarafa yatınca sol tarafım acıyo hep sola yatıyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X