2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Benim test sonucunda da etnik köken Kafkas yazıyor. Biz de Çerkezlik varmış annemin dediğine göre ama bu etnik kökeni kan değerlerine bakarak mı belirliyorlar acaba? Çok enteresan

Canim cerkezmisin yoksa

daha bugun cinsiyet öğrenebildik sonunda. bebeğim kız olacak nasipse.şimdi de isim düşünmeye başladık

aynı gün öğrenmişiz rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah hepsini
denizcim buda istediğin ve hiç bişey anlaşılmayan ultrason resmi bak bakalım ben bişey anlayamadım sen anlayabilecekmisin
ilki geçen ayki diğeri bugünki ben şaşkınlıktan bakamamıştım doktorda eve gelince baktık onda da bişey anlayamadık

Eklentiler

• $Scan.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $oo.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 32

canım bariz kız buu bacak arasının fotosu var bakkk
ay süper yaaa maşallahh maşallahhhh

çok şükür bir avazda kurtuldu.hatta dikişe bile gerek kalmamış çok kolay olmuş doğum herkesten Allah razı olsun..darısı bizler

hey maşallahhhh yaaaa
kaç kılo dogdu acep bebişiii.. onunda cok onemı var dıkış olayında..
ben ılk oğlumu 3,670 gram 52 cm dogurdumm koca kafalı bıseydı :)
ıkı dikişim oldu ama dikişleri fln hiçç hissetmedim
bakalım buna neler yaşıycazzz..

,Allahım isteyen her kadına normal doğumu yaşatsın.. harıka bısey.. tum zorluklarına rağmen.

canım bariz kız buu bacak arasının fotosu var bakkk
ay süper yaaa maşallahh maşallahhhh

hadi yaaa kız nasıl anladın valla hiç bişey anlamadık biz baktık baktık doktora söylendik
anladık haraketli de azcık uğraşıp güzel bişey çekseydi dedik durduk

canım cok geçmiş olsunnn...
neden aç kalıyorsun aç aç dışarı bu sıcakta nasıl çıkıyorsun bak kızdım sana
bır ekmek parcasıda olsa at ağzına ole çık canım..
bak artık telaşlandırcaksın bizi..
iyi bak kendine..

hadi yaaa kız nasıl anladın valla hiç bişey anlamadık biz baktık baktık doktora söylendik
anladık haraketli de azcık uğraşıp güzel bişey çekseydi dedik durduk

karamelim canım bnm ..
alttan bacak arasını cekmişş daktırrrrr :)
orasıda boş bariz kukişş işteee
ben o kadar cokk bacak arası fotosu gordum kııı anlıyorum artık

karamelim canım bnm ..
alttan bacak arasını cekmişş daktırrrrr :)
orasıda boş bariz kukişş işteee
ben o kadar cokk bacak arası fotosu gordum kııı anlıyorum artık

kukişşş :78:

ben anlayana kadar biraz daha araştırmam gerekecek anlaşılan

hevuk geçmiş olsun cnm dikkat et bu sıcaklar çok tehlikeli :26:
inşallah biran önce toparlarsın

slm kızlar sizi takipteyim ama bir süredir yazamadım geçen hafta bursadaydım bu haftada ev toplamakla geçti nasipse haftaya il dışı tayinler açılacak eşimde bursaya tayin isticek çıkarsa bursadayız çıkmassa ankarada ev değişicez eşyaları koliledim bekliyorum evleneli 10 ay oldu 3.ye ev yerleştircem:)) önümüzdeki haftayı iple çekiyorum çarşamba doktor randevumuzda var inş bu sefer bebişimin cinsiyetinide öğrenirim....

kızlar yukarıdaki soruma bir bakarmısınız merak ettim ya

kızlar yukarıdaki soruma bir bakarmısınız merak ettim ya

benim de 2 li çok iyi çıktı 4 lü yaptırdım bin pişman oldum şimdi detaylı ultrasonu bekliyoruz 1 haftam zehir gibi geçti 1 hafta daha bekleyeceğiz. 1:373 risk çıktı. etrafımda da yaptırıp yanlış çıkan bir sürü kişi var bence yaptırma ama sen bilirsin yine de

ya endişelenme 2li en güvenilir hem 4 lü en son çıkan ve daha yenı uygulanmaya başlanmış.bence doğruluğu yoktur.
peki neden detaylıyı bekliyorsun 4lude risk çıkınca detaylı usgde mı bakılıyor.detaylı usgdede belli oluyorsa o zaman 4luyu yaptırmaya hiç gerek yok dimi doğru mu mantık kurdum.bilmiyorum bu tarama testlerini pek

evet canım doğru mantık kurdun eğer 4 lüde sorun varsa önce detaylıda bakıyorlar sonra amniyoentez yapıyorlar, çünkü bir sürü fiziksel farklılığı oluyor down sendromu varsa ve bu da ultrasonda belli oluyor. böyle olduğunu bilseydim yaptırmazdım zaten

canım o zaman hiç endişelenme dua et bende ederim zaten bir hafta kalmış gerçi geçmez o bir hafta haklısın ama bol bol dua et.
ama şunu bil ki 2li en güvenilir heryerde öyle yazıyor cnm ve birçok doktorda 2l temiz çıkınca 3lu ve 4lu istemiyor.
ya detaylı ultrasonda bır sorun varsa zaten çıkıyorsa ne gerek var 4lu testı yaptıyor bu doktorlar boşuna insanları strese sokuyorlar anlamıyorum eğer sende bilseydim yaptırmazdın ve strese girmezdın

evet canım kesinlikle yaptırmazdım, beklemekten ve dua etmekten başka bir şey yok zaten, 2 gündür hareketlerini de hissediyorum sevineceğime daha da kötü oluyorum yarın annemlere gidip 2-3 gün kalacağım zaman geçsin diye
sen ne zaman detaylıyı yaptıracaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…