Benim test sonucunda da etnik köken Kafkas yazıyor. Biz de Çerkezlik varmış annemin dediğine göre ama bu etnik kökeni kan değerlerine bakarak mı belirliyorlar acaba? Çok enteresan
Canım Caucasian yazıyordu. ( KAfkas ) ama diğer anlamıda beyaz ırk mış. Bizde beyaz tenliyiz.İkimizinde bebeklikleri sapsarıydı.
Bize çekiyor sıpamız. Oyy yesin anneleri onların popolarınııııı
Cnım çok geçmiş olsun yaaa tansiyonun falanmı düştü acaba(
Aşağılasın canım bilmiyorum Dr birsürü sebep söyledi anlattığın tansiyon değil dedi norolojik olabilir diyo hala birsürü serumum var
daha bugun cinsiyet öğrenebildik sonunda. bebeğim kız olacak nasipse.şimdi de isim düşünmeye başladık
aynı gün öğrenmişizrabbim hayırlı evlat eylesin inşallah hepsini
denizcim buda istediğin ve hiç bişey anlaşılmayan ultrason resmi bak bakalım ben bişey anlayamadım sen anlayabilecekmisin
ilki geçen ayki diğeri bugünki ben şaşkınlıktan bakamamıştım doktorda eve gelince baktık onda da bişey anlayamadık
çok şükür bir avazda kurtuldu.hatta dikişe bile gerek kalmamış çok kolay olmuş doğum herkesten Allah razı olsun..darısı bizler
canım bariz kız buu bacak arasının fotosu var bakkk
ay süper yaaa maşallahh maşallahhhh
Kızlar bende görümcesi almak için çıkmıştım dışarı bi an nefesim daraldı vucüduma çiviler battı sanki ter boşaldı benden ve gerisini hatırlamıyorum bayılmışım hastanede açtım gözümü hala hastanedeyim müdahale etmeden açtım ALlahtan hamileyim ben dedim yine gitmişim serum takılı stresten olabilir dedi Dr açlıktan ya da susuzluktan olabilir
hadi yaaa kız nasıl anladın valla hiç bişey anlamadık biz baktık baktık doktora söylendik
anladık haraketli de azcık uğraşıp güzel bişey çekseydi dedik durduk
karamelim canım bnm ..
alttan bacak arasını cekmişş daktırrrrr :)
orasıda boş bariz kukişş işteee
ben o kadar cokk bacak arası fotosu gordum kııı anlıyorum artık
kızlar bende 2li test yaptırdım allaha şükür temiz sonuç çıktı.doktor en doğrusu 2li olduğunu diğer 3lu ve 4 lu teste gerek görmedi.
her doktor farklı mı yapıyor sizler 3lu 4 lu yaptırdınız mı coğunuz
kızlar yukarıdaki soruma bir bakarmısınız merak ettim ya
benim de 2 li çok iyi çıktı 4 lü yaptırdım bin pişman oldum şimdi detaylı ultrasonu bekliyoruz 1 haftam zehir gibi geçti 1 hafta daha bekleyeceğiz. 1:373 risk çıktı. etrafımda da yaptırıp yanlış çıkan bir sürü kişi var bence yaptırma ama sen bilirsin yine de
ya endişelenme 2li en güvenilir hem 4 lü en son çıkan ve daha yenı uygulanmaya başlanmış.bence doğruluğu yoktur.
peki neden detaylıyı bekliyorsun 4lude risk çıkınca detaylı usgde mı bakılıyor.detaylı usgdede belli oluyorsa o zaman 4luyu yaptırmaya hiç gerek yok dimi doğru mu mantık kurdum.bilmiyorum bu tarama testlerini pek
kızlar yukarıdaki soruma bir bakarmısınız merak ettim ya
evet canım doğru mantık kurdun eğer 4 lüde sorun varsa önce detaylıda bakıyorlar sonra amniyoentez yapıyorlar, çünkü bir sürü fiziksel farklılığı oluyor down sendromu varsa ve bu da ultrasonda belli oluyor. böyle olduğunu bilseydim yaptırmazdım zaten
canım o zaman hiç endişelenme dua et bende ederim zaten bir hafta kalmış gerçi geçmez o bir hafta haklısın ama bol bol dua et.
ama şunu bil ki 2li en güvenilir heryerde öyle yazıyor cnm ve birçok doktorda 2l temiz çıkınca 3lu ve 4lu istemiyor.
ya detaylı ultrasonda bır sorun varsa zaten çıkıyorsa ne gerek var 4lu testı yaptıyor bu doktorlar boşuna insanları strese sokuyorlar anlamıyorum eğer sende bilseydim yaptırmazdın ve strese girmezdın