Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaan xbox 360 oynuo,Ezo'da uyuyordu (hasta yavrum hiç bişeyde yemiyo süt hariç(
ztn oğluma oyun de başka bişey istemez,telefon,tablet,pc ve tabiki xbox bayılıo oyuna:)))
Tatlım senin de çok işin varmış,haşla gitsin mantıyı boşver...
Yaa canoo boşver alışveriş gününü biz toplanıp temizlik günü yapalım anca biter işlerimiz
Kıyamammm ona yaa uuf çok zordur bebeklerin hasta olması eminim dertlerinide tam anlatamıyolar ://
şimdi mutfağı pırıldattım yine kıçım tutuldu kör olasıca ayy valla kalçam ağrımasa neler yapıcam ama 10 dk ayakta kalmama gelmiyo ya korkar hale geldim:26:
:26:ev işi bitmez kuzucumm bitmeeeeezzzzz hergünü temizlik günü yapsak yine bitmez valla
Gizemcim beni de listeye ekler misin ? 2. çocuğum sat 27 mart izmir deyim ve 37 yaşımdayım, henüz cinsiyetini öğrenemedik :)
oyyy giizoo yaaa senin popişş benımse sırtımm fena yaaa...
yemekten sonra şimdi bende mutfaga giriştim.. yarısını toparladım ancak cunku sırtıma dayanamıyorum
yarısınıde şimdi akıtıp makineye yerlestırıcem
yerlerını sılıcem
hergun temızlık oyle yada böyle yapılmıyor mu zatiiiiii yaaa ev işi kadar nankörrr bir iş yok .. ve yorucuuuu
bırde çocuk olunca oyuncaklar vs her yer her yerdeee oluyor vallaa
Rengimiz mavi teyzelerimiz))))
nbr kızlarrr...
beni sormayın ölüyormmm,o kaa iş yaptım ki bugün yazacak gücüm bile yok
balkonun katlanır camı dahil 4 cam sildim,evi sildm süpürdm,yemek yaptm..Heryer pırıl pırıl oldu daa
ben de bittim yani..Çocukların hastalığı da cabası,2 si de grip(
offff off ev hnmları oturuyormuşmuşş onu diyen kızımın totosunu yisin
Asıl çalışan kadınlar oturuyor bütün gün,çay ayağına,yemek hazırr ohhhh
Ben hastaneye gidemedim yarın gidicem eşim panik yapıyorsun sakinleş bişey olmamıştır dedi gitmemi istemedi inşallah kuzucum iyidir
Canım haklısın ama sezeryan olacak diye 20 aralık diyorum hep =)
İlki de sezeryandı çünkü..
bunlarda benim küçüklüüğümmmmmmm
bu kadar net çekebildim foroğraftann :)
Eki Görüntüle 748868 Eki Görüntüle 748869
hangisi sensinnn
ay kızz ne tatlıymışşsınnnnn sen öyleeee oy oyyy kızın sana mı benzıcek acepppp
Off kızlar öldüm bugün manti sıktk 15bezi onların yemeğiydi ortalık işiydi derken bi de sokakta belediye çalismalari vardi adamlar ne yaptıysa elektirik kablosunu kesmş tv cihazi patladi mi mantinin ortasında heryer duman oldu mu korktuk hemen koştur koştur diger makinelere baktık inanın belim koptu yani zor ayakta duruyorum hala daha bulaşık yıkayacam....
Of neymis benim çilem böyle =(((((
Bu arada yüzümü güldürmeye sebep olan cicişleri de sizler paylaşmak istedim canlarm...:)