günaydınnnnnnnn:)
Günaydın Gizemcim beni de listeye ekler misin ilk hamileliğim Sat 01.03.2013 Tekirdağ 29 yaşındayım siyah mayonu çok beğendim :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnnnn:)
Günaydın Gizemcim beni de listeye ekler misin ilk hamileliğim Sat 01.03.2013 Tekirdağ 29 yaşındayım siyah mayonu çok beğendim :):)
gizem güle güle kullan canım gaaayet te güzel bulmuşsun valla
yarenka canım ben ayrıntılıyı kendi dr.umda yapcam maltepe cevizlide gülen tıp merkezi bülent bey
Evet canim insallah istanbuldaki dr gidecegim sagol canim turkiyeye gelio hosgelinmeZmi:)Ins. hosgelir sefalar getirirsinn..burda mi goruneceksin dr a
gunaydınnnnnnnnnnnn kızlar gunaydınnnnnn
sabriyaaa gel kuzum gelll .. bitsin bu hasret .. gör sag salim bebeğini.. güzelce karnını doyurr oh beeee
eşinde ikna oldu sanırım hee süper
MTA CANIM ;yaşadıklarını okudum ve cok uzuldum yaa ne sancılı bır süreç gecırmışşsın.. neyseki gecmişşş gitmiş artık..
canım senin sag tüpün alındı o zaman dimi??
gizem kızz mayoları degiştiricekmisinnn.. e o zaman nişantasina yerine gidiyorsan rahat rahat deneyip oyle alırsın kuzucummm
dert etme
Az önce sağlık ocağından aradılar. Bakanlığın emri var şeker yükleme testi yapmak zorundayız yarın yada ptesi aç olarak gelin dediler. Sağlık ocağında ultrason da bakıyorlar mı? Gitmişken bebisimi de görseydim
tatilden döndük bronzlaştım biraz oohh çok iyi geldi bir sorun yoksa gidin bir tatil yapın eşinizle.. (Allah nasip ederse) seneye çocuk peşinde koşturmaktan pek tatil yapamayız gibime geliyor.ağustosta tekrar gidicez ozamn koskocaaa bir göbeğim olcak .. bu kez bikini giydim herkes göbeğime bakıyordu yanı hamile olduğum anlaşılıyordu. hehe çok güzel bir duygu şişko olduğumu düşünmeden göğsümü gere gere giydim bikinimi çok da kötü durmuyor.
bebekli aileleri gördüm nasıl özendim çok tatlılardı. inşallah bizde görürüz o günleri.
ben hala hareket falan hisetmiyorum bir batma seyirme bile söz konusu değil paranoyak oldum acaba yaşıyormu diye soruyorum kendi kendime. eşim de sinirlenıyor bu halıme. haftaya ayrıntılı ultrasonum var. sabırsızlıkla bekliyorum. hiçbir sorun çıkmaz inşallah.benden önce haftada olanlar ayrıntılıya girenler oldu mu? nasıl birşey merak ediyorum.
benim bugun 18. haftam bitiyor. ama hala yumurta ve balık yemeye cesaret edemıyorum et yemeye süt içmeye başladım .kaybettiğim 6 kılonun 5 kılosunu geri aldım . hala eksi 1 deyim kendimi çok iyi hissediyorum maaşallah.o geçirdiğim çok zor 4 ayı unuttum bile.
sizlere de alışmışım ilk açtığım sayfa bu. haber almadan olmuyor napıyorsunuz ne ediyorsunuz minikleriniz nasıl?
Ohh ne güzel deniz kumsal güneş rahatlamışsındır.
Biz buralardayiz bebislerde iyi allaha şükür.
Kontrolün ne zaman ? Ilk olduğundan hissetmemen normal 1 2 hafta daha sık dişini canım
20. haftadan sonra kalp seslerini dinleyebilirz demişlerdi sağlık ocağında ..ama şeker yüklemesi 22 de değilmiydi aşı için 20. hafta da gel demişlerdi.
gunaydınnnnnnnnnnnn kızlar gunaydınnnnnn
sabriyaaa gel kuzum gelll .. bitsin bu hasret .. gör sag salim bebeğini.. güzelce karnını doyurr oh beeee
eşinde ikna oldu sanırım hee süper
MTA CANIM ;yaşadıklarını okudum ve cok uzuldum yaa ne sancılı bır süreç gecırmışşsın.. neyseki gecmişşş gitmiş artık..
canım senin sag tüpün alındı o zaman dimi??
gizem kızz mayoları degiştiricekmisinnn.. e o zaman nişantasina yerine gidiyorsan rahat rahat deneyip oyle alırsın kuzucummm
dert etme
20. haftadan sonra kalp seslerini dinleyebilirz demişlerdi sağlık ocağında ..ama şeker yüklemesi 22 de değilmiydi aşı için 20. hafta da gel demişlerdi.
günaydın benim gibi ağlama krizine gireniniz varmı zaten çok kızgındım eşime 3 gündür bide annem üstüne tuz biber oldu dün akşam ağlamaktan bi hal oldum bebeğime zarar verdiysem diye de çok korkuyorumm (((
günaydın benim gibi ağlama krizine gireniniz varmı zaten çok kızgındım eşime 3 gündür bide annem üstüne tuz biber oldu dün akşam ağlamaktan bi hal oldum bebeğime zarar verdiysem diye de çok korkuyorumm (((