2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın Gizemcim beni de listeye ekler misin ilk hamileliğim Sat 01.03.2013 Tekirdağ 29 yaşındayım siyah mayonu çok beğendim :):)

ekliyim canımm :)
valla beğendik ama eşim hiç beğenmedi poponun diğer yarısı dışarda diyo akşam arka kısım çok içerdeymiş cidden sonradan farkettim:KK9:yarın teeee nişantaşına gidip değiştiricem ikisinide:26:

günaydıııııın annişler... özel doktor artık maliyetli geldiği için şansımı devlet hastanesinde deneyeyim dedim ve dün Ankara Zekai Tahir Burak hastanesine gittim, ama 1,5 saat ayakta bekledim, gelenlerin hepsi hamile, 6 aylık 8 aylık vs herkes ayaktaydı saatlerce. randevu aldığım doktor yoktu, yerine başkasının bakacağı söylendi ama o da yoktu, deneyimsiz bir asistan geldi baktım sinirden çatlıyorum en sonunda gittim doktor değiştirdim, diğer doktor baktı ama tık yok ultrasonla bakarken hiçbirşey söylemiyor ağzını yüzünü eğince sorunmu var dedim, bu aletlerle bukadar bakıyoruz dedi, bana dandik bir ultrason resmi verdi, bebeğimin yüzü dönüktü ama salak kadın cinsiyetini bile söyleme zahmetinde bulunmadı. Yani anlayacağınız özel hocada devam ama doğum için zekai tahir düşünülebilir, ameliyathane aletleri iyiymiş

Sabah şerifleriniz hayırlı olsun bayanlar ....

Bende alerjik rinitle boğuşuyorum hamilelikle birlikte iyice attı burnum tıkanıyor akıyor kaşınıyor ne yapacağım bilmiyorum... :KK43: andız pekmezi iyi geliyormuş mersinden sipariş verdim bugün kargoya vereceklermiş... sizin önerilerinizvar mı ::KK50:

gizem güle güle kullan canım gaaayet te güzel bulmuşsun valla

yarenka canım ben ayrıntılıyı kendi dr.umda yapcam maltepe cevizlide gülen tıp merkezi bülent bey

Essela merhaba canım, bende Aralık annesiyim :KK66:) benim doktorum Kozyatağı Central deydi ayrıldı, Bülent beyi tavsiye etti bana giderken, doğumu orada yaptırıyormuş galiba, Bülent beyin muayene be doğum ücretleri nedir ? 4lü testi ona mı yaptırdın sen canım ? Ve tabi memnunmusun doktorundan, bazı yerlerde çok yoğun olduğundan bayağı beklettiğini okudum

Az önce sağlık ocağından aradılar. Bakanlığın emri var şeker yükleme testi yapmak zorundayız yarın yada ptesi aç olarak gelin dediler. Sağlık ocağında ultrason da bakıyorlar mı? Gitmişken bebisimi de görseydim :KK1:

gunaydınnnnnnnnnnnn kızlar gunaydınnnnnn

sabriyaaa gel kuzum gelll .. bitsin bu hasret .. gör sag salim bebeğini.. güzelce karnını doyurr oh beeee
eşinde ikna oldu sanırım hee süper :KK34:

MTA CANIM ;yaşadıklarını okudum ve cok uzuldum yaa ne sancılı bır süreç gecırmışşsın.. neyseki gecmişşş gitmiş artık..
canım senin sag tüpün alındı o zaman dimi??

gizem kızz mayoları degiştiricekmisinnn.. e o zaman nişantasina yerine gidiyorsan rahat rahat deneyip oyle alırsın kuzucummm
dert etme :KK66: :KK52:

tatilden döndük bronzlaştım biraz oohh çok iyi geldi bir sorun yoksa gidin bir tatil yapın eşinizle.. (Allah nasip ederse) seneye çocuk peşinde koşturmaktan pek tatil yapamayız gibime geliyor.ağustosta tekrar gidicez ozamn koskocaaa bir göbeğim olcak .. bu kez bikini giydim herkes göbeğime bakıyordu yanı hamile olduğum anlaşılıyordu. hehe çok güzel bir duygu şişko olduğumu düşünmeden göğsümü gere gere giydim bikinimi çok da kötü durmuyor.

bebekli aileleri gördüm nasıl özendim çok tatlılardı. inşallah bizde görürüz o günleri.

ben hala hareket falan hisetmiyorum bir batma seyirme bile söz konusu değil paranoyak oldum acaba yaşıyormu diye soruyorum kendi kendime. eşim de sinirlenıyor bu halıme. haftaya ayrıntılı ultrasonum var. sabırsızlıkla bekliyorum. hiçbir sorun çıkmaz inşallah.benden önce haftada olanlar ayrıntılıya girenler oldu mu? nasıl birşey merak ediyorum.
benim bugun 18. haftam bitiyor. ama hala yumurta ve balık yemeye cesaret edemıyorum et yemeye süt içmeye başladım .kaybettiğim 6 kılonun 5 kılosunu geri aldım . hala eksi 1 deyim kendimi çok iyi hissediyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:maaşallah.o geçirdiğim çok zor 4 ayı unuttum bile.

sizlere de alışmışım ilk açtığım sayfa bu. haber almadan olmuyor napıyorsunuz ne ediyorsunuz minikleriniz nasıl?

sabriyaaa gel kuzum gelll .. bitsin bu hasret .. gör sag salim bebeğini.. güzelce karnını doyurr oh beeee

MTA CANIM ;yaşadıklarını okudum ve cok uzuldum yaa ne sancılı bır süreç gecırmışşsın.. neyseki gecmişşş gitmiş artık..

gizem kızz mayoları degiştiricekmisinnn.. e o zaman nişantasina yerine gidiyorsan rahat rahat deneyip oyle alırsın kuzucummm

Evet canım çok sağol geçti gitti ama büyük bir travma oldu. :KK37:Canım çok tatlıdır ama başa gelen çekilirmis. Sağ tüptü evet canım.

Az önce sağlık ocağından aradılar. Bakanlığın emri var şeker yükleme testi yapmak zorundayız yarın yada ptesi aç olarak gelin dediler. Sağlık ocağında ultrason da bakıyorlar mı? Gitmişken bebisimi de görseydim :KK1:

20. haftadan sonra kalp seslerini dinleyebilirz demişlerdi sağlık ocağında ..ama şeker yüklemesi 22 de değilmiydi aşı için 20. hafta da gel demişlerdi.

tatilden döndük bronzlaştım biraz oohh çok iyi geldi bir sorun yoksa gidin bir tatil yapın eşinizle.. (Allah nasip ederse) seneye çocuk peşinde koşturmaktan pek tatil yapamayız gibime geliyor.ağustosta tekrar gidicez ozamn koskocaaa bir göbeğim olcak .. bu kez bikini giydim herkes göbeğime bakıyordu yanı hamile olduğum anlaşılıyordu. hehe çok güzel bir duygu şişko olduğumu düşünmeden göğsümü gere gere giydim bikinimi çok da kötü durmuyor.

bebekli aileleri gördüm nasıl özendim çok tatlılardı. inşallah bizde görürüz o günleri.

ben hala hareket falan hisetmiyorum bir batma seyirme bile söz konusu değil paranoyak oldum acaba yaşıyormu diye soruyorum kendi kendime. eşim de sinirlenıyor bu halıme. haftaya ayrıntılı ultrasonum var. sabırsızlıkla bekliyorum. hiçbir sorun çıkmaz inşallah.benden önce haftada olanlar ayrıntılıya girenler oldu mu? nasıl birşey merak ediyorum.
benim bugun 18. haftam bitiyor. ama hala yumurta ve balık yemeye cesaret edemıyorum et yemeye süt içmeye başladım .kaybettiğim 6 kılonun 5 kılosunu geri aldım . hala eksi 1 deyim kendimi çok iyi hissediyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:maaşallah.o geçirdiğim çok zor 4 ayı unuttum bile.

sizlere de alışmışım ilk açtığım sayfa bu. haber almadan olmuyor napıyorsunuz ne ediyorsunuz minikleriniz nasıl?

Ohh ne güzel deniz kumsal güneş rahatlamışsındır.
Biz buralardayiz bebislerde iyi allaha şükür.

Kontrolün ne zaman ? Ilk olduğundan hissetmemen normal 1 2 hafta daha sık dişini canım

Ohh ne güzel deniz kumsal güneş rahatlamışsındır.
Biz buralardayiz bebislerde iyi allaha şükür.

Kontrolün ne zaman ? Ilk olduğundan hissetmemen normal 1 2 hafta daha sık dişini canım

şöyle bir geçmişe bakıyorum da maşallah bir sorun yok aman herkes iyi olsun sağlıklı olsun yavrularımız.
kontrolüm ayın 13. de canım. kız bebekler daha geç hissedilirmiş öyle diyorlar. zaten usgde de bizim minik pek hareketli değil. yerimi dar nedir. :):):))::KK1::KK1:

20. haftadan sonra kalp seslerini dinleyebilirz demişlerdi sağlık ocağında ..ama şeker yüklemesi 22 de değilmiydi aşı için 20. hafta da gel demişlerdi.

Inanki hiçbi fikrim yok. Sadece haftaya kalma yarın gelmeye çalış günün gelmiş dedi görevli. Gidersem sorarım yazarım sizede.

değiştiricem canımmmm emrah haklı o turuncu olan suya girince açılır bol sonuçta meme falan heryer görünürrr:KK52:
deneyip alıcam kadınada dedim topla l bedenlerin hepsini tamam dedi:KK9:

günaydın benim gibi ağlama krizine gireniniz varmı zaten çok kızgındım eşime 3 gündür bide annem üstüne tuz biber oldu dün akşam ağlamaktan bi hal oldum bebeğime zarar verdiysem diye de çok korkuyorumm :KK43:(((

banada aynısını dediler 20.haftada aşı 22 de şeker yüklemesi ama bizimkisi dr umun şeker raporunu da isredi bi de ben evlenmeden önce tetanoz aşılarımı yaptırmıştım 1 sor bakalım gerek yok aslında dedi...

günaydın benim gibi ağlama krizine gireniniz varmı zaten çok kızgındım eşime 3 gündür bide annem üstüne tuz biber oldu dün akşam ağlamaktan bi hal oldum bebeğime zarar verdiysem diye de çok korkuyorumm :KK43:(((

Hayırdır yaa bi sorun mu var ki ? Üzme kendini topla biraz.. Güzel ılık bir dus al kendine gel bi. Durum sadece psikolojik se geçicidir. Bebege bi sorun oluşturacağıni sanmam. Ama üzme kendini biz çok şanslıyız unutma. Allah o kadar bebek hasretiyle yananlar varken bizi seçti. Iyi bir anne olmak için bu tür psikolojik sorunların üstesinden gelmeyi ögrenmek zorundayiz.Yoksa hem kendimizi hem bebegimizi hemde etrafımızdaki insanlari üzeriz.:KK19:

Son düzenleme:

cnm merhaba malesef benimde dün eşim sinirlerimi bozdu durduramıorum kendimi ağlamayı kesmeye çalışıyoum fakat yaşlara engel olamıyorum uzun sürede aç kaldım sinirlerim bozuldu yemedimde :KK14: bende öyle evham yaptım yavruma bişie olur mu diye ama sonra teselli ettim kendimi Allah izin verdiği süreçce hiç bişi olmaz ona diye birazda olsa öyle rahatlattım kendimi :KK34:

X