Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugun dr a gittim bebişlerim saglıklıymış çok şükür.. Bide cinsiyetlerimizi ögrendik:)) dr um kesin bi şekilde biri kız biri erkek dedii:)) Allah hepimize hayırlısını versinn..
herkes için güzel bi gün olur umarım
ay nasıl başlasam dün 17.40 tı randevumuz annemle gittik kadıncağız kaçtır gelmek istiyodu da eşimle cumartesileri gittiğimiz için bişey de demiyodu
dün ikimiz gittik, sonra eşimde iş çıkışı servisle direk oraya geldi aslında vaktinde girmiş olsak yetişemicekti ama çok bekledik randevumuzu ve beyfendi yetişti (cinsiyeti ben ondan önce öğreniyim diyodum )
neyse
ikili testimin sonucu güzelmiş çok şükür, bu sefer de 4lü testi çıkardı dr.um, yaa ben 2liyi de yapmak istemiyodum bi de bu çıktı... neyse hayırlısı olsun
veeeeeeeeeeeeee cinsiyetini öğrendik geçenlerde demiştim; her ikisini de istiyorum farketmes, kız olursa çok sevincem erkek olursa çok sevincem artı çok şaşırcam çünkü hep içime kız doğuyo diyee
ve ben şuan hala çok şaşkınım çünkü bir paşa gelicekkk ayyyyy nasıl şaşırdım anlatamam eşimin de gönlünde erkeğin bi tık önde olduğunu biliyordum çok sevindim çok mutlu olduk
o hala yok yaa ben inanmıyorum değişebilir falan diyo
böyle işte kız erkek farketmez allahım ikisini de tattırsın inşallah öyle istiyoruz aslında ama heycan yaptık işte
şimdi bebişkoya giyim miyim alınca da gözüm pembişlerde kalcak
allahım herkesin gönlüne göre versin.......(aaaminn)
ben danışmıştım canım mustela 50 faktör tavsiye etmişti dr.umgizem sen ne okuyosunki kız....birde sen dün o halde beşiktaşa nasıl gittin ya...
bu sırada kızlar güneş kremi olrak tatile gidince kullanmak için hangisini almalıyım bir fikriniz var mı??? ya da dra danışananız...
cemrecim yoğurt çorbası, fırında tavuk yapabilirsin, patates köfte yapabilirsin içine soğan koymadan da...papatyaaa.. msjını aldım ama cvp yazamıyorum başka bı arkadaşa yazmıştım..
kızlar bugun ılk kez yemek yaptım.. domateslı makarna .. oğlumla oturup yedık . kahvaltımızıda cok ıyı yaptık
oğluma hala ben yedırıyorum maalesefff.. artık okulda ogrenıcek mecbur..
aslında kendısı cok güzel yıyoor ama ılla sen yedır yoruluyorum dıyor.
başka hangı salçasız soğansız yemeklerı yapabılırım aceppp :44:
fikir verin
ayy harika bişey bu gözünüzaydın canım çok sevindim...Kızlar bugun dr a gittim bebişlerim saglıklıymış çok şükür.. Bide cinsiyetlerimizi ögrendik:)) dr um kesin bi şekilde biri kız biri erkek dedii:)) Allah hepimize hayırlısını versinn..
canım yaa ne vicdansız bazıları ii yapmışsın sen de dr.a bağırmakla...Kuzum iyi diye gittim oraya ama cadolaz bir kadın vardı
Tahlillerim 550 tutuyordu özelde orda yaptıryım dedim burnumdan geldi..
Pis vicdansız hayvanlar fakir fukaraya yazık ya Allah ıslah etsin böyle drları..
Güvenlik ilgilendi ağlayınca sağolsun o çok iyiydi..
Eşimede çok kızdım ben 5 sene bekledim bu bebeği tüp bebekler yaptırdık
Beni hastaneye bırakıp gitti hiçbişey yapamıyorum batırdı herşeyi sürekli cereme çekiyorum..
Hakkımı helal etmiyorum ona Dün gece bayıldım ben ve ben ayılınca beni öylece bırakıp çalışmaya gitti evde yanlız gecede gelmedi..
Okadar üzülüyorumkii.Ailemi arayım gelsin alsınlar diye düşünüyorum ama karar veremiyorumm..
esracım ben de 2007de evlendim temmuz :)Anaaa kiss bende 2007 de evlendim kasimda ..sen???????
canım essela mı demek istedin öğrendim erkek :)ayy kızz bi arkdş vrdı varr ..ersyalmıydı..becdremdim yazmayı cinsiyet öğrencekti ne etti acaepp ..
kızldr bu arad dometesli makrna yazmışınz cnm çekti şimdi yapı verom hee
sağol cemrecim aaminn hepimiz için...Canım paşanız geliyormuş çok sevindim
Maşallah Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin
İkinci belki kız olur gem abisi onu korur kollar
Daha iyi boşver adı belli mi peki
çok sağol canımcok sevindim canım allah gönlunuze göre vermiş.... bende kız istiyorum amaa bakalım ayın 15 inde gidince belli olur artık...
nasıl öğreniyoruz canım?2 li testte bebeklerinizin ırklarınnı öğrendiniz mi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Ay nasıl başlasam Dün 17.40 tı randevumuz annemle gittik kadıncağız kaçtır gelmek istiyodu da eşimle cumartesileri gittiğimiz için bişey de demiyodu
dün ikimiz gittik, sonra eşimde iş çıkışı servisle direk oraya geldi aslında vaktinde girmiş olsak yetişemicekti ama çok bekledik randevumuzu ve beyfendi yetişti (cinsiyeti ben ondan önce öğreniyim diyodum )
neyse
ikili testimin sonucu güzelmiş çok şükür, bu sefer de 4lü testi çıkardı dr.um, yaa ben 2liyi de yapmak istemiyodum bi de bu çıktı... Neyse hayırlısı olsun
veeeeeeeeeeeeee cinsiyetini öğrendik geçenlerde demiştim; her ikisini de istiyorum farketmes, kız olursa çok sevincem erkek olursa çok sevincem artı çok şaşırcam çünkü hep içime kız doğuyo diyee
ve ben şuan hala çok şaşkınım çünkü bir paşa gelicekkk Ayyyyy nasıl şaşırdım anlatamam eşimin de gönlünde erkeğin bi tık önde olduğunu biliyordum çok sevindim çok mutlu olduk
Böyle işte kız erkek farketmez allahım ikisini de tattırsın inşallah öyle istiyoruz aslında ama heycan yaptık işte
Allahım herkesin gönlüne göre versin.......(aaaminn)
ay nasıl başlasam dün 17.40 tı randevumuz annemle gittik kadıncağız kaçtır gelmek istiyodu da eşimle cumartesileri gittiğimiz için bişey de demiyodu
neyse
ikili testimin sonucu güzelmiş çok şükür, bu sefer de 4lü testi çıkardı dr.um, yaa ben 2liyi de yapmak istemiyodum bi de bu çıktı... neyse hayırlısı olsun
ve ben şuan hala çok şaşkınım çünkü bir paşa gelicekkk ayyyyy nasıl şaşırdım anlatamam eşimin de gönlünde erkeğin bi tık önde olduğunu biliyordum çok sevindim çok mutlu olduk
böyle işte kız erkek farketmez allahım ikisini de tattırsın inşallah öyle istiyoruz aslında ama heycan yaptık işte
allahım herkesin gönlüne göre versin.......(aaaminn)
2 li testte bebeklerinizin ırklarınnı öğrendiniz mi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım amin.aminnnn canım benim çok sevindim allah sağlıklı sıhahtli versinde kız erkek farketmez benimde içime kız doğuyo ama eşimdede erkek bi adım önde Bizim daha cinsiyete çokkk var tabii bende dün akşam gittim doktora ayın 24 ünde ense kalınlığına bakıcaz dedi hayırlı sonuçlar alırım inş allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu gittiğimde sadece tahlillerime baktı ultrasonlada bakmadı ayın 24 ünü sabırsızlıkla bekliyorum
çok sağol canım 13+6 yız bugün... sen ne kadarlıksın canım hamile takvimin yokAllah sağlıkla kucana almayınasip etsin canım kaç haftalıksin sen bende merak ediyorum perşembe randevum var banada söylermi acaba
nasıl öğreniyoruz canım?
kantestinin kenarında ırkı: ...... yazıyor
ben esmerim.. bnim ilk gebeliğimde ırkı: beyaz yazıyodu gerçekten sarılşın bi bebek doğdu. eşim göçmen..
arkadaşınkinde ırkı : asya yazıyodu.. çocukk çekik gözlü tam orta asya tipindeee
dikkat edin bakalım sizlerde ne yazıyor..
Canım 5 yıllık evliyiz.
Çok ilgili gibi görünsede asla öyle değil canımı çok acıtıyo vurdumduymazlığı
Konuşuyorum konuşunca susuyor yada evden gidiyo ona sorsan bana ölüyo bitiyo
ama bıcak kemiğe dayandı suskunluğumu bozup ailem anlatırsam olaylar bayaa büyücek
Maddi olarak asla ondan bişey istemedim ama sorumluluklarını yerine getirsin oda yok çok uzun canım inanki hamileliği zehir etti bana.Naz filan şurda dursun geçenlerde mısır istedim tam karşısında dükkanın almadı şaka yapıyorum sanmış..Böyle umursamaz bu zamana kadar bişey istemedim hiçç ben 5 sene bekledim çok zoruma gidiyo biraz ilgi istiyorum bende iş iş iş başka bişey bilmiyo
geçenlerde yine bana kızıp tam 3 gün eve gelmedi 3 gün sebepte alışveriş yap demişim..
Ben duvar yiyerek besleniyorum tabi..
tebrik ederim canım hayırlı olsun . paşanız sağlıkla doğsun inşallah