2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
saol tesekkur ederım işllah duzelıcek bebişlerim için dayanmam lazım

canım benım geçmiş olsun ınşallah bırsey olmaz ınan bırde su yerıne maden suyu iç beypazarı olsun hem ıcınde mıneraller var ben sürekli içiyorum dr. bile tavsıye edyor güzel haberlerini beklıyorum

canım benım gözün aydın tebrıkler hemen hemen herkes duydu sayılır kalp atışlarını darısı sağlıkla kucağımıza almayı nesip etsin rabbım

ya canım bazı dıktorlr ıstıyor bazıları ıstemıyor belkı sendende bu gidişinde ister

canım benden ıstemedi doktor bence sen dr. danışmadan yapma ınsallah kalp atışlarını görürsün merak etme

herkese günaydın
işe gelmeyi sevmiyorummmmm 27 hamilelikten sonra iş her gün biraz daha zor geçiyor

bende yataktan cıkasın hiç yoktu ay ne zor sabah sabah 2 vesait yol yapmak senı cok ıyı anlıyorum taninos ama yapcak bırsey yok zaman bızım ıcın su gıbı akıp gitsin

günaydın kızlar.

bugün çok az kanamam var dün doktora gittim bir problem yok dedi daha önce akıntı ile karışık geliyodu belli belirsiz. şimdi ise biraz daha kırmızı inşallah bi aksilik olmaz

canım adet gününe denk gelmiştir korkma şarıl şarıl kan olmadığı sürece ama nacizane tavsıyem yatıksız uzan ayaklarını yükseğe kaldır bır kaç gün bu sekilde yap faydasını göreceksın

Hepimize aydın ve güzel bir gün olsun :)

günaydınnn günaydın:)
sağlıklı günler herkese

sizede günaydın kızlar nasılsınız bakalım bız ıyıyız işteyiz

tebrık ederim canım sağlıcakla bebişini kucağına al

aralık anneleri öğürmeler ne durumda

benim hiç belli olmuyor ya bigün fazla bulantım olmuyor bigün oluyor şuana kadar 1 kere kustum çok şükür çok zor geçmiyor benim.ama bigün midem bulanmasın kendimi iyi hissedeyim korkuyorum acaba bişey mi oldu diye

aralık anneleri öğürmeler ne durumda

Hilbarcığım bende senin gibi kuru kuru öğürüyordum karnıma kramplar giriyordu eşim midem bulanmaya başladığında iki büyük bardak su içiriyor hiç olmazsa kuru kuru öğürmeden kusuyorum suyu krampta girmiyor bir dene istersen ben zorlanmıştım içerken ama ağrıları düşündükçe diktim kafaya.

inanmıyorum ya insanlar bu kadar anlayışsız oldu demek yazık

biide evlerinde bebek falan olsa anlarım ama kocaa koca insanlar ne zaman banyoya koşsam öğürsem çatçatçat başlıyo beni bekliyolar heralde ailece oturmuşlar banyoda

merhaba 24 nisan da dr a gittiğimde kalp atışını duyamamıştık titreşimleri hissetmişti dr 3 hafta sonra gel dedi haftaya denk gelio fakat 11.- 14. hafta arasında ikili tarama yapılıyormuş hemen 11. haftada gidilnce ikli tarama yapılır mı???

boşver canım onları takma onlarında misafiri olursa sesolursa sende vurursun rezil olurlar ama aynı seviyeye inmeye degermi bilmem

ayy ne sesler yapıyolar oğlu var eşşek kadar gündüz bütün gün ses bangır bangır müzük dinliyo bende alıyorum nasibimi tabi ses çıkarmadım hiç ama bende bidahakine çıkıp söylicem.neyse hertürlü insan var işte :)

Kızlar merhaba benide listeye eklermisiniz yas 27 2. Bebeğim sat 21 Mart BDT 29 Aralık MerSiN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…