- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
canım naptınn geçen gün eşinle. seni merak etmiştimMaşallah subhanallah barekallah Allah bebelerimizin yüzünden gulucukleri hiç eksik etmesin o gözler hep gülerek baksın yaşlar suzulmesin rabbim evlatlarimizi bütün kötülüklerden kötü insanlardan korusun
Amin
ben düşünüyorum kesinlikle, zor bir tedavi süreci ardından sıkıntılı 39 hafta ardından lohusalık vs derken benim de çok ihtiyacım var, bebek 6-7 aylık olacak zor olurmu bilemiyorum ama insallah tövbe ettirecek bir tatil olmaz... şimdiden çocuk için yer bakıyoruz ben sarımsaklıya gitmek istiyorum ama bilemedim haziran ya da ağustos ayında deniz serin olurmu rüzgar olurmu???
anılcığım gelmiş geçmiş olsun canım, biran önce toparlanırsınız ins. dışarıda yemek yedim diyordun ondanmı zehirlendin??
ya kızlar bu epilepsiden bahsetmişsiniz huzursuz oldum, benim kızımda uyurken yarı açık uyuyor gözleri bazen gözlerini yukarı kaydırıyor uyurken bunu emerken farkediyorum emerken uyuduğunda yani, bunları normal değerlendirdik sizleri huzursuz eden hareketler tam olarak ne ve nekadar sıklıkta oluyor??/ bebeğim haftaya 3 aylık olacak sürekli yok kakası garip yok hapşırıyor yok gözünde yaş yok vs derken bebeği gereksiz yere bir sürü hastaeneye götürdüm, şimdi gereksiz yere götürmek istemiyorum:18:
bizde yazın 1 ay zimir dikilide oluyoruz
ayvalıktan dönerken gördüm sarımsaklıyı çok güzel bir yer.
yapılır tatil ni ye yapılmasın koskoca 6-7 aylık olcaklar
ben şimdiden heryere gidiyorum ononla.
1,5 aylık değildi antepten bi çıktım önce adanada sonra kayseride sonra nesehirde sonra tekrar adan ve antepe döndüm.
yapılır yani niye yapılmasın
onlar yüzündende iyice kendimizi kaybetmenin alemi yok
allah hastalık veröesinn
selam kızlaar hasta olanlar var sanırım çok geçmş olsun tez zamanda iyi olmanızı diliyorum kuzucuklar hiç hasta olmasın
ben de bunalımdayım bir iki gündür ağlamaklıyım hep. dışarı çıkmak istiyorum ama havalr çok kötü gidiyor eve tıkılıp kaldık ela 2 gundr durduk yere ağlıyor uykuya zor dalıyor cozuttu bende yorulduumm eşime bıraktım baksın uyutsun diye kk ya takılıcam dedim çocuğa uyuturken söylediği şey mehter marşı ,,çadırımın üstüne şıp dedi damladı içerden sesleri geliyor gülüyoruum ama kafam b,r milyon 3 buçuk aydır iyi dayandım şimdi kopucam herhaldeee göğsümde çok acıyor ela pamukçuk olmuştu sanırım benım göğsüme de geçti mantarr
hepiniz iyi olun evlatlarınız sağlıklı olsun öptüümm
iyi etmişsin canım birazda onlar baksın...
bu saatten sonra pamukçuk olunabiliyomuymuş
bilmiyodum sanki hep yeni doğanda olur zannediyodum:44::44::44::44: