kızlar merhabalar, inşallah herkesler iyidir, kakalar yapılmış, gazlar çıkarılmış, bol bol emiliyordur inşallah
2 gündür göğsümde dayanılmaz bir ağrı vardı, ağrı sırtıma doğru vuruyordu, bi taraftan diğer tarafa dönemiyordum ağrıdan
dün akşam ağrıyan göğsüm iyice kızarınca mastit olduğumu tahmin ettim,
sabah doktora gittik ben bir tarafta sorun var sanırken iki tarafta mastit olmuş,
antibiyotik verdi, şu an göğsümün biri diğerinin iki katına çıkmış ve kırmızıdan mora dönmeye başlamış durumda,
ağrı kesici olmadan duramıyorum
Kizlar 1. Ay asimizi olduk cok stresliydik neyseki bitti
İlac verdinizmi agrikesici ates dusurucu
Ates yapiyormu bu asi
aşı bizde ateş yapmadı, sadece biraz yorgun ve keyifsiz durdu bütün gün
Dogumdan sonra doktorunuz size vitamin falan verdimi
sadece günde 2 demir ilacı verdi, ama ben arada çok halsiz olduğumda hamilelikte kullandığım vitamini de alıyorum
Kızlar dün gece kabus gibiydi. Olay çok uzun. Konu ise hırsız mi sapık mi ne olduğunu bilmediğimiz,tanımadığımız birinin eve girmeye çalışması. Kızlar kapınızı sürekli kilitli tutun. Tanımadığınız birine kesinlikle kapıyı açmayın. Biz evde değildikmevlüt yerine gittik. Bebek evdeydi..Görümcem açmış kapıyı. Gece tam bi kabustu bizim için.Eşim şimdi evin girişine kamera taktıracak.
geçmiş olsun canım, Allah bir daha kötü olaylar yaşatmasın
Cok gecmis olsun canim, benimde kapiyi hop diye acma huyum vardi suan kapida kocaman puntalarla kapiyi kimseye acma acma acma yaziyor eve hirsizi buyur etmisligim var.. Cok korkutucu gercekten
Buarada kizlar ev islerini napiyosunuz benim bebek cok huysuz gunduz uykusu hic yokk oyuzden hic bisey yapamiyorum kahvalti bile sallamasyon oluyor sabah 6 dan beri ayaktayiz
kafayi yicem bugun 40 miz cikiyor huyu degisir mi
ev işlerini sadece hafta sonu eşim evdeyken yapabiliyorum, hafta içi çocuklara anca yetişiyorum çünkü
perşembe cumaya kadar evde dağılmadık yer kalmıyor ama malesef ben ufak tefek işler dışında bişiy yapamıyorum
ya bide bu sünnet işini napacaz biz yaaa.. çocuk doktorumuzla konuştuk o 3 ay olmadan yaptırmanızı tavsiye ederim dedi, bebekler 3 aydan sonra hareketleniyor şimdi dönmeden yattığı için 2 günde toparlar dedi.
bugün hastaneye gittiğimde genel cerrahla görüştüm, oda yazık günah 20 günlük çocuğa sünnet mi yaptıracaksınız ne gerek var büyüynce olsun dedi. gaz verip bayıltıyoruz dedi tavsiye etmiyorum dedi
canım biz 10 günlükken yaptırdık, ürolog yaptı sünnetini, bayıltarak değil lokal anesteziyle oldu,
bir de ürologla görüşün istersen