- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Merhaba papatya
Baslarda aslinda ben onemsememistim iste opuldumu cildi hassasmi diye dusunurken cocuk dr umuz iki defador goruyorum.bir cildiye gorsun annesi dedi ve gun gectikce kotu oldu ara ara azalirken sonra yeniden artiyordu
Dedigin gibi banyo ile cok yakindan ilgisi varmis buyuklerde hergun yikanmali.dediginden bende surekli.yikiyordum
Bizimde sadece yanaklarimizda vardi pc acinca resim varsa yuklerim
Eger bu durum.soz konusu isede gercekten dediklerime.dikkat edildigu taktirde geciyor
ne kadar ilgilisin gerçekten çok teşekkür ederim..Birde banyo yaptigu geceler nasil uykuya dalmakta zorlaniyormu yanaklari cok kasinirmis huzursuz olurmus bebek
Sebamedin bebek icin yuz kremi nemlendirdigi icin rahatlamisti kuzum
uykuya damaktan güçlük çekmedi hiç.yok..
elerini yanağına falan da götürmüyor ama..neyse yarın anlaşılır ama bazı dr larda başından savıyor bakalım bizimki ne diyecek
bizde öpmeden olacağını sanmam çünkü evde kimse yok.eşimle bende asla öpmüyoruz=)
eğer dr un konuşması içimi rahat ettirmezse dermotoloğa götürürüm olmadı..yarın 1 de randevumuz
kalça usg çekilecek aşı yapılacak poff=//
şimdi yatırdım bakalım kendi ufacık yastığna.yüzüstü uyuyor zaten böyle daha rahat yattığını düşünüyorumKusuyo cnm ama her yatirdigmda diil o sanirim beslenmesyle alakali yani gereginden fazla yedimi kusuyo kacinlmaz.. Bazen yastiga bazen de yastksz yatiriyorm onun keyfine kalms rahatsz oldumu ztn belli ediyo.. Yastk dedigim onun cok minik bi yastigi var bazen ona bazende normal bizim kullandigmz yastklara yatiriyorum. Bnmki kucagi cok sever ve buyuk yastiga yattimi dik duruyo ya bas tarafi kucakta hissi veriyo sanirsam rahat uyuyo ( tabi gaz sancisi olmazsa) bi dene bakalm cnm umarm snin oglusunda sever
ağlarken yüzüstü yatırınca susuyor rahat ediyor.ayakları yastıkta değil ama..
Bu arada kızlar benim hastane de kalça USG ÜCRETSİZ(orada doğum yaptığım için)
.sizinde belki dopum paketinin içinde vardır .isterseniz sorun.