aynı bizi anlatmışsınız her şey zorla herşeye direniyor,uykuya,diş fırçalamaya hatta uyanıyor okula gidecek tuvalete bile zorla gidiyor,ben de 3.sınıfta artık herşey oturdu daha rahat olacam derken 2.sınıfı mumla arıyorum52 den 2 almış benimki 1 liklere göre veriyor öğretmen diyo 52 nin 2 siymiş 55 olsa 5 olacakmış:) güleyimmi ağlayayım mı? benimde yazacak çok şeyim var ama müsait olup yazamıyorum.
özel etüde verdim burayada yazmışstım 2 hafta dayanabildi bıraktı babanne baba faktörü banada pes etttirdi.
zorla odev yaptırıyorum dişlerini zorla fırcalatıyorum zorla yatıyorum herşey herşeyz zorla
yemek bile
yatmak bile yat diyorum yatıo pantalonuyla delirmeme az kaldı.
ben büyüdükce akıllanır diorum tam tersi olmaya başladı.
bana kafa tutuo.
onu yapmazsan böle olur diyorum . beni tehdit ediyorsun diyor.
Nasıl iletişim kuracağım anlamıyorum.
Çok ilgilendiğim için herşeyimi ona odakladığım için bi böyle oluyor anlamıyorum
Daha şimdiden yoruldum. 52 ne demek ya en fazla 3 yanlışı olan bir cocuktu
etütede gitmedi çalışıyorum zaten eve gitmem 7 yi buluyor.
Offfffffff
merhabalar onceki iki yil para toplanip hediye ceki olarqk verilmis simdi bu yil ise saat alma planlari var pasta kesilicekmis cocuklara he birde cicekArkadaşlar sınıflarınızda öğretmneler günü için neler planlıyorsunuz.
Degişik fikirler var mı?
isteklimi degil?odev kontrilu + - varmi?biz ödevleri zor yapıyoruzçok ödevde olmuyor nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
ogretmeninizden memnun olmanizacok sevindim bIzde sîkintili bir ogretmen sonrasi masalla diyeyim cok memnunuzYine durgunsunuz kızlar. Periyodik deneme sınavlarınız başladı mı? Netten baktım, bazı yayın evlerininki başlamış bile. Geçen yıl ki öğretmeni ata ve analiz yayınlarınınkini yapıyordu, çok da memnunduk. Hem il de hem de tr deki derecelerini online olarak bile görebiliyorduk. Malum bizim okulun bu yıl ilk yılı, o yüzden daha belli değilmiş bu sınav işleri. Öğretmenine sordum, benim için sorun yok neyi isterseniz onu yaparım dedi, idare izin versin yeter ki dedi. Onlarla da konuştum, bakalım artık. Sınıfımız 14 kişi ve öğretmenimizden memnunum şimdilik, iki faciadan sonra umarım bu iyi gider kızlar. Çok çalışkan, aktif , genç ve hırslı bi bayan. Oğlum da bayılıyor, o da oğlumu çok seviyor.
Bu arada bizimkilerin okulu pzt açık, çrş da yarım değil tam gündü. İlk yılları diye çok heyecanlılar sanırım, çalışma azmi tavan
oy oy cok gecmis olsun cok hareketliler simdikileray 1 ler 3 ler karıstık sanırım dımı :)
2015-2016 egıtım yılı tutulmadı sanırım..
neyse bızım felaketler basladı. halk oyunlarına hazırlık yapıyolarmıs dans sınıfında. erkeklerden bırı ısıkları kapatınca benımkı düşmüş. bılegı şiş ,mor.. sonra bıdaha kaatıyor bırı , bukezde bır erkegın dıslerı yanındakı erkek arkadasının alnına gecıyor , resmen etı kopmuş acile.. yeni dişler kocaman kocaman gelınce kaza oldu sanırım.
aksamda bız acıle gıttık. şükür bişeyi yok.
bibüyüseydık hayırlısıyla. Kız cocugumu erkek mı yetıstırıyorum bılemeıdm
merhabalar onceki iki yil para toplanip hediye ceki olarqk verilmis simdi bu yil ise saat alma planlari var pasta kesilicekmis cocuklara he birde cicek
isteklimi degil?odev kontrilu + - varmi?
iste hercocuk farkli tepkiler veriyor kizimin o yonce sıkıntisi sorumlulugunu biliyor sukurOğlum ilginç bi çocuk çalışsa zehir gibi olacak çalışmadanda işi göürüo şuan
aklı oyunda hep sorumluluk yok.
ben geldiğimde saat 8 oluyor. Yapıo ama doğal olarak yorgun uykulu ve isteksizkendi içinden geldiği için yapmıyor.