İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

bizdede pasta ve hediye alınacakmış
velilerde birşeyler yapıp sınıfta yenicekmiş süpriz olackmış
öğretmen anneler gününde cocuklara video hazırlamıştı bize süpriz
bende öle bişiler yapsak diorum ama malum işdeyim
okulda olan velilerde aralarında sıkıntı oluo nasip bakalım
himm aslindq cok guzel bir surpriz olur ogretmene fikri cok begendim

Bir arkadaş da sınıfça bunu hazırlamışlar hediye
Screenshot_2015-11-12-14-19-29.png

Biz de okul ödvsiz sistem uyguladığı için eve pek bişey gelmiyor. Ben her dersten günde 2 test çözdürüp bir de 20 sayfa kştap okutmaya çalışıyorum ama çoğu gün bizimki de yapmıyor valla. Bu yıl tam gün okula geçtiğimiz için çok vakit de olmuyor diye her gün zorlamıyorum bende. Dersi derste öğrenen bi çocuk bi de malum yeteneklerinden dolayı evde boş durmuyor, sürekli bir araştırma içinde.
Öğretmenimiz ilk kontrol denemesini yaptı, 1 yanlışla 1. Olmuş bizimki. Bu hafta sonu bi dersanenin denemesine götürecem.
Öğretmenler günü için şimdilik kimseden ses yok, herkes yeni diye çok samimiyet yok kimsede. Sanırım tek tek alacağız gibi hediyeleri.

selam herkeze :)

3.sınıf test kitabı aldınızmı . Acaba hangisi önerirsiniz arkadaşlar..
Coşku çözüyoruz şu an. Okulda da beş renk ve türev çözüyorlar. Beş renk yayınlarını tavsiye ederim. Ata ve mutlu yayınları da iyi. Sene sonunda da tudem ve anafen alıyorum, en ağırlarını konuların tam bittiği sene sonuna bırakıyorum

Coşku çözüyoruz şu an. Okulda da beş renk ve türev çözüyorlar. Beş renk yayınlarını tavsiye ederim. Ata ve mutlu yayınları da iyi. Sene sonunda da tudem ve anafen alıyorum, en ağırlarını konuların tam bittiği sene sonuna bırakıyorum

Teşekkür ederin :)

Kızlar bu arada tudem in klasikleşen tr geneli deneme sınav tarihi açıklandı. İlinizde nereye başvuracağınızı da daha sonra açıklayacaklar. Artık bizimkilerin de sınıf seviyesi tutuyo, ben kayıt yapacam.

bu yardımcı yayınları nasıl alıyorsunuz. ( test kitabı mı, yaprak test mi, yoksa her ders ayrı soru bankası mı )

Geçen hafta öğretmen kendisi deneme hazırlamıştı, 1 yanlışı çıkmış. Aynı hafta sınu dışarda bi yerde denemeye götürdüm yine 1 yanlış. İl de 3. Olmuş.
Dün de okul genelinde bi deneme vardı, çok hastaydı ama yine de ful çıkarmış maşaallah. Herşey yolunda. Daha önemlisi oğlum çok mutlu gidip geliyor. Bu defa tutturduk sanırım, öğretmeni çok iyi. İyi derken insani yönü kast ediyorum. Yoksa öğretim boyutunda diğer 2 si de iyiydi ama maalesef kişilik yoktu. Bu kadın hem derste çok iyi hem de sevgi dolu ve çok fedakar. Oğlumun da farkında.
Allah hepimize böyle vicdanlı öğretmenler nasip etsin inş

bu yardımcı yayınları nasıl alıyorsunuz. ( test kitabı mı, yaprak test mi, yoksa her ders ayrı soru bankası mı )
Duruma göre değişiyor. Her ders için ayrı soru bankası alıyorum bazen ama çocuğa daha çok kitap gibi gelebilir. Hepsi bi arada olunca tek kitap oluyor ve daha az gibi durup psikolojik olarak daha rahatlatıyor çocuğu. Test çözmeyi pek sevmiyorsa bunlara göre daha ince olan yaprak test de tercih edebilirsiniz.

Öğretmenimiz bugün bize geldi, oturduk konuştuk. Perşembe deneme sınavı oldular, sonuç pazartesi gelecekmiş. Oğlum çok kolaydı diyor ama görecez

X