İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

MaşaaAllah Subhanallah paşam 100 almış denemeden. Arkadaşlar Tudem in Türkiye geneli deneme sınavı varmış 16 ocakta, kayıtlar 8 ocağa kadarmış. Screenshot_2015-11-24-19-10-24.png
Screenshot_2015-11-24-19-10-24.png
Screenshot_2015-11-24-19-10-24.png
Screenshot_2015-11-24-19-17-00.png

selam arkadaslarim nasilsiniz hersezin sinavlari baslamis masalla kuzularimiza hep biyle gitsinler insalla sonuclar guzel gorunuyor
bu hafta bizimde sinav haftasiydi
genel
fen
matematik.
turkce
tek hayat bilgisi kaldi ogretmen sonuclardan oldukca memnun ozellikle matematik 36 soruydu sonuclar guzel gelince kendide mitlu oluyor cok

Duruma göre değişiyor. Her ders için ayrı soru bankası alıyorum bazen ama çocuğa daha çok kitap gibi gelebilir. Hepsi bi arada olunca tek kitap oluyor ve daha az gibi durup psikolojik olarak daha rahatlatıyor çocuğu. Test çözmeyi pek sevmiyorsa bunlara göre daha ince olan yaprak test de tercih edebilirsiniz.
Ben sizin kullandıklarınızı merak ettim. Ben 2 yaprak test 2 tanede tüm dersler soru bankası kullanıyorum. Öğretmen in anlattığı yere kadar çözdürüyorum. Oda hemen bitiyor. Acaba her dersten ayrı ayrı soru bankası mı alsam. Onun için sordum. Sizde neler var Merak ettim.

Ben sizin kullandıklarınızı merak ettim. Ben 2 yaprak test 2 tanede tüm dersler soru bankası kullanıyorum. Öğretmen in anlattığı yere kadar çözdürüyorum. Oda hemen bitiyor. Acaba her dersten ayrı ayrı soru bankası mı alsam. Onun için sordum. Sizde neler var Merak ettim.
Ben her sene en zor ve kaliteli yayınları yaza burakıyorum. Bunlarda güvender, anafen ve tudem. Tudemin tüm dersler soru bankasını alıyorum, güvender ve anafen her dersin ayrı ayrı.
Sene içinde de öğretmenin yöntemine göre hareket ediyorum. Mesela bu sene ki öğretmenimiz okulda türev yayınlarının yanında 5 renk yayınlarını ve formül yayınlarını kullanıyo. Türev in etkinlik kitabı ve soru bankası, formül ve beş rengin soru bankası sanırım. Okul bu yıl tam gün diye evde çok zaman kalmıyo açıkçası. Ama yine de öğretmen kolay bi yayın alın dedi. Coşku soru dünyası var evde. Bi de tudem genel yetenek ve akul oyunları kitapları. Ama bunlar ağır bayağı. Genel yeteneği çözüyo şimdilerde ama zor cidden.Bi de sözün özü inglizce yaprak test ve anafen inglizce yaprak test. Ama anafen ciddi ciddi zor, ki benim oğlanın inglizcesi çok iyidir. Buna rağmen çok ağır buldum ve burakalım yaza dedim.
Çözme şekline gelince, günde her dersten 2 test diyodum ama okul tam gün olunca kıyamıyorum, bazı günler boş geçiyoruz. Kitap okuyoruz. Bi de öğretmen toplantıda, günde 55 soruya kadar çıktıklarını söyleyince biraz azalttım evi bende. Yayın olarak ata yı da tavsiye ederim. Bi dilbilgisi alayım diyorum ayrı kitap. İng hariç diğer derslerden öğrt işlemesini beklemiyoruz, zaten biliyo bizimki. Bilmediği olursa da az biraz ben anlatıyom ya da bi ders videosu dinleyip anlıyo. Böyle gidiyoruz biz, biraz uzun oldu ama

Ayrı ayrı alacaksanız sözün özünü tavsiye ederim, hem soru bankası hem de yaprak testleri güzel

Ayrı ayrı alacaksanız sözün özünü tavsiye ederim, hem soru bankası hem de yaprak testleri güzel
Teşekkür ederim. Ingilizce anafen yaprak test bende de var. 2 test çözdük. Ingilizce den maraton ve tudem soru bankası çözdürüyorum. Benim Kızım ingilizce öğretmenini sevmediği için dersi de sevmiyor. Yapamayınca bağırıyormuş. :KK43:(
Kızım günde 50-60 soru çözüyor. Nasıl sizce.

Tudem in sınavı için kayıt merkezlerine gidip kayıt oluyorsunuz. 20 Tl imiş ücret. Dilbilgisi bizim zambağın var güzel tavsiye ederim. Ben de sözün özü matematik fen aldım kitap bir de güvender yıldızlı testler yaprak test

genel değerlendirme sınavımız güzel geçti bizimde :)

site ücretlimi ? kullanıcı kismi ve şifre istiyorda ?

Evet ücretli, okul sene başında kitapları aldırırken onun şifresini de aldırıyor, hatta öğretmen oradan da ödev veriyor işledikleri konularla ilgili

Teşekkür ederim. Ingilizce anafen yaprak test bende de var. 2 test çözdük. Ingilizce den maraton ve tudem soru bankası çözdürüyorum. Benim Kızım ingilizce öğretmenini sevmediği için dersi de sevmiyor. Yapamayınca bağırıyormuş. :KK43:(
Kızım günde 50-60 soru çözüyor. Nasıl sizce.
Gayet güzel bence günde 50-60 soru. Önemli olan devamlılık. Devam ettiğiniz sürece mutlaka meyvesini alırsınız. Başarılar

Okuldaki deneme açıklanmış ve kuzum full yaparak 1. Olmuş. Haftaya yine var okulda sanırım. Tudem i bekliyorum heyecanla ama hala bizim il için sınav yeri bilgisi açıklanmadı

Okuldaki deneme açıklanmış ve kuzum full yaparak 1. Olmuş. Haftaya yine var okulda sanırım. Tudem i bekliyorum heyecanla ama hala bizim il için sınav yeri bilgisi açıklanmadı
Ben kayıt ettim oğlumu tudem sınavına, dün kayıt ettim üsküdara ama akşam eve geldim ki sınav yerleri güncellenmiş ve bizim burda ümraniyede de sınav yeri ve kayıt yeri açılmış.
Demem o ki sürekli güncelliyorlar dün yine güncellenmiş. Siz hangi ildesiniz

X