Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sınavın şartları nedir?MaşaaAllah Subhanallah paşam 100 almış denemeden. Arkadaşlar Tudem in Türkiye geneli deneme sınavı varmış 16 ocakta, kayıtlar 8 ocağa kadarmış. Eki Görüntüle 1699205 Eki Görüntüle 1699205 Eki Görüntüle 1699205 Eki Görüntüle 1699206
Şartı yok, bulunduğunuz ildeki sınav yapacak tudem bayisine gidip kayıt oluyosunuz o kadar, tabi belli bir ücreti vardır. Bayi listesini de tudem in facebook adresinde yayınlıyorlar, ordan takip edebilirsinizBu sınavın şartları nedir?
Ücretli mi?
Ben sizin kullandıklarınızı merak ettim. Ben 2 yaprak test 2 tanede tüm dersler soru bankası kullanıyorum. Öğretmen in anlattığı yere kadar çözdürüyorum. Oda hemen bitiyor. Acaba her dersten ayrı ayrı soru bankası mı alsam. Onun için sordum. Sizde neler var Merak ettim.Duruma göre değişiyor. Her ders için ayrı soru bankası alıyorum bazen ama çocuğa daha çok kitap gibi gelebilir. Hepsi bi arada olunca tek kitap oluyor ve daha az gibi durup psikolojik olarak daha rahatlatıyor çocuğu. Test çözmeyi pek sevmiyorsa bunlara göre daha ince olan yaprak test de tercih edebilirsiniz.
Ben her sene en zor ve kaliteli yayınları yaza burakıyorum. Bunlarda güvender, anafen ve tudem. Tudemin tüm dersler soru bankasını alıyorum, güvender ve anafen her dersin ayrı ayrı.Ben sizin kullandıklarınızı merak ettim. Ben 2 yaprak test 2 tanede tüm dersler soru bankası kullanıyorum. Öğretmen in anlattığı yere kadar çözdürüyorum. Oda hemen bitiyor. Acaba her dersten ayrı ayrı soru bankası mı alsam. Onun için sordum. Sizde neler var Merak ettim.
Ayrı ayrı alacaksanız sözün özünü tavsiye ederim, hem soru bankası hem de yaprak testleri güzelBen sizin kullandıklarınızı merak ettim. Ben 2 yaprak test 2 tanede tüm dersler soru bankası kullanıyorum. Öğretmen in anlattığı yere kadar çözdürüyorum. Oda hemen bitiyor. Acaba her dersten ayrı ayrı soru bankası mı alsam. Onun için sordum. Sizde neler var Merak ettim.
Teşekkür ederim. Ingilizce anafen yaprak test bende de var. 2 test çözdük. Ingilizce den maraton ve tudem soru bankası çözdürüyorum. Benim Kızım ingilizce öğretmenini sevmediği için dersi de sevmiyor. Yapamayınca bağırıyormuş. (Ayrı ayrı alacaksanız sözün özünü tavsiye ederim, hem soru bankası hem de yaprak testleri güzel
Ingilizceden teste gerek kalmıyor internet üzerinden your learning place den çalışıyor ingilizceyi
genel değerlendirme sınavımız güzel geçti bizimde :)
site ücretlimi ? kullanıcı kismi ve şifre istiyorda ?
Gayet güzel bence günde 50-60 soru. Önemli olan devamlılık. Devam ettiğiniz sürece mutlaka meyvesini alırsınız. BaşarılarTeşekkür ederim. Ingilizce anafen yaprak test bende de var. 2 test çözdük. Ingilizce den maraton ve tudem soru bankası çözdürüyorum. Benim Kızım ingilizce öğretmenini sevmediği için dersi de sevmiyor. Yapamayınca bağırıyormuş. (
Kızım günde 50-60 soru çözüyor. Nasıl sizce.
Tebrikler. Maşallah oğlusuna.Okuldaki deneme açıklanmış ve kuzum full yaparak 1. Olmuş. Haftaya yine var okulda sanırım. Tudem i bekliyorum heyecanla ama hala bizim il için sınav yeri bilgisi açıklanmadı
Ben kayıt ettim oğlumu tudem sınavına, dün kayıt ettim üsküdara ama akşam eve geldim ki sınav yerleri güncellenmiş ve bizim burda ümraniyede de sınav yeri ve kayıt yeri açılmış.Okuldaki deneme açıklanmış ve kuzum full yaparak 1. Olmuş. Haftaya yine var okulda sanırım. Tudem i bekliyorum heyecanla ama hala bizim il için sınav yeri bilgisi açıklanmadı
Sağol canım. Bugün de okuldaki denemede, 1 yanlışla 1. Olmuş. Tudem e kayıt ettim bugün, bakalım artıkTebrikler. Maşallah oğlusuna.