İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

selam :) bayadır gelmemişim buraya kimler var eskilerden :)
hoşgeldiniz yeni gelenler :)
sınavlar başladımı ya :KK43:
asıl sınavlar seneymiş kızlar.Direkt karneye yansıyacak notlar.

Mevcan Geldinmi sahalara :)

52 den 2 almış benimki 1 liklere göre veriyor öğretmen diyo 52 nin 2 siymiş 55 olsa 5 olacakmış:) güleyimmi ağlayayım mı? benimde yazacak çok şeyim var ama müsait olup yazamıyorum.
özel etüde verdim burayada yazmışstım 2 hafta dayanabildi bıraktı babanne baba faktörü banada pes etttirdi.
zorla odev yaptırıyorum dişlerini zorla fırcalatıyorum zorla yatıyorum herşey herşeyz zorla
yemek bile
yatmak bile yat diyorum yatıo pantalonuyla delirmeme az kaldı.
ben büyüdükce akıllanır diorum tam tersi olmaya başladı.
bana kafa tutuo.
onu yapmazsan böle olur diyorum . beni tehdit ediyorsun diyor.
Nasıl iletişim kuracağım anlamıyorum.
Çok ilgilendiğim için herşeyimi ona odakladığım için bi böyle oluyor anlamıyorum :KK43: :KK43:
Daha şimdiden yoruldum. 52 ne demek ya en fazla 3 yanlışı olan bir cocuktu
etütede gitmedi çalışıyorum zaten eve gitmem 7 yi buluyor.
Offfffffff
aynı bizi anlatmışsınız her şey zorla herşeye direniyor,uykuya,diş fırçalamaya hatta uyanıyor okula gidecek tuvalete bile zorla gidiyor,ben de 3.sınıfta artık herşey oturdu daha rahat olacam derken 2.sınıfı mumla arıyorum
umarım atak dönemidir ve çabuk geçer çıldırtıyor beni....

ay 1 ler 3 ler karıstık sanırım dımı :)
2015-2016 egıtım yılı tutulmadı sanırım..
neyse bızım felaketler basladı. halk oyunlarına hazırlık yapıyolarmıs dans sınıfında. erkeklerden bırı ısıkları kapatınca benımkı düşmüş. bılegı şiş ,mor.. sonra bıdaha kaatıyor bırı , bukezde bır erkegın dıslerı yanındakı erkek arkadasının alnına gecıyor , resmen etı kopmuş acile.. yeni dişler kocaman kocaman gelınce kaza oldu sanırım.
aksamda bız acıle gıttık. şükür bişeyi yok.
bibüyüseydık hayırlısıyla. Kız cocugumu erkek mı yetıstırıyorum bılemeıdm o_O

Slm kızlar. Nbr? Nasıl gidiyor? Bizde bi sıkıntı yok şimdilik. İnanasım gelmiyor ama maşaallah bu öğretmeni de okulu da iyi gibi. Yine de o yaşadıklarımdan sonra inanamıyorum, her an kötü birşey olacak gibi geliyor.
Derslere gelince, bahsetmiştim sanırım bu okulda ödev yok, orda yapıyorlar son 2 derste etüt olarak. Bir tek hafta sonu az bişey oluyor ödev. Gerçi ben bu durumu pek sevmedim ama arkadaşlarım "kaşınıyon herhalde" diye dalga geçiyorlar. ben öğretmeninin de tavsiyesiyle yine de evde her dersten 2 test çözdürüyorum ve 15-20 sayfa kitap okuyutuyorum.

Merhaba nasılsınız arkadaşlar?
Nasıl gidiyor? Biz matematikten açılar, fenden kuvvet ve Türkçe den eş sesliler işliyoruz.
Ama bu sene çok dertliyim, hatta okul değiştirmeyi bile düşünmeye başladım.
Bildiğiniz gibi bu sene yeni bir öğretmen gelmişti ve o da bir hafta sonunda ayağını kırdı şu an 2 senelik bir öğretmenle yolumuza devam ediyoruz ve hiç memlun değiliz. Oğlumun arkadaşını sınıfta fleksi yani esnek cetvel ile oynuyor diye gözünün önünde sıraya vurmuş cetveli ve kırmış ve sonra gidip yenisini almış çocuğa. Geçen gün de akıllı tahtadan internetten oyun açmalarına izin vermiş. Daha evvelde kulak çekme olayı vardı bahsetmiştim. Birde çocukların okuldan kaçma girişimi oldu, okulun eskiden servislerinin park ettiği bahçe vardı geçen sene orayı devlet aldı ama nasıl olmuşsa oaraya bakan kapı açıkmış bizimkiler de öğretmeni sevmediklerinden ordan kaçma girişiminde bulunmuşlar.
Tüm bunlar olunca biz yine soluğu okulda aldık ama müdür yardımcısı bozuntusu ne dediysek kendince cevap verdi yap gibi üste çıkmaya çalıştı.
Adama çocuklar okula oyuncak getiriyor öğretmenleri izin vermiş diyoruz, diyorki oyuncak getirdi diye akşama kadar oyuncak oynuyorlar demek değil, akıllı tahtadan internete girip oyun açmışlar diyoruz bize diyor ki eğitici oyunlar açmıştır hayır eğitici değil diyoruz frivoyun.com bu sefer de öğretmenleri yanındadır onun denetiminde açmışlardır diyor. Çocuklar eski servis kapısından kaçmaya yeltenmişler hatta çıkmışlar ordan diyoruz adam okulun her yerinde kamera var diyor. Sinir olduk geldik dün birde demezmi siz çok eleştiriyorsunuz her şeyi.
Eşime bahsetmedim bahsetse alır çocuğu okuldan
Biz ayağı kırılan öğretmenimiz gelecek diye beklerken dün birde üstüne üstlük demez mi yanlış kaynamış ayağı eğer üstüne basarsa ameliyatlık durumlar olurmuş diye iyice sinir olduk birkaç veli gitmiştik
Başsız kaldı bizim sınıf. Bir arkadaş oğlunu almaya gitmiş tüm koridoru gezdim diğer sınıflarda çıt yok bizim sınıf kopuyordu diyor ders de ingilizceymiş. Sınıf öğretmeni düzgün olmayınca iyice çığırından çıktılar. Geçici öğretmen diye takmıyorlar hiç.
Ne olacak bilmem, ya sabır diyoruz 24 gün oldu diğer öğretmen ayağını kıralı bakalım 1-2 hafta da sabır ama eğer öğretmen gelmezse çok ciddi tepkimizi gösterecez

Kötü olmuş sizin için canım, o idare kafasıyla bi yere varılmaz. Öğretmen dönse de o idari kafayla pek bişey olmaz. Bence okul bak etraftan.

Yine durgunsunuz kızlar. Periyodik deneme sınavlarınız başladı mı? Netten baktım, bazı yayın evlerininki başlamış bile. Geçen yıl ki öğretmeni ata ve analiz yayınlarınınkini yapıyordu, çok da memnunduk. Hem il de hem de tr deki derecelerini online olarak bile görebiliyorduk. Malum bizim okulun bu yıl ilk yılı, o yüzden daha belli değilmiş bu sınav işleri. Öğretmenine sordum, benim için sorun yok neyi isterseniz onu yaparım dedi, idare izin versin yeter ki dedi. Onlarla da konuştum, bakalım artık. Sınıfımız 14 kişi ve öğretmenimizden memnunum şimdilik, iki faciadan sonra umarım bu iyi gider kızlar. Çok çalışkan, aktif , genç ve hırslı bi bayan. Oğlum da bayılıyor, o da oğlumu çok seviyor.
Bu arada bizimkilerin okulu pzt açık, çrş da yarım değil tam gündü. İlk yılları diye çok heyecanlılar sanırım, çalışma azmi tavan

Bizde de tam tersi oldu jordan ilk 2 sene çok iyiydi geçen senenin sonundan beri öğretmen olayı bizi yordu. 2 Hafta sonra kendi öğretmenimiz gelecekmiş inşaaAllah. Iki hafta daha beklemeye karar verdik. Sınıfımız 16 kişi bizimde.
Oğlum okulunu arkadaşlarını seviyor, ama bu öğretmen değişiklikleri mahvetti. Çocuklarda gevşeklik oldu. Toparlamaya çalışıyoruz.

canım inşallah tez zamanda sizinde yüzünüz güler, öğretmeniniz iyileşir de gelir bir an önce, yoksa işiniz zor gibi.

Son düzenleme:
arkadaşlar günlük ödev dışında nasıl çalışıyorsunuz,günlük ders tekrarı yapıyor musunuz,ya da hergün test çözüyor musunuz?

Arkadaşlar sınıflarınızda öğretmneler günü için neler planlıyorsunuz.
Degişik fikirler var mı?

Yine durgunsunuz kızlar. Periyodik deneme sınavlarınız başladı mı? Netten baktım, bazı yayın evlerininki başlamış bile. Geçen yıl ki öğretmeni ata ve analiz yayınlarınınkini yapıyordu, çok da memnunduk. Hem il de hem de tr deki derecelerini online olarak bile görebiliyorduk. Malum bizim okulun bu yıl ilk yılı, o yüzden daha belli değilmiş bu sınav işleri. Öğretmenine sordum, benim için sorun yok neyi isterseniz onu yaparım dedi, idare izin versin yeter ki dedi. Onlarla da konuştum, bakalım artık. Sınıfımız 14 kişi ve öğretmenimizden memnunum şimdilik, iki faciadan sonra umarım bu iyi gider kızlar. Çok çalışkan, aktif , genç ve hırslı bi bayan. Oğlum da bayılıyor, o da oğlumu çok seviyor.
Bu arada bizimkilerin okulu pzt açık, çrş da yarım değil tam gündü. İlk yılları diye çok heyecanlılar sanırım, çalışma azmi tavan
ogretmeninizden memnun olmanizacok sevindim bIzde sîkintili bir ogretmen sonrasi masalla diyeyim cok memnunuz
yayin evi sinavi olacaklar henuz olmadilar.Haftaya 4 ayri gun ogretmen her dersten performans degerleendirme sinavi yapacagini soyledi sonuclara gore toplanti yapicakmis.

ay 1 ler 3 ler karıstık sanırım dımı :)
2015-2016 egıtım yılı tutulmadı sanırım..
neyse bızım felaketler basladı. halk oyunlarına hazırlık yapıyolarmıs dans sınıfında. erkeklerden bırı ısıkları kapatınca benımkı düşmüş. bılegı şiş ,mor.. sonra bıdaha kaatıyor bırı , bukezde bır erkegın dıslerı yanındakı erkek arkadasının alnına gecıyor , resmen etı kopmuş acile.. yeni dişler kocaman kocaman gelınce kaza oldu sanırım.
aksamda bız acıle gıttık. şükür bişeyi yok.
bibüyüseydık hayırlısıyla. Kız cocugumu erkek mı yetıstırıyorum bılemeıdm o_O
oy oy cok gecmis olsun cok hareketliler simdikiler
bizimde bugun halk oyunlari basladi karadeniz yoresi ogretmen fiziki etkinlik derslerine ayarlamis cok iyi olmus
haftada 3 gun ektradan okula gidiyorlar zaten

merhabalar onceki iki yil para toplanip hediye ceki olarqk verilmis simdi bu yil ise saat alma planlari var pasta kesilicekmis cocuklara he birde cicek

bizdede pasta ve hediye alınacakmış
velilerde birşeyler yapıp sınıfta yenicekmiş süpriz olackmış
öğretmen anneler gününde cocuklara video hazırlamıştı bize süpriz
bende öle bişiler yapsak diorum ama malum işdeyim
okulda olan velilerde aralarında sıkıntı oluo nasip bakalım

isteklimi degil?odev kontrilu + - varmi?

Oğlum ilginç bi çocuk çalışsa zehir gibi olacak çalışmadanda işi göürüo şuan
aklı oyunda hep sorumluluk yok.
ben geldiğimde saat 8 oluyor. Yapıo ama doğal olarak yorgun uykulu ve isteksiz :KK43: kendi içinden geldiği için yapmıyor.

Oğlum ilginç bi çocuk çalışsa zehir gibi olacak çalışmadanda işi göürüo şuan
aklı oyunda hep sorumluluk yok.
ben geldiğimde saat 8 oluyor. Yapıo ama doğal olarak yorgun uykulu ve isteksiz :KK43: kendi içinden geldiği için yapmıyor.
iste hercocuk farkli tepkiler veriyor kizimin o yonce sıkıntisi sorumlulugunu biliyor sukur
ama suda var ki odev kontrolude cok onemli sali gunleri odev kontrol gunu+ve- var ondan. kaynakli daha sıkı tutuyor isi

X