himm aslindq cok guzel bir surpriz olur ogretmene fikri cok begendimbizdede pasta ve hediye alınacakmış
velilerde birşeyler yapıp sınıfta yenicekmiş süpriz olackmış
öğretmen anneler gününde cocuklara video hazırlamıştı bize süpriz
bende öle bişiler yapsak diorum ama malum işdeyim
okulda olan velilerde aralarında sıkıntı oluo nasip bakalım
Coşku çözüyoruz şu an. Okulda da beş renk ve türev çözüyorlar. Beş renk yayınlarını tavsiye ederim. Ata ve mutlu yayınları da iyi. Sene sonunda da tudem ve anafen alıyorum, en ağırlarını konuların tam bittiği sene sonuna bırakıyorumselam herkeze :)
3.sınıf test kitabı aldınızmı . Acaba hangisi önerirsiniz arkadaşlar..
Coşku çözüyoruz şu an. Okulda da beş renk ve türev çözüyorlar. Beş renk yayınlarını tavsiye ederim. Ata ve mutlu yayınları da iyi. Sene sonunda da tudem ve anafen alıyorum, en ağırlarını konuların tam bittiği sene sonuna bırakıyorum
Bir arkadaş da sınıfça bunu hazırlamışlar hediyeEki Görüntüle 1686830
Gizemsaribiyik yani Gizem Sarıbıyık diye bir bayan yapıyormuş instagramda hesabı varmışaaa çok güzel nasıl ulaşabilirim ben
gizemsaribiyik.etsy.com web sitesiaaa çok güzel nasıl ulaşabilirim ben
gizemsaribiyik.etsy.com web sitesiaaa çok güzel nasıl ulaşabilirim ben
Çok teşekkür ederim.Gizemsaribiyik yani Gizem Sarıbıyık diye bir bayan yapıyormuş instagramda hesabı varmış
Seçimler çok güzelKırmızı Beyaz eğlence adası test fasikülleri, güvender yıldızlı testler yaprak test ve sözün özü matematik ve fen soru bankası kitabı aldım
Duruma göre değişiyor. Her ders için ayrı soru bankası alıyorum bazen ama çocuğa daha çok kitap gibi gelebilir. Hepsi bi arada olunca tek kitap oluyor ve daha az gibi durup psikolojik olarak daha rahatlatıyor çocuğu. Test çözmeyi pek sevmiyorsa bunlara göre daha ince olan yaprak test de tercih edebilirsiniz.bu yardımcı yayınları nasıl alıyorsunuz. ( test kitabı mı, yaprak test mi, yoksa her ders ayrı soru bankası mı )