2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben bu kadar art niyetli olduklarını bilmiyordum ki Kader, dediğim gibi hiç birini net tanımıyorum.
Eltim de bana bu olayı anlatmayacaktı, canım çok sıkıldı o akşam, bir daha böyle yapmasak mı dedi.
Dedim hayırdır ne oldu da canın sıkıldı, yok birşey boşver, her zamanki halleri işte.
Tavırları çok hoşuma gitmedi falan demişti.
Ben çok sıkıştırdım kızı, baya üstüne gittim öyle anlattı.
Ama iyi ki anlattı, gerçek yüzlerini görmüş oldum...

Şimdi sıra benim elti de, o alacak yemeğe.
Zaten orada onlara demiş "ben size böyle hizmet ediyorum, o kızcağızda mutfakta helak oluyor, bana geldiğinizde de ben oturucam siz hizmet edeceksiniz!" demiş şakayla karışık, onlarda "tamam ya ederiz, yapmıyor muyuz zaten" demişler. Ve bu bahsettiğim iki kişi 2 çocuk sahibi, koskoca insanlar. Ayıp yani yaptıkları...
Ben eşime de dedim, bundan sonra gelen gelsin buyursun, kimseyi sokmam mutfağıma.
İki tabak kaldırmış, bir bardak kaldırmış ona ihtiyacım yok benim.
Nasıl kurulduysa o sofra, öyle kaldırılır, yapmaya üşenmemişim kaldırmaya mı üşenicem.
Lafını yapmaları çok çirkin birşey...
Kimeye minnet edecek değilim, bundan sonra merhaba - merhaba dan ileriye gitmez sanıyorum muhabbetim.
Çünkü ben eşimin hatrına iyi olsun, görüşülsün istedim, daha ilk buluşma ortamında yaptılar bu terbiyesizliği.

Evet canım bende sigara kullanıyorum, fakat hiç kimsenin evinde bu tavır ve davranışta bulunmadım.
Zaten bu konularda en büyük şahit eşimdir, o da duyunca çok kötü oldu, utandı da bir nevi.
Kendisi biliyor kime ne kadar gidip neler yaptığımı... Ayıp yapılanlar ama denilecek çok birşey yok.
Bende ona göre tavır ve davranışta bulunurum, kimsenin hamd olsun bir kap yemeğine ihtiyacım yok.
Ama bu o kadar aşağılayıcı birşey ki, ne yani ben sana geldiğim gittiğim zaman sana hizmetçi muamelesi mi yapıyorum.
Kalkmış bana aynı muamele yapılıyor.
Ben 2 gece uğraştım onca yemek için, ama yok bundan sonra uğraşmamak gerekiyormuş bunu öğrendim.
Kendileri bilir...
4 ay öncesine kadar bu insanlar benim hayatımda herhangi bir önem ve ehemmiyet taşımıyorlardı.
Bu günde taşımıyorlar, yarın da taşımalarına gerek yok... Görüşmeyi samimileştirmeden, mesafeli olmakta yarar varmış.
Yaşayarak öğreniyoruz işte...

ay ne basit ve boş insanlar var ya şu dünyada. kaç yaşında olduklarını unutuyor mu bunlar, niye yetiştirmiyorlar kendilerini... yani bazen kişiselleştirme yapmamak elde değil. uğraştıkları şeylere bak, yok kalkmamış da yok yardım etmemiş de. ben böyle insanlara basit ve donanımsız insan diyorum üzülerek. biraz olgun olsunlar...

artı eltin de gelip niye sana söylüyor ki? bence kişilerarası iletişim bu şekilde bozuluyor, ah dedikodu... herkes kendi tercihleriyle yaşar ve büyür. bu onların zihniyetini gösterir. ama sana bunu dediler deyip de üzülmene vesile olmak yerine hiç söylemeyip onlarla bu konuyu konuşmayı ya da konuşmamayı tercih edebilirdi.

Son düzenleme:
Şu kuzenler yok mu
Bende de bi adet var
90 lı mı ne ama cin olmadan adam çarpmaya çalışıyo
Anlatmıştım sanırım hemen hemen her perşembe işyerime geliyo, telefonunu açmasam bile pat içeriye girdiği oldu
Neyse yerim de değişti bu arada kızlar, burası hiç müsait değil

Hem yoğunluk hem yer bakımından bi ihtar geçicem kendisine Perşembe arar nasılsa..

kime niyet kime kısmet diyorum kader ben buna yine

tüh tühhh vahh vahhhh

bei de büyük firmalar sinir ediyor..
iki saattir bir firmaya ulaşmaya çalışıyorum yeter yahuuu...

boşver anacım..kıymet bilmeyenle uğraşılmaz..varın ayda bir değil de bir kaç ayda bir görün birbirimnizi..
ben de aile içi kaynaşmayı çok severim ama art niyet oldu mu olmuyor bu iş..

kime niyet kime kısmet diyorum kader ben buna yine

tüh tühhh vahh vahhhh

Anladım ben onu
Yine ikinci kattayım yalnızım ama nasıl desem açık bi yerdeyim , her katın başında masa var bizim
Ben önce küçük bi odadaydım ama basıktı
Burası havadar ama baya bi açık

Şimdi derim hiç etik değil hadi eskiden kapalıydı
Masamın üstünde beslenme filan yapıyordu da , burdan müşteriler bile geçiyor çok ayıp ve vaktim yok..

Umarım bari bundan sonra gelmez

gelirse bile sen sürekli işe meşgul olursun:126:
hatta biraz samimi olduğun biri varsa sürekli seni arasın o yanındayken

tühhh kıza yazık oldu açmı kalacak şimdi

Souvvenir bence de kuzen toplantısı yapmayın ayıp yani demek ki senden sonra aralarında konuştular böyle bir karar aldılar anlayış sıfır kendilerinde, çaya gitmen en iyisi o kadar uğraşının sonucu bu olmamalı ben de kızdım kendilerine şu an ama ne mutlu sana ki anlayışlı ve yanında olan bir eşin var boş ver takma sakın kafana..
Sen tüm iyi niyetin le yaklaştın hepsine ama onlar hak etmedi samimi olma derim bundan sonra

Katılıyorum canım, sığ insanlar malesef, niye böyleler bilmiyorum.
Ama yaptıkları davranış hem cahilliklerini, hem de ne kadar çok küçük hesap peşinde olduklarını gösteriyor.
Ben eltime bana söylediği için kızmıyorum ve onu eleştirmiyorum.
İyi ki söyledi, eğer söylemeseydi ben salak gibi onlarla yine samimi olmaya devam edecektim.
Ve bir gün hiç ummadığım bir yerden abuk birşey patlak verecekti.
En azından böyle kime nasıl davranacağımı bilirim.
Ayrıca dediğim gibi kızı ben sıkıştırdım... Öyle anlattı bana...

Senin durumun daha zormuş canım, ben de öyle münasebetsizlikleri sevmem.
Özellikle bir de iş yeri durumlarında hoş değil.
Ben oldum olası kaideli bir insanım.
Ne bir kimseyi müsait olmadığı zamanda rahatsız etme gibi bir durumum olmuştur, ne de başıma gelsin isterim.
Belki de diyorum bunlar benim bu durumumdan dolayı da böyle davranıyorlar.
Bunlar ilk evlendiklerinden bu yana herkes onları müsait olduğu olmadığı zamanlarda rahatsız etmişler.
Ama bana kimse telefon açmadan gelemiyor, çünkü ben müsade etmiyorum.
Çat kapı gelmiyor, gelemiyorlar bana...

Günaydın hatunlar..Bugün baharı andıran bir gün var burada..:103::103:
İstanbul'da da canım aynı şekilde, güzel bir gün bugün...

boşver anacım..kıymet bilmeyenle uğraşılmaz..varın ayda bir değil de bir kaç ayda bir görün birbirimnizi..
ben de aile içi kaynaşmayı çok severim ama art niyet oldu mu olmuyor bu iş..
Aynı fikirdeyim canım, kesinlikle...
Bundan sonra fazla görüşmemekte fayda var.

Sağolasın canım desteğin için, gerçekten öyle...
Ben de öyle davranıyorum zaten herkese, yani beni kızdırmak ve üzmek biraz zaman alır.
Ama şok oldum, gerçekten bu kadar kısa sürede böyle bir davranış gördüğüm için şok oldum ve üzüldüm...

Sovicim konuyu kaçırdım uzun değilse özetler misin canımcım

Tabii canım, diğer yazdığımı alıntılayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…