- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakinleştim geldim
kızlar ya ben evin her yerine bir şeyler asmak istiyorum ama kira olduğundan asamıyorum, sinir oluyorum bazaya kaldırdım haftasonu çerçevelerimi. eşimle karakalem çalışmamız var kocaman kadırdım, eşimin bebeklik resmini büyütmüştüm, onu da kaldırdım. dış mekan çekimlerimizden poster poz da bazayı boyladı
Hoşgeldin canım
Kiradasın haklısın ama bazılarını as en azından evden çıkacağınız zaman da alçı ile kapatırsınız bir şey olmaz bence hepsini değil ama 1-2 tanesini asın içinde kalmasın canım..
Bugün çok yoğunum ve genel olarak ta yoğun birgün
Bi pazarlamacının doğumgünüymüş onu kutlamak için mutfağa indim
Bahsi geçen yeni işle ilgili de o adamla konuştum
Beklediğimden iyi bi teklifmiş
O ayrılan kadının gibi sadece bi pazarlamacının siparişine değil
Dışarıya çıkarmak istedikleri adamın tüm işini alacakmışım
Kendisi pazarlama müdürü
Tüm pazarlamacılar ona siparişlerini mail ya da form şeklinde veriyo, o da duruma göre bakıyo stokta varsa onay veriyor..
Ne geçmiş aralarında bilmiyorum da onu sıyırmak istiyorlar artık
Çok sevindim, çok iyi bi pozisyon bu
Yemeğe gidip geldim, ancak yazabildim..
Bugün çok yoğunum ve genel olarak ta yoğun birgün
Bi pazarlamacının doğumgünüymüş onu kutlamak için mutfağa indim
Bahsi geçen yeni işle ilgili de o adamla konuştum
Beklediğimden iyi bi teklifmiş
O ayrılan kadının gibi sadece bi pazarlamacının siparişine değil
Dışarıya çıkarmak istedikleri adamın tüm işini alacakmışım
Kendisi pazarlama müdürü
Tüm pazarlamacılar ona siparişlerini mail ya da form şeklinde veriyo, o da duruma göre bakıyo stokta varsa onay veriyor..
Ne geçmiş aralarında bilmiyorum da onu sıyırmak istiyorlar artık
Çok sevindim, çok iyi bi pozisyon bu
Yemeğe gidip geldim, ancak yazabildim..
[/QUOTE
Süpermiş canım şimdiden hayırlı olsun o zaman daha yoğun günler seni bekliyor ama geleceğin için iyi olacak
bugün tam 3 ay olmuş evleneli, hala inanasım gelmiyor, ne tuhaf bir şey, sanki hayal gibi. dört ay öncesine kadar bebişimden ayrıymışım, onu özlerken ağlıyormuşum, şimdi yanımda :44: birlikte yaşıyoruz, ama o kadar alışmış gibiyiz ki sanki yıllardır birlikte yaşıyoruz :44:
Bazen bana da öyle geliyor aynı evin içindeyiz ve birbirimize o kadar alıştık ki sanki hep bir araday mışız gibi
kızlar bir şey soracağım, bu bakliyat torbaları nerelerde satılır :26: bez torbalar var ya hani :44:
bilmiyorum ama ben can kavanoz kullanıyorum içine biraz tuz attın mı bişeycik olmuyo
kumaşı nerden bulcaz peki, değişik bir kumaş onlar çok sık dokuma :44:teşekkürler, nerde satılır bende bilemedim ama ben kullanmayı düşünüyo olsam anneme diktirirdim
kızlar bir şey soracağım, bu bakliyat torbaları nerelerde satılır :26: bez torbalar var ya hani :44:
merhaba bende yeni katıldım aranıza 7 ayımız bitti bizimde
temizlik biraz zorluyo onu da halletmeye çalışıyorum
Canım ben cam kavanoz kullanıyorum genelde o yüzden bilmiyorum ama internetten bir araştır bakalım belki kumaşnı alırsın kendin dikersin ya da diktirirsin...
Hoşgeldinn Temizlik beni de zorluyor ama bu haftadan sonra karar aldım ne olursa olsun ev işlerini akşamları bitireceğim.. Sadece cam sileceksem hafta sonuna bırakcağım..