- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
ama her yer beyaz, alsam mı ki 30 luğu, bir sorayım sessiz mi diye :44:
canım, benim için çalar saate 70 lira vermek fazla ama senin için önemi büyükse ki öyle görünüyor, içine sinen saati al, ben 70 liradan kısar başka bir yerde başka bir şeye daha yüklü birşeye harcarım, sende başka yerden kısar saate verirsin
bir taraftan odama çok uyuyor ve bu parayı bir kere vereceğim, bir şey olmaz diyorum. bir taraftan yakından görmediğimden tereddütüm var. yakından görsem belki alırım da.. sonuçta hep kullanacağım diyorum. eşim de çok beğendiysen al dedi. kararsız kaldım:44: bekleteyim bari... yahu kaç gündür saat bakıyorum, artık bulmak istiyorum :26: teşekkür ederim kızlar
Ay gelir gelmez oha filan oldum
bi konuya sardım gelirim sonra
bu internet siteleri bazen öyle kazıklıyor ki. sabah gözüme bir üçlü anahtar askısı çarptı, bayıldım. birkaç siteye baktım aynı ürün 6,50 ve 11,50 arası fiyata satılıyor, yuh ya. geçen paşabahçenin tipik başucu sürahisinden aldık dışarda, 4.5 lira verdik. nette 10 lira
burda yok ya, sadece aklımda bir yer var, orası da pahalı satıyor da bulabilirsem istediğim bir şey ordan alabilirim. geçen markette görmüştük onun da çiçeği kırılmıştı. bir de indirdik psikolojisi yaratıp satmazlar mı, hiç güvenim yok şu esnafa. ama internetten alışverişi seviyorum ya. temizlik malzemeleri, bakım ürünleri, tekstillerhaklısın canım ya, eğer bulunduğun ilde bulamayacak birşeyse internetten alınabilir de, ben artık birşey almaz oldum internetten
Allah kabul etsin, görüşürüz tuğçe
aaa karşıma ansızın beğendiğim saat çıktı ve 30 lira hem de alışveriş yaptğım bir sitedenne kadar iyi kalpli bri insanım ben ya
bu kemanci55 acaba berceste mi ya :44: peşpeşe başlıklar açmış :44: paranoyak dünyanın paranoyak insanları
ve kargo dahil 35 liraya aldımbelki ebatları küçüktür diğerinden ama görüntüsü yeterli. umarım sessizdir biev'inmiş. yazmıyor ki hiçbir firma. beyaz büyük saat diye yazmışlar, bir bu site yazmış markasını
Şimdiden hayırlı olsun canım...
Kızlar bu arada akşam ki misafirim iptal oldu eşimin dayısına gidicez....
Bu arada çok sinir olduğum bir şey oldu görümcem aradı beni eşim telefona bakmamış şirket numarasınıda bilmiyorum beni aramasını söyler misin dedi.. Tamam abla hayırdır sorun mu var dedim o da yok bişey öylesine dedi... Neyse eşimi aradım ablanı ara diye sonra beni de ara merak ettim ne olduğu dedim.. ve beni aradı akşam dayımlara gideceğiz onu söylüyo sana uyar mı dedi...
Yani beni arıyo kocam söylüyo beni adam yerine almıyo ben burdan bunu çıkarıyorum acayip gıcığım şu an...
Şimdiden hayırlı olsun canım...
Kızlar bu arada akşam ki misafirim iptal oldu eşimin dayısına gidicez....
Bu arada çok sinir olduğum bir şey oldu görümcem aradı beni eşim telefona bakmamış şirket numarasınıda bilmiyorum beni aramasını söyler misin dedi.. Tamam abla hayırdır sorun mu var dedim o da yok bişey öylesine dedi... Neyse eşimi aradım ablanı ara diye sonra beni de ara merak ettim ne olduğu dedim.. ve beni aradı akşam dayımlara gideceğiz onu söylüyo sana uyar mı dedi...
Yani beni arıyo kocam söylüyo beni adam yerine almıyo ben burdan bunu çıkarıyorum acayip gıcığım şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?