• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

benimde ekranım var bir kayıklık:31:
sağolasın hemşom, sıkma canını olur mu:34:

kızlar ben ufaktan işleri toparlayım..salak saçma şeyler ile karşı karşıya kalıyorumm:52:

iyi akşamlar hepinizeee, yarına görüşmek üzereeee ilkayımm:16:

Tamam canım öyle kafam takıldı geçti sadece sana kolay gelsin İyi akşamlar :3: :3:

ben geldimmm:55:

Kadercim söylemeyi unuttum, güzel bir tatil olur inşallahh..görmüyorsun ama hissett..:9:

günaydın sabah lokumlarımmm:16:

iyi canım ne olsun seni sormalı:31:
hastayım acuk, öksürmekten bir hal oldum:2:

senin ansıl geçti dün?

Geçmişler olsun canım..
Ben dün erkenden kalktım hastaneye rutin kan testlerimi yaptırmaya gittim..Sonra kahvaltıya misafirlerim vardı onları ağırladım..Ardından attık kendimizi dışarı :):32::32:

Geçmişler olsun canım..
Ben dün erkenden kalktım hastaneye rutin kan testlerimi yaptırmaya gittim..Sonra kahvaltıya misafirlerim vardı onları ağırladım..Ardından attık kendimizi dışarı :):32::32:

Sağolasın canım sana da geçmiş olsun..:31:
bir an önce bitirip kendimi atmak istiyorum..:10:

Günaydın Kızlar :3: :16:
Nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz...

Benim çooookkk yoğun geçti yine birazdan anlatıcam :9: :9:

günaydınlarr:31:
c.tesi yoğundu evet ama dün aylar sonra ilk kez deliksiz evdeydim..:9::9::9:
dinlenebildim mi hayır..:1::1::1:

Ben yine çok yorgun ve yoğun bir hafta sonu geçirdim...

Cuma eşimin dayısına gidecektik demiştim ya iptal oldu eşimin büyük ablası, çocukları (3 kişi bizim yaşlarımızda) ve abisi geldi. Abisi ve eşim önceden gelmişti yemek hazırladım çayın yanına da kek attım fırına ve tam çok güzel pişiyordu ki elektrik kesildi ev de kimse yok mum arıyorum bulamıyorum telefonumu nereye koydum hatırlamıyorum o sırada kapı çaldı eşim ve abisi geldi (iki dakika da korku filmi çevirdim anlayacağınız) :9: :9: Allah’tan elektrik hemen geldi biz yemeğimizi yedik ardından ablası geldi kekim iyi pişmişti bu arada rezil olmadan hallettim.. Sonra kardeşim geldi sabah 5:00’ kadar oturduk film izledik.. :9:
Cumartesi 12:00 de kalktık kahvaltı temizlik derken saat 6 oldu eşim beni anneme bıraktı ardından düğüne gitti eve geldiğimizde saat 02:00 idi... Pazar günde kahvaltıya arkadaşlarımız geldi eşim hazırladı :16: akşam 9 da gittiler ama harika bir gündü tabi akşam 10:30 da kv ve eşimin abisi yengesi geldi geçiyorduk uğradık dediler çay içip gittiler veeee akşam çayı çok içtiğim için sabaha kadar uyku tutmadı :9: Çok uykum varrr...

Back