• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Şimdiden hayırlı olsun canım...

Kızlar bu arada akşam ki misafirim iptal oldu eşimin dayısına gidicez....

Bu arada çok sinir olduğum bir şey oldu görümcem aradı beni eşim telefona bakmamış şirket numarasınıda bilmiyorum beni aramasını söyler misin dedi.. Tamam abla hayırdır sorun mu var dedim o da yok bişey öylesine dedi... Neyse eşimi aradım ablanı ara diye sonra beni de ara merak ettim ne olduğu dedim.. ve beni aradı akşam dayımlara gideceğiz onu söylüyo sana uyar mı dedi...

Yani beni arıyo kocam söylüyo beni adam yerine almıyo ben burdan bunu çıkarıyorum acayip gıcığım şu an...

sen de sonrasında ona göre muamele edersin davranışlarını yinelerse..
ilk kez mi oluyor bu durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım belki sana söylemeye çekinmiştir :44: hemen kötü düşünme. bir sürü şey olmuş olabilir. belki ekstra şeyler söylemiştir, eşin sana onları söylememiştir, belki sana sürpriz yapacaklardır. ne bilim, iyi düşünelim iyi olsun. ama sne olaya böyle baktıysan sanırım öncesi de var :44: bir antipati falan beslediğini düşündüm.

evet bircan, krizsavarında dediği gibi, belkide başka birşey söylemek için eşine ulaşmak istedi, onunla konuşurken de dayılara gideceğiz dedi :31:

ben toparlanmaya başlayayım arkadaşlar. kendinize çook iyi bakın. güzel bir cumartesi pazar diliyorum :16:

hayırlı olsun krizcimm:31:

sana da ne diyim hemşo gözün aydın mı:9::9::9:

Hemşom gözün aydın deme :((( dayılardan sonra bize gelip kalma ihtimalleri yüksek ve ben annemlere gidecektim iptal olacak :(((

hmm seni aramışken sana neden söylemiyor ki, haklısın canım bir tuhaf davranış :26: hep mi böyle oluyor, bir yere gideceğinizde eşin mi söylüyor :44: bazen ben eşimden öğrenirim, bazen kv arar mesela böyle durumlarda :31:

Yok canım hep eşim bana söyler onlardan kimse beni aramaz:)))

canım belki sana söylemeye çekinmiştir :44: hemen kötü düşünme. bir sürü şey olmuş olabilir. belki ekstra şeyler söylemiştir, eşin sana onları söylememiştir, belki sana sürpriz yapacaklardır. ne bilim, iyi düşünelim iyi olsun. ama sne olaya böyle baktıysan sanırım öncesi de var :44: bir antipati falan beslediğini düşündüm.

Hiç çekinecek insanlar değiller ki tanımasam haklısın öncesi yok canım ama neyse belki başka şeyler de söylediler bilmiyorum orasını...:)))

ben toparlanmaya başlayayım arkadaşlar. kendinize çook iyi bakın. güzel bir cumartesi pazar diliyorum :16:

İyi akşamlar canım :3:

bircan, kasti yapıldıysa da boşver bebişim ya:31: senin değerin görümcenin sana haber vermesiyle mi ölçülecek sanki :31: isterlerse arasınlar, istemezlerse kendileri bilir :29:

bircan, kasti yapıldıysa da boşver bebişim ya:31: senin değerin görümcenin sana haber vermesiyle mi ölçülecek sanki :31: isterlerse arasınlar, istemezlerse kendileri bilir :29:

Boş verdim canım yaa :9: hiç uğraşamam zaten böyle şeylerle sadece sizinle paylaştım o kadar :9: :9: :9:

yalnız oradan nasıl görünüyor bilemiyorum ama yazılar ufak gibi.ayarlayamadım bi türlüü:9::9:

Evettt yazıların çok ufak..

karar verin gayet iyi mi ufak mıı:9::9::9::9:

:9: :9: Bana ufak gelmişti ama ben küçük ekran kullanıyorum ondan her halde :9: :9: (nasılda döndüm hemen): 9:

pro için 30 TL bir defaya mahsus üyelik ücreti veriliyor canım.:31:
pek çok kampanya vardı olamadım.ama kazen daha öncede açıkladı, yardım amaçlı kullanılması ve 2013 gelinlerine
hediye verilecek olması benim işlemimi hzılandırdı.:31:

Hımmm anladım canım hayırlı olsun o zaman:16:

:9: :9: Bana ufak gelmişti ama ben küçük ekran kullanıyorum ondan her halde :9: :9: (nasılda döndüm hemen): 9:

Hımmm anladım canım hayırlı olsun o zaman:16:

benimde ekranım var bir kayıklık:31:
sağolasın hemşom, sıkma canını olur mu:34:

kızlar ben ufaktan işleri toparlayım..salak saçma şeyler ile karşı karşıya kalıyorumm:52:

iyi akşamlar hepinizeee, yarına görüşmek üzereeee ilkayımm:16:

Back