2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sağolasın canımm epeydir yapmamıştım ben de..

evde yapıyor musunuz bilmiyorum ama ebn göğsü fleto ediyorum..
sonra sütün içine biraz tuz ve karabiver atıyorum onun içinde tavukları bekletip kızartıyorum.
gerçekten pamuk gibi oluyor.

fleto etmek ne demek canım? cahil ben, bilmiyorum yapmak isterim bir gün

fleto etmek ne demek canım? cahil ben, bilmiyorum yapmak isterim bir gün

olur mu tatlım ne demek..normal göğüs etini - iki kanadı oluyor ya- onu önce ortadan ikiye bölüyorum..sonra yatay olarak ince ince kesiyorum eti.

sonra yukardaki gibi oluyor.. önce una sonra yumurtaya sonra galeta ununa buluyorum..

mmmm deneyeceğim canım, kocişimde çok sever teşekkürler

eylül ben bir kere şinitzel mi fileto mu yaptım bilmiyorum da, tavuğu galeta ununa falan bulayıp kızartmıştım -evim dergisi tavuklu lezzetler diye bir cd vermişti, ordan almıştım tarifi- ama dışındaki sos tavuktan sıyrıldı kızarınca, yapışmadı, çıtır çıtır olmadı. bir daha da yapmadım zaten. o zamanlar evli değildim, kendime yapmıştım.

ama tam olarak konunun neyi anlattığını anlamadım. gerçeküstü ve mantığa aykırı vakalar mı ele alınıyor, konu ne :44:

aslına bakarsan ben de bilmiyorum..konu başlığına baktım..astral seyehat vs. diye geçiyordu yanılmıyosam..
pek ilgim yoktur.bakmadım ben de.

afiyet olsun canımm

dün gördüm de baban tavuk üreticisiymiş..
daha güzel oluyordur onlar..aslında bizim de tavuklarımız var ama biz yiyemeyiz onları:26:

evet daha lezzetli canım, sadece hormon olmadığı için biraz cılız kalıyorlar yada babam cılızları bize, irilerini müşterilere veriyor da olabilir

muhtmelen üstü üste koyduğun için yada bir şekilde terleme yaptığı için
sıyrılmış..normalde aman aman kıtır kıtır da olmuyor zaten..geçenlerde eda ben fırına atıyorum demişti.
bu da farklı bir pişirme yöntemi..

ben o fileto edilmiş halini bir de şöyle yapıyorum kızlar:

bir tatlı kaşığı sirke, bir iki diş sarımsak, biraz yoğur-1-2 yemek kaşığı-, biraz tuz,baharatlar aam özellikle köri.
sonra biraz sıvıyağ ve bir çay kaşığı salça..bu sosu karıştırıp tavukları bu sosa buluyorum ama mümkünse
bekletiyorum içinde ..sonra ister ızagara da yapın ister teflon-döküm kapaklı tencerede pişirin...süperrr oluyor süperrrrr

evet daha lezzetli canım, sadece hormon olmadığı için biraz cılız kalıyorlar yada babam cılızları bize, irilerini müşterilere veriyor da olabilir

amannn sağlıklı olsun daaaa Allah bereketini versin canımm...

benim küçük sıpam-yeğenim- geyyy geyyy bili bili geyyy diyo..
biz daha çok yımırtalarında istifade ediyoz

kızlar sizce bir masa saati için 70 lira çok mu? ay çalar masa saati arıyorum bulamıyorum. bir tane buldum hem pahalı hem güvenemedim siteye. ama odama çok uyuyor :26:

kızlar sizce bir masa saati için 70 lira çok mu? ay çalar masa saati arıyorum bulamıyorum. bir tane buldum hem pahalı hem güvenemedim siteye. ama odama çok uyuyor :26:

hmm bana 70 lira çok geldi canım nasıl birşey arıyorsun :26:

hmm bana 70 lira çok geldi canım nasıl birşey arıyorsun :26:

ferforje, beyaz, ayaklı olabilir, içinde pembesi veya gülü olursa çok memnun kalabilirim sessiz çalışacak tabi bir de. bu şartlara en uygunu bu. sade beyaz da olabilir ama içindeki yazılar siyah veya yeşil, öyle istemiyorum. bundesignda tüllü pembe saat var, o da tükenmiş ve o da elli lira civarlarında:26: çok sevdim bunu ama bana da pahalı geldi

bunu da sevdim, hem fiyatı 30 lira civarlarında. ama bu da kahve tonlarında acaba alsam mı ki, hep beyaz mı olmak zorunda:44:

saatler güzelmiş canım, ama bence 70 lira çok :26: 30 lira olanı alabilirsin, eğer komidinin açık renkse güzel durur bence bu 30 lira olan da mı sessiz çalışıyor

bahsettiğin ebatlarda sanki çok gibi geldi krizcim bence de..en son gösterdiğin 30 luk hoş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…