Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok canım sıkkın benim annem varis ameliyatı olmuştu sonucu pek iyi çıkmamış üniversiteye sevk ettiler 15 gün sonra çıkacak moralimiz çok bozuk inşallah tehlikeli değildir
teşekkür ederimGeçmiş olsun. Allah acil şifalar versin..
Elimin resmini çekip koyacam
Bu oje iyi oldu açık renk diye yanları kamufle ediyo, uzun gibi duruyo tırnak yapım yuppy
Elimin resmini çekip koyacam
Bu oje iyi oldu açık renk diye yanları kamufle ediyo, uzun gibi duruyo tırnak yapım yuppy
Bence gayet tatlı duruyor...
kız sadece baş parmağın tombik sürsene daha çok :13:
ammmaaannn pek bi şekerciiikkk hehehe ama senin ellerin benden büyük benim elim minnak tırnaklarım görünmüyo nerdeyse..
Evet o daha belirgin ama orta parmak ve yüzük parmağı da az değil hani
Bilmiyorum yavaş yavaş alışıcam herhalde
Siyah çok seviyorum ama bende komik oluyor sanki
Minicik parmaklar da simsiyah
Ama uzun büyük el de öyle değil wamp oluyor
benimde tırnakların uzun değil ama ben kendimi bu mutluluktan mahrum bırakamıyorum, her regl dönemimde sürüyorum, kırmızılar, fuşyalar, morlar, yeşiller, frenchler
Ben sade parlatıcı veya french kullanıyorum
Ama french yapmaya üşeniyorum
Bunu yeni aldım, gaza geldim bi süreyim dedim pırıltılı beyaz..
Hem yanları kamufle eder diye..
Hem de bu akşamdan itibareb tatile gidiyoruz diye
benimde tırnaklarım uzun değil ama ben kendimi bu mutluluktan mahrum bırakamıyorum, her regl dönemimde sürüyorum, kırmızılar, fuşyalar, morlar, yeşiller, frenchler
scl22 soru sordum cvp vermedin aşk olsunn
tuğçe anlaştık bundan sonrası için. Allah ım başta annene sonra tüm hastalara şifa versin..
ben dee dayanamadım sizden gördüm yapmadığım bir şey yaptım bir ilke imza attım.
çok acayip çıkabilir..az önce soğuk sulardan çıktı o el
http://d1302.hizliresim.com/16/1/jmnnk.jpg
çok güzel bir patlıcan morum var..bayılıyorum..sonra pastelin afilli mavisi, yeşili, çikolata kokanıı...60 ı geçmişitir
pudra pembesi de sürebilirsin o da açık oluyor
oley tatil
scl22 soru sordum cvp vermedin aşk olsunn
tuğçe anlaştık bundan sonrası için. Allah ım başta annene sonra tüm hastalara şifa versin..
ben dee dayanamadım sizden gördüm yapmadığım bir şey yaptım bir ilke imza attım.
çok acayip çıkabilir..az önce soğuk sulardan çıktı o el
http://d1302.hizliresim.com/16/1/jmnnk.jpg