- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
kızlaaar hadi boşverelim atarı matarı da konu değiştireyim been size birşey sorucam ev almayı düşünüyorum ben sizce nelere dikkat etmem lasım? cephesine diyorlar ama güney sıcak tamam da çoğu kişide söylemiyor ben evin ne olduğunu nasıl anlıcam kii?
Kızlar ben oje sürdüm minik parmaklarıma
Akşam vaktim olmaz belki, yola çıkacağız
Dünde hazırlık yapıyordum
Sabah ta geç kalmayayım diye ojeyi cebime attım burda sürdüm şimdi
biliyorum kader sen değildin evet haklısın eklemezdin beni reddederdin hep ne bilim samimi olduğunuz düşündüm öyle istedim gene söylüyorum kötülüğüm yok zaten tanıdıkça görürsünüz genel de özel de konuşuluyor neler konuşulur bilmiyorum yada bana öyle gelmiş olabilir istemezseniz gelmem muhabbetinize tekrar söylüyorum
hiç anlamam ev işlerinden cephesinden canım ya. bir kaç tane emlakçıyla görüşün, sadece bir tanesinin sözüne bakmayın. birde biraz netten araştırmak iyi olurinşallah Allah nasip etsin hepimize
Kızlar ben oje sürdüm minik parmaklarıma
Akşam vaktim olmaz belki, yola çıkacağız
Dünde hazırlık yapıyordum
Sabah ta geç kalmayayım diye ojeyi cebime attım burda sürdüm şimdi
kızlaaar hadi boşverelim atarı matarı da konu değiştireyim been size birşey sorucam ev almayı düşünüyorum ben sizce nelere dikkat etmem lasım? cephesine diyorlar ama güney sıcak tamam da çoğu kişide söylemiyor ben evin ne olduğunu nasıl anlıcam kii?
anladım bende muhabbetinizi sevdiğim için buradayım zaten teşekkürler
Ben istediğim sürece her topiğe girerim
Kimseden izin almaya gerek duymam mesela
Yapı meselesi herhalde
Sende buraya gelirken benden ya da bi başkasından icazet almaya gerek duyma
Konu sahibi de biz değliz ki
Ben hatta 2012 gelini bile değilim2011 modelim
Muhabbeti sevdiğimden uğruyorum, sende seversen uğrarsın..
Samimiyet konusu da face ya da msn le olmuyor emin ol
Zira öyle olsa bi Allah'ın kulu benim selamımı almazdıçünkü bu topikte hiç kimsede benim msn im filan yoktur, özel de yazmam genel muhabbet eder mesim bitince de evimin yolunu tutarım ..
hehehe bende aynı şeyi yaptım dün gece nöbetteyken ojemi de sürdüm tırnaklarımı da törpüledim yalnız değilim hehehe
bir gün ben de sürücem mutlaka
anladım bende muhabbetinizi sevdiğim için buradayım zaten teşekkürler
Amin canım kirada oturmak çok zor evimin her yeri aktı bütün eşyalarımı topladım mahvolmasınlar diye her yağmur da sabaha kadar oturuyorum aman ev akmasın eşyalarıma bişi olmasın diye
kızlar çok canım sıkkın benim annem varis ameliyatı olmuştu sonucu pek iyi çıkmamış üniversiteye sevk ettiler 15 gün sonra çıkacak moralimiz çok bozuk inşallah tehlikeli değildir
Amin inşallah
Allah acil şifalar versin
Yok benim güzel olsa hep sürerim burda sorun değiltek çalışıyorum zaten
Benim parmaklarım da minik tırnaklarım da, hatta uzun yapısı yok kısa toplu tırnaklardan ..
O yüzden hiç güzel durmuyor diyordum kızlara, bugün kendimi aşıp sürdüm de haber vereyim dedim
kızlar çok canım sıkkın benim annem varis ameliyatı olmuştu sonucu pek iyi çıkmamış üniversiteye sevk ettiler 15 gün sonra çıkacak moralimiz çok bozuk inşallah tehlikeli değildir
Bir derdim var bölümü çok ilgimi çekiyor mesela
Çok atraksiyon oluyor orda
oohh şu kokusu yok mu
Aklıma sezercik geldi
çok teşekkür ederim
benimde öle canım eşim dalga geçiyor bebek elli diyeyemek yapıyorum diye eskisi kadar uzatamıyorum
uzun olunca yakışıyor ama kısa olunca çok minik duruyor ayaklarım da öle 35 numara
Rica ederim , hayırlısı..
Benim boy ve ayak uzun el minicik ne hikmetse
Bende uzun tırnak sevmem ama uzatınca bile hoş değil benimkisi
teşekkür ederimallah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?