- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende saf geldim de saf gitmemek için gideyim bari doktora iş yerinden arkadaşlar da geçen gün git falan demişlerdi...
Evet ben önden gideyim sonra size haber veririm arkamdan gelirsiniz
enişte izin verir mi ki tek başınaa:26:
yaaaa bi umut beklicem yollarınııı
kızlar kimse doktora bayıla bayıla gitmiyor. kim sever ki doktor koltuğuna oturmayı, acı çekmeyi hele ki kadın doğumda.. ama sağlık "keşke"lere gelmiyor maalesef.. bence "ben doktor sevmiyorum" deyip kenara çekilmeyin, kontrollerinizi düzenli hale getirin
güçlü ve cesaretli Türk kadını ama ben arkadan gelemeyebilirim, bir eşimle konuşayım da o hiç dememişti kontrole git falan diye :26:
eğer işin ucunda eğitim varsa, tabi ki izin verir canım ya
çok haklısın İlkaycım kadın olunca iş zor oluyor erken davranmak herşey için önemli benim halam her üç ayda gider dr a maşallah hep kontrol eder kendini
Benim eşim hayatta göndermez yarım gün seminere gidiyorum 50 tane soru soruyor...
çok haklısın İlkaycım kadın olunca iş zor oluyor erken davranmak herşey için önemli benim halam her üç ayda gider dr a maşallah hep kontrol eder kendini
hoşeldin buyur lütfen
merhaba kızlar bende gelebilir miyim
hoşbulduk teşekkür ederim
Merhaba Tuğçe
Sana bi soru sormak geldi içimden
Sen manolyayı tanıyor musun
rica ederim. sen yaşlarda iki arkadaş geldi buraya ve sonra sırra kadem bastı..
kk da çok üyelik almak moda..ister istemez yeni gelen arkadaşlara bir takım sorular soruyoruz
inşallah canım, birbirimize burdan destek olalım başta zor gelecek ama zamanla alışacağıma inanıyorum ben kendim için .. ne kadar çok kaçarsam, o kadar çok "yapamam" gibi geliyor
evet tanıyorum arkamdan konuşulduğunu da biliyorum facebook hakkında verin demedim size zorla ben vermek istemediniz tamam biri kalkıp erkek olduğumu söyledi bana hatırlamıyorum kim olduğunu tanışmak istedim muhabbete katıldım neyse muhabbet etmek istemeyeni anlayışla karşılarım kızlar sorun değil kötü niyetli değilim sevdim sizleri muhabbetiniz hoşuma gitti aranıza da aldınız sağolun
evet tanıyorum arkamdan konuşulduğunu da biliyorum facebook hakkında verin demedim size zorla ben vermek istemediniz tamam biri kalkıp erkek olduğumu söyledi bana hatırlamıyorum kim olduğunu tanışmak istedim muhabbete katıldım neyse muhabbet etmek istemeyeni anlayışla karşılarım kızlar sorun değil kötü niyetli değilim sevdim sizleri muhabbetiniz hoşuma gitti aranıza da aldınız sağolun