bende neden öyle dediklerini anlamadım sonuçta zorla verin demedim sizlere sordum sadece kırıldım açıkçası biraz seviyorum muhabbetinizi biri erkek olabilir dedi bana kim olduğunu bilmiyorum şuan herkes birbiriyle iyi muhabbet ediyor kimseden çekinmiyorum ben evet iki üyelik almıştım rica ederim kendi adımla üyelik aldım ve artık buradayım söylediklerimin hiç biri de yalan değil istediğinizi sorabilirsiniz amacım muhabbet etmek sizlerle konuşmak istemezseniz gelmeyebilirim aranıza fazla muhabbet eden de olmadı
Benim bu anlattıklarından haberim bile yok
Evet bana da face sordun ama erkek olma ihtimalin aklıma bile gelmedi benim, face engelli dedim burda da özelde de herkese..
Ben sadece iki de bir farklı nick alıp gelmeni anlamadığımdan sordum
İster manolya ol ister arthea ister tuğçe
Benim için fark etmez ki
Ben her anlamda aynı muhabbeti ederim sonuçta..
keşke açıklama yapsam tuğçe-manolya..:26:
o kadar çok şey yaşanıyor ki...bak kaç aydır burada samimice konuşuyoruz..ne ilkayın ne kader in ne daha
önceden tanıdığım souvvenır ın ..vs. face-msn lerini bilmiyorum şahsen..sor(A)madım da..
çünkü gerçekten bazen kazın ayağı başka dedirten olaylar oluyor, her birimiz endişe duyabiliriz..
güzelce paylaşsaydın, bu bu deseydin biz sana bişiy demeyiz ki
hadi ya, ne gibi sorular soruyor ki, kıskançlık mı var :26:
Merhaba Tuğçe
Sana bi soru sormak geldi içimden
Sen manolyayı tanıyor musun
bende neden öyle dediklerini anlamadım sonuçta zorla verin demedim sizlere sordum sadece kırıldım açıkçası biraz seviyorum muhabbetinizi biri erkek olabilir dedi bana kim olduğunu bilmiyorum şuan herkes birbiriyle iyi muhabbet ediyor kimseden çekinmiyorum ben evet iki üyelik almıştım rica ederim kendi adımla üyelik aldım ve artık buradayım söylediklerimin hiç biri de yalan değil istediğinizi sorabilirsiniz amacım muhabbet etmek sizlerle konuşmak istemezseniz gelmeyebilirim aranıza fazla muhabbet eden de olmadı
ayıptır sölemesi ıspanak getirdim bugünkarnım acıktı..
ben biraz tıkınayım ,görüşmek üzere canlarımmm
bu fazla üyeliklerinin dışında ben bir şeyini görmedim :26:
başka bir konuya yazınca ben de cevap alamıyorum, insan ister istemez kendini kötü hissediyor bilirim.
sen de kendinden daha çok bahset tuğçe bundan sonraa
kapımız herkese açık( tebiyesizlik etmedim demi ,bir yeni evli olmayaraktan )
Ben bazen hiç uğramıyorum
Banlı olunca 10 gün tatildeyim zaten
Banlı değilsem bile canım istemeyince uğramadığım oluyor
Veya başka konular dikkatimi çekiyor o sıra..
Canım isteyince de gelip burada herhangi bir muhabbete giriyorum
Çıkıp ta neden benle konuşmuyosunuz diyemem ki
Ben ne kadar konuşursam karşı taraf ta o kadarına cevap verebilir sonuçta
Reelde de bu böyledir
kızlaaar hadi boşverelim atarı matarı da konu değiştireyim been size birşey sorucam ev almayı düşünüyorum ben sizce nelere dikkat etmem lasım? cephesine diyorlar ama güney sıcak tamam da çoğu kişide söylemiyor ben evin ne olduğunu nasıl anlıcam kii?
biliyorum kader sen değildin evet haklısın eklemezdin beni reddederdin hep ne bilim samimi olduğunuz düşündüm öyle istedim gene söylüyorum kötülüğüm yok zaten tanıdıkça görürsünüz genel de özel de konuşuluyor neler konuşulur bilmiyorum yada bana öyle gelmiş olabilir istemezseniz gelmem muhabbetinize tekrar söylüyorum
Erkek diyen kim bilmiyorum
En azından ben değilim bunu söyleyebilirim
Ayrıca istediğin zaman gel ama kılık değiştirmene gerek yok
Sadece fark ettiğimi bilmeni istedim
Öyle olmasa kötü düşünsem şu an bile bile seni listeme eklemez reddederdim değil mi ?
Fazla içine kapanık birisin hatta buyur konuş ta demişimdir her seferinde
Ben özel de pek konuşmam hatta neredeyse soru sorulmadıkça hiç konuşmam
Üstelik madem herkesten msn ya da face isteyeceğim 10 ar dk 10 ar dk bekleme işkencesine dayanamam
Gelirim herşeyi söylediğim gibi burda derim, kızlar ben sizi eklemek istiyorum istenler bana msn ya da face işte her neyse bildirebilir mi ?
Bu kadar yani ayrı düştüğüm noktalar
O da sorun değil her insan bir değil der geçerim
İstersen erkek ol o bile benim için önemli değil yani
Değişen birşey yok benim muhabbetim açısından...
Kızlar ben oje sürdüm minik parmaklarıma
Akşam vaktim olmaz belki, yola çıkacağız
Dünde hazırlık yapıyordum
Sabah ta geç kalmayayım diye ojeyi cebime attım burda sürdüm şimdi
Çok haklısın tatlım...
kızlaaar hadi boşverelim atarı matarı da konu değiştireyim been size birşey sorucam ev almayı düşünüyorum ben sizce nelere dikkat etmem lasım? cephesine diyorlar ama güney sıcak tamam da çoğu kişide söylemiyor ben evin ne olduğunu nasıl anlıcam kii?
gelir gelmez atara ne gerek var ben onu anlamadım .. evet ben manolyayım, bundan sonra bu isimle aranızda olacağım deyip geçilebilir.. ayrıca kimsenin diğerinin muhabbetini dışladığı yok burda benim gördüğüm kadarıyla..
kişi muhabbete ya girmek istemediği için dışarıda kalmıştır, ya da muhabbete giremediğinden dışarıda kalmıştır.. her iki seçenekte benim sorunum değil
Bende anlamam o kısımdan
Güneşliyse hava o zaman ancak
Ama şey
Maddi kısımlardan az çok çakozlarım
Kredi oranları düşünce kredi çekmek lazım vs. gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?