- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Yemek seçeni çok duydum da
Sarmayı bile sevmeyeni yeni duydum
Benimkisi numunelik duymaman normal
kadınlar için simir testi çok önemli..6 ayda bir yapılması gerektiğini biliyorum..
Evet öyle ama
Benim kalbim dayanmaz herhalde
Bırak 6 ayda biri daha bi kere bile smear vermedim..
inan dr soyluyor gel kız yanıma diye korkudan gidemiyorum ki hemşireyim bir de düşün artık. Herşeyi biliyorum ama in dimi dr a yok.
rutin kontrolde nelere bakarlar ki acep :44: hormonlara falan mı?
kadınlar için simir testi çok önemli..6 ayda bir yapılması gerektiğini biliyorum..
​smear testi önemli rahim ağzı kanserini önceden bilmek için erken tanı için amaaan yaw kadın olmak ne zor bea, yok hamilelik yok doğum, yok lohusalık, yok menopoz.. say say bitmezz
Evet öyle ama
Evet öyle ama
tamam canım ben bugün eşime bir sorayım neymiş, neler yapıyorlarmış. eşimin kadın doğum stajında üstüne atlayan kadınlar olmuş, bazen hormonlar öyle yapıyormuş kadınlarıultrason canım dr sorar mesela muayene ister misin diye onu göze alamazsan ultrason da bakılır onun da iki çeşidi var da burda fazla detaya girmeyim
hmmm:44: tabi gitmek zorunda kalma kadercim ama kontrol iyidir.
eneeee sana ne dicektim..metrobüsten açıldı konu
geçen c.tesi ben perpaya kadar gittim kii..amanın o gün bile doluydu
dün gelmişten smear testini de yapalım dedi doktor zaten. onun sonucu haftaya çıkacak.. sadece hormonlar değil krizcim, vajinal muayenede olmak gerekiyor
anam sen buralardayken seni bulmak vardııı
korkunun ecele faydası yoookkk Kadercimmşaka bi yanada çok önemli sallamamak lazım da ben kendimi hazır hissetmiyorum onun için
ben de vermedim, dr yüzü görmediğimden:44:
Ben hiç gitmedim öyle kontrole falan aslında gitsem iyi olur ya hiç aklıma gelmemişti belki bu ay içerisinde giderim..
Ben hiç gitmedim öyle kontrole falan aslında gitsem iyi olur ya hiç aklıma gelmemişti belki bu ay içerisinde giderim..
ben de vermedim, dr yüzü görmediğimden:44:
tamam canım ben bugün eşime bir sorayım neymiş, neler yapıyorlarmış. eşimin kadın doğum stajında üstüne atlayan kadınlar olmuş, bazen hormonlar öyle yapıyormuş kadınlarıneyse ne alakaysa
aslında ben geçen kış her ay gidiyordum istanbula, eğitimim oluyordu, bu kış hiç bir eğitime gidesim gelmiyorgelirsem bir gün görüşürüz inşallah tatlım
hormonlardan dolayı eşinin üzerine mi atlıyormuş :44: anlamadım nasıl :44:
yaaaaa ama bak beni heveslendirdinn:26: söz mü şimdi bucidden mii bak çok mutlu olurumm
inşallah canım, neden olmasıneşimle gelirsem biraz zorda, tek başıma gelirsem görüşürüz tabi
yani bazı kadınlarda hormonlar fazla oluyormuş, tedavi görüyorlarmış bu sebepten. ve öyleleri gördükleri her erkeğe saldırabiliyormuş. benim eşim de intörnken başına gelmişartık östrojenleri mi fazla neleri fazla bilemem :44:
Ben doktorları hastaneleri sevmem
Hatta bademciğine bakalım deseler bile bi garip oluyorum
Bilemiyorum yanidiğer türlü Allah mecbur etmesin de çok zor gibi
Millet bekarken muayene oluyormuş bilgi alıyormuş
Ben saf geldim saftrik gidicem
afferin sana bircan, liderimizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?