2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Evet öyle ama
Benim kalbim dayanmaz herhalde
Bırak 6 ayda biri daha bi kere bile smear vermedim..

hmmm:44: tabi gitmek zorunda kalma kadercim ama kontrol iyidir.

eneeee sana ne dicektim..metrobüsten açıldı konu
geçen c.tesi ben perpaya kadar gittim kii..amanın o gün bile doluydu

inan dr soyluyor gel kız yanıma diye korkudan gidemiyorum ki hemşireyim bir de düşün artık. Herşeyi biliyorum ama in dimi dr a yok.

rutin kontrolde nelere bakarlar ki acep :44: hormonlara falan mı?

kadınlar için simir testi çok önemli..6 ayda bir yapılması gerektiğini biliyorum..

​smear testi önemli rahim ağzı kanserini önceden bilmek için erken tanı için amaaan yaw kadın olmak ne zor bea, yok hamilelik yok doğum, yok lohusalık, yok menopoz.. say say bitmezz

dün gelmişken smear testini de yapalım dedi doktor zaten. onun sonucu haftaya çıkacak.. sadece hormonlar değil krizcim, vajinal muayenede olmak gerekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet öyle ama

korkunun ecele faydası yoookkk Kadercimm şaka bi yanada çok önemli sallamamak lazım da ben kendimi hazır hissetmiyorum onun için

Evet öyle ama

ben de vermedim, dr yüzü görmediğimden:44:

ultrason canım dr sorar mesela muayene ister misin diye onu göze alamazsan ultrason da bakılır onun da iki çeşidi var da burda fazla detaya girmeyim
tamam canım ben bugün eşime bir sorayım neymiş, neler yapıyorlarmış. eşimin kadın doğum stajında üstüne atlayan kadınlar olmuş, bazen hormonlar öyle yapıyormuş kadınları neyse ne alakaysa

hmmm:44: tabi gitmek zorunda kalma kadercim ama kontrol iyidir.

eneeee sana ne dicektim..metrobüsten açıldı konu
geçen c.tesi ben perpaya kadar gittim kii..amanın o gün bile doluydu

Seni gördüm metrobüste diyeceksin sandım

Evet Cumartesi de dolu hatta geç saatlerde bile, millet turnikeden geçince beleş diye gidip gidip geliyo mu ne yapıyo anlamadım bu kalabalık orda hep

korkunun ecele faydası yoookkk Kadercimm şaka bi yanada çok önemli sallamamak lazım da ben kendimi hazır hissetmiyorum onun için

Ben doktorları hastaneleri sevmem
Hatta bademciğine bakalım deseler bile bi garip oluyorum
Bilemiyorum yani diğer türlü Allah mecbur etmesin de çok zor gibi

ben de vermedim, dr yüzü görmediğimden:44:

Millet bekarken muayene oluyormuş bilgi alıyormuş
Ben saf geldim saftrik gidicem

Ben hiç gitmedim öyle kontrole falan aslında gitsem iyi olur ya hiç aklıma gelmemişti belki bu ay içerisinde giderim..

tatlım şuan iki kişisiniz.ve kadın teni, vücudu hassas..başka bir tenle birleşince bir çok faktör oluşabilir.
bilmiyoruz ki..o yüzden öncesinde bedeni tanımak lazım.sonra bebiş isteyeceksiniz.bünyeniz ne kadar elverişli, eksikler var mı
olumsuz durumlar olabilir mi..vs pek çok şeyi bir dr da takip etmek en güzeli.sonrasında içiniz rahat, şayet olmasın tabi ama olursa da
kontrolleriniz kolay geçer.

hormonlardan dolayı eşinin üzerine mi atlıyormuş :44: anlamadım nasıl :44:

aslında ben geçen kış her ay gidiyordum istanbula, eğitimim oluyordu, bu kış hiç bir eğitime gidesim gelmiyor gelirsem bir gün görüşürüz inşallah tatlım

yaaaaa ama bak beni heveslendirdinn:26: söz mü şimdi bu cidden mii bak çok mutlu olurumm

hormonlardan dolayı eşinin üzerine mi atlıyormuş :44: anlamadım nasıl :44:

yani bazı kadınlarda hormonlar fazla oluyormuş, tedavi görüyorlarmış bu sebepten. ve öyleleri gördükleri her erkeğe saldırabiliyormuş. benim eşim de intörnken başına gelmiş artık östrojenleri mi fazla neleri fazla bilemem :44:

Allah kontrol için düşürsün doktorların eline hep, tedavi için değil amin... sağlık sorunları başaçıkılması zor şeyler...

aaaahhh o hormonlar ben size bişi anlatayım doğuma giriyoruz kadının eşi heyecandan ağlıyor kadın bağırıo doğurmamm doğurmam anestezi dr kadının yanına oturdu doğum bitene kadar dr elini bırakmadı kadın yaparlar yanı normal

ilk defa duydum canım, Allah Allah daha neler öğreneceğiz ya

Bende saf geldim de saf gitmemek için gideyim bari doktora iş yerinden arkadaşlar da geçen gün git falan demişlerdi...

afferin sana bircan, liderimizsin

Evet ben önden gideyim sonra size haber veririm arkamdan gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…