- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
seni Allah düşürmüş düşereceği kadar zaten bir dr un eline...
Evet kriz buda bir gerçek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni Allah düşürmüş düşereceği kadar zaten bir dr un eline...
Canım çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır...
Arkadaşlar yemeğe ya da çaya diye bir şey söylememişler eşime söylemişler zaten gençler olacak sıkıntı çekmem ama ne yapsam karar veremedim.. Dün akşam geç öğrendim geleceklerini bir şey yapamadım zaten eşimde kasma rahat ol dedi...
Bende çay hazırlarım yanına patates kızartırım, dolapta sigara böreğim var onu yaparım diyorum başka ne olur bilemedim ama ???? başka ne olur
Yemek yapmaya kalkarsam da mercimek çorbası, pilav ve dolaptan fasulye çıkarırım ancak ama yemek yapmam uzun sürer gibi geliyor .
kısır daha kolay değil ki, bir sürü doğranacak şeyi var, yok düğüyü ıslat bana zor geliyor, patates kızartması daha kolay geliyor. ama pasta olayını yapabilirsin, benim ablamın da sıkışık zamanlarında kurtarıcısı olmuştur. ben tavsiye veremiyorum çünkü ezberimde sadece kakaolu kek yapmak var:44:
Merhaba kızlar, herkese iyi ve mutlu bir gün diliyorum...
Pek gelemiyorum bu tarafa kusura bakmayın, farklı konulara sardım 1-2 gündür... :26:
bence insan zaman sonra kendi için hangisi çabuk daha iyi biliyor
dün canım kek istedi, havuçlu falan..normal totomu kıpırtatmıyorum akşamları..
kalkıp hazırlamam ve pişmesi tam bir saat sürdü..
bir saatte ben 3-5 çeşitte çıkartırım başkası 1-2 ..hangisi kolayına gelirse, neyi seviyorsa insan onda daha başarılı bu kesin..
Günaydın canım
gördüm de cesaret edemedim içeri girmeye:18:
Patates kızartması yerine kısır da yapabilirsin, kızartmadan daha çabuk olur hem
Börek iyi ki hazırmış
Bunların yanına bi de tatlı çeşit olursa güzel olur, hazır pasta keki varya onlardan al araya krem şanti isteğe göre de damla çikolata veya meyve ekle.. Üstünü de çikolata sosu ile kapla.. Al sana yaş pasta çok ta basit..
İnce bulguru ıslatıp o esnada salçası yağı kavrulabilir, doğrama işi de uğraştırır derse eşi yardım etsin bir zahmet Ben o pastayı tat olarak ta çok seviyorum , diğerlerine oranla hafif oluyor çünkü..
evet ezberinde olması ve kendine güvenerek yapması çok önemli ben sırf kekte güveniyorum, şaka gibi ya :) bir keresinde eşim tutturdu kuru üzümlü yapalım, e hadi yapalım dedim. ve içi normal aşamada pişmediği için ayarı kısıp bekletmek zorunda kaldım. sadece kakaoluyu güzel yapabiliyorum ah pratiklik çok önemli.
Günaydın canım
gördüm de cesaret edemedim içeri girmeye:18:
Kader fikir için teşekkür ederim kısır düşündüm ama eşim ve erkek yeğeni sevmiyor o yüzden vazgeçtim eşim bende 45 dk sonra geliyor o gelene kadar ben yapıyorum zaten yardıma gerek kalmıyor yaş pasta fikri çok iyi eve giderken markete uğrar alırım
Aslında dolapta sarma da var onu da pişirebilirim aklıma yeni yeni geliyor dolapta ne olduğu
Bir de çayın yanına Amerikan salatası olur mu?
Ben girdim de fazla kurcalamak istemem böyle şeyleri hemencik çıktım
Hoş geldin Souvvenir
Ben dün akşam çok yoruldum kızlar.
Haftasonu eşimin kuzenleri gelecek 15-20 kişi civarı olacağız.
O yüzden akşam 3 çeşit yemek yaptım...
Zeytinyağlı brokoli, zeytinyağlı barbunya, kıymalı bezelye yemeği...
Bu akşamda eve gidince saçaklı mantı yapacağim ve mercimek çorbası...
Saçaklı mantıyı daha önce burada paylaşmıştım, annem memlekete gitti geldi teyzem hamur açmışta hamurunu hazırlamış.
Fakat hamuru hazır olsa da gayet yorucu bir yemek... İnşallah beğenirler.
Bir de tramisu yapacağım kısmetse...
Hoşbuldum canım...
Ay kafamı koysam masaya uyucam vallahi...
Bunu da beğenmeyen neyi beğenir bilmem beğenirler tabi
Ellerine sağlık
Tam adamına söyledin
Metrobüste bile uyuyabilen şahsına münhasır bi kişiliğim ben
günaydın kızlar geçmiş olsun ilkaycım ben hastanede çalışmama geri döndüm bir kat altım kadın d. polikliniği daha evlendiğimden beri gitmedim hiç. Ama gitmem lasım:18: