2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben de 10 tane misafir ağırladım en fazla
10 tane, yumurta sayıyorum sanki 10 kişi demek istedim yani

Bende öyleyim eşim şaşırıyor, otobüs neyse de metrobüs bambaşka birşey bunda bile nasıl uyuyosun diyo

ben de sizdenim... ama benim yolculuklar daha çok ayakta geçiyor..:26:

günaydın kızlar geçmiş olsun ilkaycım ben hastanede çalışmama geri döndüm bir kat altım kadın d. polikliniği daha evlendiğimden beri gitmedim hiç. Ama gitmem lasım:18:

rutin kontrol yaptır bence canım, evlendikten sonra çok önemli kontroller .. önceden tedbirli olmak.. ben rahatsızlanmasaydım 6. ayımda gideyim diyordum zaten

rutin kontrol yaptır bence canım, evlendikten sonra çok önemli kontroller .. önceden tedbirli olmak.. ben rahatsızlanmasaydım 6. ayımda gideyim diyordum zaten

inan dr soyluyor gel kız yanıma diye korkudan gidemiyorum ki hemşireyim bir de düşün artık. Herşeyi biliyorum ama in dimi dr a yok.

aaayy kolum sıkışmıştı metrobüste bir keresinde yaa bir keresinde de arkadaşlarım bindi ben kalmıştım durakta

Ben prof oldum bu konuda
Bazen koşup yer bile kapabiliyorum aralardan milletin kolunun dibinden koşa koşa
Eşim kalıyo ayakta

Hatta bi keresinde ben atladım metrobüse işe geç kalıyoruz diye
Tıklık tıklımdı kapıda bindim
Eşim de binecekken küt kapı kapandı

Bi sonraki metrobüsle gelmiş , inince buluştuk

misafir ağırlamayı aslında çok seviyorum ama zamansız gelince insanlar sinir oluyorum geçen bayram arife günü gece saat 22 de çıkıp geldi birsürü insan ütüm var çamaşırım var ertesi gün bayram çok sinir olmuştm

Oooo senin menü hazır ve kalabalık misafir ağırlayacaksın ben bir de hafta sonu misafir ağırlayacağım pazartesi arkadaşlarımız kahvaltıya gelecek ama onu hazırlamak basit olacak gibi..

Ben de patatesi sırf eşim için yapıyorum aslında çok yemek seçtiği için öyle sarma falan pek yemez yine de bir düşüneyim ben

Yemek seçeni çok duydum da
Sarmayı bile sevmeyeni yeni duydum

yok ben o kadar uzmanlaşamadan döndüm istanbuldan sadece gezmeye gitmek için kullandığımızdan pek içli dışlı olmuşluğum yoktur ha son sene stajlara giderken kullandım birde, orda da iş saatlerine denk gelmiyordu ya sabahın körü, hava daha aydınlanmamışken, yada gayet lakayt bir şekilde öğleye doğru giderdim staja staj yerine göre değişiyordu tabi

bi usg yaparlar senin muayene isteyip istememene göre, kan vermen iyi olur hormonlara bakılır ve adetin 3. günü gitmek her zaman en iyisidir canım.

usg ne demek, neyi ölçüyor :44: ay ben kan vermeyi çok istiyorum kansız mıyım merak ediyorum ama işte dra hakikaten gidemiyorum. hiç hoşlanmıyorum kendilerinden. en son sağlık raporu alırken dr dr gezdim vücudumda neler oluyor acaba :44:

​smear testi önemli rahim ağzı kanserini önceden bilmek için erken tanı için amaaan yaw kadın olmak ne zor bea, yok hamilelik yok doğum, yok lohusalık, yok menopoz.. say say bitmezz

Benim eşim 3 yıldır gidip geliyo bu işyerine
Ben 9 aydır

Ama hiç uzmanlaşamayacak gibi kendisi bi kere görümcem de vardı
Arkadan kalabalık ittirip duruyodu öndekileri eziyolardı
Ben metrobüs durur durmaz zıpladım 4 lü bi yer kaptım
Görümcemle eşim sonradan bindi , el salladım gelsinler millet kapmadan diye
Görümcem zaten pek bu taraflara gelmez, metrobüsten dolayı şoktaydım ama yenge seni görünce daha bi şoka girdim uzman olmuşsun yer kapmada dedi

ultrason canım dr sorar mesela muayene ister misin diye onu göze alamazsan ultrason da bakılır onun da iki çeşidi var da burda fazla detaya girmeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…