2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın kuzummm:13: sağolasınn....
aramız şimdik iyi işte alışmaya çalışıyomm
çok zaman geçiriyos ama yaaaa

seni seniii...gelmiyorsun artık

yüzünü gören cennetlikkk

kaçak geziyorum bu aralar biraz iş yerinde sıkıntılarım var canım, pek girmeye vaktim olmuyor, olursa da keyfim olmuyor falan filan.. dünde doktora gittim öğleden sonrası öyle geçti .. ben buraya geldiğimde siz gitmiştiniz :26:

çaya geleceklerse, dışardan al geç tatlım ya .. ben bir kaç sefer yaptım öyle napayım çalışıyorum geç saatte çıkıyorum, bazen vaktim olmuyor, bazen de canım istemiyor yapmak .. butik bir pastaneden el yapımı bişeyler alıyorum

geçmiş olsun tatlım iyi misin şuan:26:
ama nedennnn sensiz olmazzz sensiz olmazzzz...

[video=youtube;D6oIWLhmQGQ]http://www.youtube.com/watch?v=D6oIWLhmQGQ[/video]

bence de ..ortadan çattt diye çatlamaya gerek yok valla..haftanın son günü gelen senin çalışıyor olduğunu da hesaba katıyor diye düşünüyorum.

iyiyim canım, yani tedavim başladı. ilk jinekolog deneyimimi yaşadım da dün
gelmeye çalışıyorum yine de tatlım bak

umarım önemli değildir tatlım..
sağolasın canım.. gel tabi..iki lafın belini kıralım..zaman geçsin..
hey gidi günler hey diyelim..

hoşgeldin ilkay, geçmiş olsun:44: hayrolsun jinekoloğa neden yolun düştü?

umarım önemli değildir tatlım..
sağolasın canım.. gel tabi..iki lafın belini kıralım..zaman geçsin..
hey gidi günler hey diyelim..

yok önemli değil canım, tedavi sonucu iyi olacağım inşallah

hoşgeldin ilkay, geçmiş olsun:44: hayrolsun jinekoloğa neden yolun düştü?

kadın olmak ne zormuş, dün ilk defa böyle söyledim orda burdan anlatmayayım canım ya kamuya açık :26:

kadın olmak ne zormuş, dün ilk defa böyle söyledim orda burdan anlatmayayım canım ya kamuya açık :26:

bunu ben hep söylerim senelerdir eşime de sürekli kadın olmanın dezavantajlarından bahsedip dururum. küçük kız bebeklerde doğduklarından sonra birkaç gün ufak ufak kan geliyormuş, yeni öğrendim yeğenimden sonra. yine söylendim "kadınların makus talihi" diye Allah'a asilik yapmıyorum ama kadın olmak zor ya, bir doğum bile her şeye yeter. ama işte o adanmış ruh, o estetik vücut, o zarif duygular... sanırım zorluğun mükafatları

yok o koltuğa oturmadan önce bu düşüncem öyle yoğun değildi yani, ağzımdaydı kadın olmak zor demek.. orda anladım aslında.. neyse fazla ayrıntı vermeyeyim kimseyi korkuya endekslemeyeyim kadın-doğum doktoralarına karşı

ben hep korkarım kii:18: Allah ın cezası birine denk gelmiştim..

yemeğe mi çaya mı gelecekler canım? gerçi her halükarda pek bir fikrim yok

geçmiş olsun canım.:26: farkındao lmadan bu havalarda üşütünce sancı da oluyor haliyle..

yemeğe mi çaya mı geliyorlar?

Canım çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır...

Arkadaşlar yemeğe ya da çaya diye bir şey söylememişler eşime söylemişler zaten gençler olacak sıkıntı çekmem ama ne yapsam karar veremedim.. Dün akşam geç öğrendim geleceklerini bir şey yapamadım zaten eşimde kasma rahat ol dedi...

Bende çay hazırlarım yanına patates kızartırım, dolapta sigara böreğim var onu yaparım diyorum başka ne olur bilemedim ama ???? başka ne olur
Yemek yapmaya kalkarsam da mercimek çorbası, pilav ve dolaptan fasulye çıkarırım ancak ama yemek yapmam uzun sürer gibi geliyor .

naçizane fikrim. madem kasma kasılma demiş madem geçten adamlar bunlar dediğin gibi çay koy patates börek
yanına kahvaltılık, fırından simit falan.neden olmasın? ayıp mı? oldu da bitti maşallah işte

Hımmm aynı fikirdeyiz.. ayıp falan da değil gerçi onların orada hep yemek verirler ama ben başkayım bizde öyle bir zorunluluk yok nasılsam öyleleyim yani

öyle yapayım o zaman ablalarının çocukları zaten yaşıtız hepside bekar aramızda iyi kasmamak en iyisi

seni Allah düşürmüş düşereceği kadar zaten bir dr un eline...

ona da direnç gösteriyorum ve bana kızıyor yahu antibiyotik sevmiyorum ne yapayım bir tane içecek verdi, içinde aspartam var bu nasıl ilaç böyle diye sorgulamaya başlayınca tuhaf tuhaf bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…