Hangi konu canım merak ettim.
canım link vermek yasak sanırım.benim son yazdıklarıma bakar mısın? uzun süreli ilişkisi olanlar ve hala evlenmeyenler ..vs gibi bir başlığı olsa gerek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi konu canım merak ettim.
canım link vermek yasak sanırım.benim son yazdıklarıma bakar mısın? uzun süreli ilişkisi olanlar ve hala evlenmeyenler ..vs gibi bir başlığı olsa gerek..
yahu hastalığı bile yani duydum, türlü türlü hastalıklar var. annen doğru söylemiş. kayış koptu mu toparlamak zor oluyor:18:
Eylül bende gördüm ama hiç bişey anlamadım
Konu ile yorumlar alakasız
Bu kişi kim, nick mi değişik bilemedim
yok canım kk linki vermek yasak değil ve bence diğer linkler de serbest oldu. çünkü ben çok paylaşıyorum, ama bir uyarı gelmedi :44:
Eylül bende gördüm ama hiç bişey anlamadım
Konu ile yorumlar alakasız
Bu kişi kim, nick mi değişik bilemedim
ilahi kriz ..sen de yeni duyduysannn vay anam vayy
( işin içinde olan hani bilmek zorunda yaa..bize de oluyor kendi alanımızda )
kızcağızda yalan söyleme hastalığı varmış, mitomani. acaba ablasını kaybettiği de mi yalan yoksa o durum mu tetikledi kızcağızı? aman zaten psikolojik rahatsızlığa tabi herkeste yalan söyleme az buçuk var. ben bana gelen kişilere inanmakta güçlük bile çekiyorum, malum sallayabilir ki başıma da geldi çok. ki ben nefret ederimmmmm yalandan hastalıktan dolayı olunca mazur görülür de bile bile söyleyenlere yazık
onu bunu bırakın 1500 e doğru sağlam adımlarla gidiyoruzz
tilifonumu aldım ben de yeni yeni fotoğraflar çekip paylaşmak istiyorum..
ilkaycım gibi ben de elimdn düşüremiyorum şu ara iş haricinde.
hayırlı olsun tatlım mini'n beğendim mi aranız nasıl
baya kaynatmışsınız bugün maşallah
Günaydın Kızlar
Bugün erken gelemedim denetim vardı firmada bir haftadır da sıra bize geldi ve geçti çok şükür
Hala çok sancım var akşama misafirim var eşimin yeğenleri gelecek evde hazır hiç birşey yok ne yapsam bilmiyorum....