• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Eylül bende gördüm ama hiç bişey anlamadım

Konu ile yorumlar alakasız

Bu kişi kim, nick mi değişik bilemedim

canım link vermek yasak sanırım.benim son yazdıklarıma bakar mısın? uzun süreli ilişkisi olanlar ve hala evlenmeyenler ..vs gibi bir başlığı olsa gerek..

yok canım kk linki vermek yasak değil ve bence diğer linkler de serbest oldu. çünkü ben çok paylaşıyorum, ama bir uyarı gelmedi :44:

ben de yazanlar olunca baktım..eskiden yazmışlığım var oraya..her zaman ki kk olayları kadercim.:51:

yok canım kk linki vermek yasak değil ve bence diğer linkler de serbest oldu. çünkü ben çok paylaşıyorum, ama bir uyarı gelmedi :44:

:44: vala ben öle biliyorum..bak beni yakma kriz..:52: bir ban daha alırsam mapıs sürem uzar ona göre:37:

kızcağızda yalan söyleme hastalığı varmış, mitomani. acaba ablasını kaybettiği de mi yalan yoksa o durum mu tetikledi kızcağızı? aman zaten psikolojik rahatsızlığa tabi herkeste yalan söyleme az buçuk var. ben bana gelen kişilere inanmakta güçlük bile çekiyorum, malum sallayabilir ki başıma da geldi çok. ki ben nefret ederimmmmm yalandan:19: hastalıktan dolayı olunca mazur görülür de bile bile söyleyenlere yazık:19:

:9::9::9:ilahi kriz ..sen de yeni duyduysannn vay anam vayy:31:

( işin içinde olan hani bilmek zorunda yaa..bize de oluyor kendi alanımızda:27: )

aman bu manilerin sonu yok ki, bir sürü sonu maniyle ve fobiyle biten rahatsızlık var, hangi birini bileceksin. başına gelince öğreniyor ve bir daha çıkmıyor aklından:31: psikiyatrlar bilsin onu bana ne :33: tanıyla onlar uğraşıyor:21:

canım link vermek yasak sanırım.benim son yazdıklarıma bakar mısın? uzun süreli ilişkisi olanlar ve hala evlenmeyenler ..vs gibi bir başlığı olsa gerek..

Baktım canım ve hiç bişey anlamadım...:))) :9:

kızcağızda yalan söyleme hastalığı varmış, mitomani. acaba ablasını kaybettiği de mi yalan yoksa o durum mu tetikledi kızcağızı? aman zaten psikolojik rahatsızlığa tabi herkeste yalan söyleme az buçuk var. ben bana gelen kişilere inanmakta güçlük bile çekiyorum, malum sallayabilir ki başıma da geldi çok. ki ben nefret ederimmmmm yalandan:19: hastalıktan dolayı olunca mazur görülür de bile bile söyleyenlere yazık:19:

Açıklama için sağol canım ben anlamamıştım kısa ve öz iyi oldu :9: :9:

burayı okumayı çok seviyorum kızlar iyi ki varsınız aylar çabucak geçiyor zaman gelcek hepimiz çoluklu cocuklu anneler olcaz inşallah

Kızlar bende biraz başka konulara daldım ne değişik şeyler var ya...

Neyse kuzular ben çıkıyorum iyi bakın kendinize yarın görşürüz :3: :3:

hayırlı olsun tatlım mini'n :9: beğendim mi aranız nasıl :16:

baya kaynatmışsınız bugün maşallah :nazar:

günaydın kuzummm:13: sağolasınn....
aramız şimdik iyi işte alışmaya çalışıyomm:55:
çok zaman geçiriyos ama yaaaa:17:

seni seniii...gelmiyorsun artık
:19:
yüzünü gören cennetlikkk:29:

Günaydın Kızlar :3: :3:

Bugün erken gelemedim denetim vardı firmada bir haftadır da sıra bize geldi ve geçti çok şükür :9: :9:

Hala çok sancım var akşama misafirim var eşimin yeğenleri gelecek evde hazır hiç birşey yok ne yapsam bilmiyorum....

Günaydın Kızlar :3: :3:

Bugün erken gelemedim denetim vardı firmada bir haftadır da sıra bize geldi ve geçti çok şükür :9: :9:

Hala çok sancım var akşama misafirim var eşimin yeğenleri gelecek evde hazır hiç birşey yok ne yapsam bilmiyorum....

geçmiş olsun canım.:26: farkındao lmadan bu havalarda üşütünce sancı da oluyor haliyle..

yemeğe mi çaya mı geliyorlar?

Back