2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet haftasonu olabilir mantıklı tatlım bence de yıllardır bize her gün sevgililer günü
eşim bişey yapmaz sanırım ama ben önceden biraz çıtlatırsam olabilir

Evet canım, hayırlısı olsun bakalım, inşallah dilediğin gibi olur...

Ben yılbaşına çok özenmiştim, eşimden bir süpriz göremedim.
O yüzden sevgililer gününe kendim el attım... Bari görerek öğrensin dimi ya...

souvvehırcığım bu bızım mutahıte ne yapmak lazım evı çabuk bıtırsın dıye ? ne önerırsın bıze:44:

Ay canım valla çok zor yerden sordun.
Benim daha önce mütahhitle ilgili herhangi bir işim olmadı.
Keşke bir yanıt verebilsem, fakat hiç internetten araştırdın mı?
Benzer durumlara ilişkin belki fikir edinebilirsin? :44:
Bende bir etrafıma sorarım bakalım, bir bilen olursa muhakkak bilgiyi seninle paylaşırım...

Biz de araba almayı düşünüyoruz eşim bana hafta sonları ders veriyor abisinin arabası ile zaten o araba da ortak balayına gittiğimizde bir hafta bizdeydi ama biz şahsımıza ait olsun istiyoruz. Ben de sapanca, ağva, Kartepe, Polonezköy her yeri düşünüyorum bakalım kendimizi bir toplayalım ona göre planlar yapmaya başlayacağım

Becerikli insan Bu arada yazdıklarınızı okudukça sevgililer günü için bir şeyler yapmaya karar verdim

Güzel bir yemek ve pasta yapıp evi süsleyim benden sonra geliyor nasıl olsa hiç bir şey anlamaz

tamam canım.
teşekkürler yınede.ne yapacağımızı bılmıyoruz.Ben bayındırlık ve iskan bakanlığına dılekçe yazdım ama cevap gelmedi.

tamam canım.
teşekkürler yınede.ne yapacağımızı bılmıyoruz.Ben bayındırlık ve iskan bakanlığına dılekçe yazdım ama cevap gelmedi.

Ben öyle bir göz attım da internete, hukuki.net diye bir site var, oraya göz atabilirsin.
Aynı zamanda bir avukata da danışabilirsiniz, yani sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum tabii ki.
Ama yine de deneyebileceğin merciler mevcut.
Hayırlısı olsun inşallah canım...

telefondu şuydu buydu derken koptum ben bir ara sizden..:26:

çok güzel şeyler düşünüyorsunuz hanımlar, inşallah dilediğinizdne daha güzel bir gün geçirirsiniz

edacım bu adamın firması yok mu? nette güzel afişe edilir aslında

çok sağol canım benım .Pekı bakarım:26:

Kendi aracı olunca insanın, istediği saatte gidip istediği saatte dönebilir herhangi bir yerden.
Bunun rahatlığı başka, ama istanbulda günlük yaşam için gereksiz bence.
Sadece tatiller, kaçamaklar, haftasonu gezileri için mükemmel diyebilirim...

Yok ya, o kadar becerikli sayılmam. Ama yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte.
Eşinin senden sonra gelmesi avantaj canım, biz sabah evden aynı saatte çıkıyoruz beraberce.
Ben ondan çok az evvel evde olmuş oluyorum, uzun uzadıya bir hazırlık yapabilmem zor.
Ancak izin alırsam belki.. O da tabii düşük ihtimal...

Ben bazen düşünüyorum kızlar, bilmem sizin de aklınıza geliyor mu böyle şeyler...
"Ne için kazanıyoruz?" onca çalışıyoruz didiniyoruz, para biriktirmeye de çalışıyoruz.
Ama bütün bunlar ne için???

Eğer eşim ile güzel bir tatil yapamayacaksam, dilediğim gibi gezemeyeceksem,
harvurup harman savurmak değil kastım, ama hayatın tadını bir nebze çıkartamayacaksam,
ne için çalışıyoruz???
Ben biraz bu mantıkla yaşıyorum sanırım...

bu mantığı sağolsun özümde çok güdüyor.. gezmek, tozmak
evlilikte onun en çok istediği şeylerden biri.

çok haklısın canım..her anın hakkını teslim etmeliyiz.çalışmak güzel, ama iki kuruş kenara
koyacağım diye ( durumu müsait olandan, iyi kazanandan kastım ) dışarıda çay bile içmeyenler var.
halbuki denize nazır bir yerde yiyip içmenin keyfi bazen para ile ölçülemiyor.

kırk yılda bir yapacağın şeyde de çok tutum içinde olmak beni açmıyor açıkçası..

Olsun elinden geliyor herşey bu çok güzel bir şey :)))
Bizim günlük bir yerlere gitmek şirket aracını kullanıyoruz sorun olmuyor...
Sabahları bizde birlikte çıkıyoruz akşamlar 45 dk önce evde oluyorum yemekleri bir akşam önceden yaparım süsleme işini eşim gelene kadar hallederim diye düşündüm ama bakalım daha iki hafta var :))))

Benim de aklımdan geçen gün geçti hatta eşim ile paylaştım ikimizde çalışıyoruz çocuk olunca bu kadar rahat çıkamayız değelendirelim bu günlerin kıymetini bilelim taını çıkaralım diye... Tabi ki herşey yerine göre tutumluda olunur bazen de dağıtmak gereki aradaki ölçüyü tutturduğumuz sürece sıkıntı olmaz

çok haklısın canım. mutlaka biraz kenara koymak lazım ama hiç harcamadan, isteklerimizi sürekli erteleyerek yıllar sonra evim olmuş ne olur.. yaş geçecek ve hayal ettiğimiz tatilleri yapmamış olacağız

Aynı fikirdeyim canım.
Ha benim yöneticim gibi, boğazda villan, marinada yatın olur o ayrı. Her gün yersin boğazda yemek.
Veya boğazda çay içersin.

Ama bizler için arada bile olsa, ayda yılda bir kez dahi olsa böyle şeyler güzel oluyor.
Aşırı tutumluluk kötü birşey, hoş herşeyin aşırısı kötü birşey bana göre.
Herşey dozajında olmalı, fakat tutumluluk yapacağım diye de hayattan birşeyler kaçırmanın manası yok gibi...

Sağolasın canım güzel düşüncelerin için...

Evet, eltimde aynı şeyi söylüyor.
Onun bir oğlu var, şimdi 5 yaşında.
Geçende konusu geçti hatta "gezin kızım, bu günlerinizin kıymetini bilin. Gezin, tozun, dolaşın eve kapanmayın, çocuk olunca eve kapanıyor insan ister istemez. Bebekle hele ilk dönemler çıkılmıyor. Biraz büyüyecekte ondan sonra ancak dışarı çıkabiliyorsun, şimdi gez ki o günler gelince de "oh ne iyi gezmişim" dersin..." demişti... Haklı sanıyorum bir çok noktada.

iştee beeenn biz yaniii , büyük sözü dinleyip elimizdne geldiğince gezmeyi seviyoruz...
sağolsun onun da anlayışlı olması bunda etken tabi..yol uzunmuş, parası çokmuş diye bakmıyor..
Allah razı olsun ondan da..ayyy bazen evimin reisi gibi geliyor bana yaaaa..böle sarılıyorum kafa kaldırınca ,geriye atınca görüyorum biii...
aslanım benim derim..

çok haklısın canım. mutlaka biraz kenara koymak lazım ama hiç harcamadan, isteklerimizi sürekli erteleyerek yıllar sonra evim olmuş ne olur.. yaş geçecek ve hayal ettiğimiz tatilleri yapmamış olacağız

O konuda ben annanemi çok örnek alıyorum.
Şimdi rahatsız, eski hali yok tabii.
Ama zamanında çok gezmiş, çok dolaşmış.
Evi yok, ama evlatları var ve 2 emekli maaşı var.
İyi ki gezdim diyor sorduğun zaman.
Hatta bize de "siz ne biçim gençsiniz, güpür güpür koşmanız lazım şimdi, heyyy ben sizin yaşınızdayken ne gezerdim" der bazen...
Haklı da, biz fazla kapanıyoruz hemen kendi dünyamıza. O kadar olmakta iyi değil.
Tabii fazlası da zarar muhakkak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…