- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun bebişler bende dışarda yiyeyim bugün
Sana da afiyet olsun canım...
Ben de işlerimi hallettim ve kahvemi aldım geldim...
Ben geldim yemekten sonra işlerimi de hallettim iyi oldu şimdi de kendime bir kahve alıcam
Selammmmm
ayy bircan şimdi evimizde olsak, alsak kahvelerimizi, otursak cam kenarına,biraz dışarıyı izlesek sonrada kitap okusak
Selammmmm
Ne güzel söyledin İlkay harika olurdu gerçekten evde ayaklarımı uaztıp oturmak istiyorum ne zamandır da kitap okuyamadım başlamam lazım en azında sabah akşam serviste yarım saatte olsa okumalıyım..
önce biraz kitap okuruz, sonra sıkılırsak örgü öreriz, sonrasında ise açarız tv'yi arka sokaklar izleriz meyve tabağı alırız kucağımıza
Hımmm pis yedili de izleriz uzatırız ayağımızı ohhh
ha hayy sonra da esra erol'a zaplarız ohhh hayat bize güzel kız
Şu an tam da istediklerimi yazmışsınız gelintoşlar yaa..Bugün evew gitmek için sabırsızlanıyorum ve erkencikten uyucam işte o kadar
aaaa çekin totonuzu bakalım ben de geliyom yanınızaa
kekleri ben getireyim...geçnde portakallı ıslak kek yapmıştımm.
Eki Görüntüle 619620
merhaba canım, nasılsın best aklımda bir soru var seninle ilgili yüksek lisanstan sonra ne yapmak istiyorsun
Selam canım Hoşgeldin nasılsın pek görünmüyorsun buralarda
iyiyim canımmmm sen nasılsın ??? doktoraya devam etmek istiyorum aslında ama bir yandan kpss ile memuriyete atanıpmı devam etsem diye düşünüyorum
hepiniz gelin bebişler, ooohh ne kadar güzel bir ortam oldu, çaylar kekler kahveler herkes evcimenmiş burdaki evim evim güzel evim ya
iyiyim canımmmm sen nasılsın ??? doktoraya devam etmek istiyorum aslında ama bir yandan kpss ile memuriyete atanıpmı devam etsem diye düşünüyorum
selam biryahcanya sınavlarım var ondan pek gelemiyorum, pazartesi bitiyor sınavlar inşallah yeniden eski günlerdeki gibi kavuşacağız
ooohh ohh sevmem mi yaaaaa..alcan eline de örgünü neyi
valla bir döktürürdük..yakın olsak bi güncük de olsa gün yapsak ne iyi olurdu..
hepimiz işlerden izin alırmışızz