- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Bende aynı o mantıkla yapıyorum zaten canım.
Örtüm var bir kaçtane, şu an Polo'nun hoş bir battaniyesini atıyorum örtü olarak.
Daha önce de pamuklu bir örtü takımım vardı, onu yıkadım kaldırdım şimdilik.
Kolay yıkanabilir pratik birşey olsun istiyor insan.
Benim yaptığım örnek çok kolay, dümdüz örüyorsun o kadar.
Ama benim yaptığım tığ örgüsü.
Şerit halinde örüyorum sonra da ekliyorum.
Bir ara fotosunu paylaşırsam daha iyi anlarsın canım.
Bir de "crochet blanket" diye yazarsan youtube'a, bir çok video çıkıyor.
Örnek yapımı ile ilgili, farklı örnekler ve örnekleri ekleme teknikleri ile ilgili.
Bir ara göz at derim...
Videolar ingilizce, fakat türkçe böyle bir anlatım bulamadım ben doğrusu.
Bir göz atmanda fayda var, zaten tek tek gösterdiği için bütün aşamaları, hem senin kolayına gelir.
Bir tane örnek vereyim dedim...
Bence de yap canım, insanın sinir stresini alıyor hemencecik.
Hele ki kafanı kurcalayan şeyler olunca, birebir vallahi...
Teşekkür ederim canım ben de büyük tığ ile yapmak istiyorum zaten evin oralarda tuhafiye var mı bilmediğim için bu kadar bekledim aslında yoksa çoktan yapmaya başlardım.. Bir şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor zaten...
Zaten hevesim kırılmadan başlamak istiyorum çok istekliyim şu an
canım evın bıtmesını beklıyoruz.Bu gıdışlede bıtmeyecek ya
bır mtahıtte çattı nışanlım adam oyalayıp duruyor nolucak böyle bılmem.Herkese laf anlatmaktan inan çok yoruldum.
benzer ama farklı durumlar bende de mevcut..sıkılıyor insan yaaa..anlıyorum seni..
kulak aldırmamaya bak edacım.hayırlısı ile tez zamanda biter inşallahhh
evet bebişim görüşemedik ya :26: aklımda birşey yok sen burda yazınca bende birşeyler yapayım dedim çünkü bir değişiklik olmazsa eşim nisanda askere gidecekne doğum günümde (dolayısıyla nikah yıldönümümüzde,ikiside aynı gündü) olacak ne de evlilik yıldönümümüzde burda benimle olacak.. hiç birini kutlayamayacağız normalde sevgililer günü kutlamayız biz ama bu sene bu sebepten en azından ben birşeyler yapmak istiyorum
edacım düğün ne zamandı kısmetsee
aklıma şey geldi düğün hazırlığı için: kahrında hoş lütfundaa
hani hem yorucu hem de güzel bir heyecan ..Allah ım layıkı ile yaşamayı nasip etsin inşallah..
souvvenırcım, haklısın araç lazım ama bizim pek olacak gibi durmuyor araç vs.
en azından istanbul da almayı düşünmüyoruz biz.ama yine de merak içindeyim yahuuu
bak sapanca da güzel istanbul ve çevresi olarak..taktım ben oraya
evet bebişim görüşemedik ya :26: aklımda birşey yok sen burda yazınca bende birşeyler yapayım dedim çünkü bir değişiklik olmazsa eşim nisanda askere gidecekne doğum günümde (dolayısıyla nikah yıldönümümüzde,ikiside aynı gündü) olacak ne de evlilik yıldönümümüzde burda benimle olacak.. hiç birini kutlayamayacağız normalde sevgililer günü kutlamayız biz ama bu sene bu sebepten en azından ben birşeyler yapmak istiyorum
şu büyükadaya sevgilimle bir gidesim var zaten ..lütfen souvvenırcım, baştan çıkarma benii..
çok güzel görünüyor gerçekten..
evli olsam ben de kesin bir kaçamak düşünürdüm..ev ortamından sıyrılmak gerek bazen
Bak iyi söyledin, sapanca benim de aklımda bir yerdi unutmuşum.
O da listemde...
Biz araba almayı düşünüyoruz, hamd olsun biraz birikmişimiz var o anlamda.
Şu iş durumları ne olacak ona göre hareket edeceğiz.
Zaten hep iş durumlarını beklediğimiz için birşeye kalkışamadık.
Ben kredi olsun istemiyorum, o yüzden yeterince biriktirelim öyle alalım diyoruz.
Hayırlısı bakalım... İnşallah gönlümüze göre olur...
canım benim, o kısa ayrılık sizin için çok önemli bir zaman aralığı..
ne zamandır diyeceğim denk gelmedi, gereksiz yere açmak istemedim.
sen kpss yi çok istiyorsun ya hani..o dönemde işte senin için o kısa aralık
kpss ile değerlendireceğin bir dönem olabilir bana göre tabi..
dönüşüyle bir likte hem zıpkın gibi hazırlanırsın hem de hasretle öper koklarsın
yakın bir yerlere gitme şansınız var mı canımcım? böyle butik otel tarzı falan.
taktım butiklere
Teşekkür ederim canım ben de büyük tığ ile yapmak istiyorum zaten evin oralarda tuhafiye var mı bilmediğim için bu kadar bekledim aslında yoksa çoktan yapmaya başlardım.. Bir şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor zaten...
Zaten hevesim kırılmadan başlamak istiyorum çok istekliyim şu an
canım benim, o kısa ayrılık sizin için çok önemli bir zaman aralığı..
ne zamandır diyeceğim denk gelmedi, gereksiz yere açmak istemedim.
sen kpss yi çok istiyorsun ya hani..o dönemde işte senin için o kısa aralık
kpss ile değerlendireceğin bir dönem olabilir bana göre tabi..
dönüşüyle bir likte hem zıpkın gibi hazırlanırsın hem de hasretle öper koklarsın
yakın bir yerlere gitme şansınız var mı canımcım? böyle butik otel tarzı falan.
taktım butiklere
olur canım olur inşallah..Allah ım işinizi rast getirsin..her model ve imkanda araba bulmak kolay artık..
istanbul olmasaydı ne hayallerimiz vardı..araba alacaktık bizdebakalım kısmet, bir kenarda duruyor şimdilik..
ikimizinde şoförlüğü yok, burada zor olur bizim için.ama siz tez ve hayırlı bir zamanda alın inşallahhh...
evet yaa ne süsler var..şeyleri seviyorum ben..hani böle kavanoz gibi içine su koyuyorsun ,sonra mum...
anaaaammm neler olur neler..
Ay canım benim, inşallah sevgililer günü sizin için çok özel ve güzel geçer.
İnternette biraz gezin, fikirler bulacaksındır muhakkak.
İster ev ortamında, istersen ev haricinde bir çok imkan var.
Ama tabii biraz bütçe ile de alakalı.
Benim için ideal bir ekonomik ev romantizmi şu şekilde olabilir:
Önce bir akşam yemeği (dışarda) güzel ve ekonomik bir restoran olabilir.
Eve gelince, mum ışığında şarap veya şampanya.
Yatak odasında özel bir süsleme ile şahane bir akşam geçirilebilir.
süslemeler konusunda yine internete başvurabilirsin, kokulu mum olarak koçtaş'tan bir sefer almıştım ben çok güzel çıktılar.
Onlardan tavsiye edebilirim...
Amin canım inşallah, benim de şöförlüğüm yok fakat eşimin var.
O anlamda şanslıyız, o yüzden o da heves ediyor "kendi arabası olsun".
Bende hevesini kırmak istemiyorum, aynı zamanda da garanticiyimdir biraz, krediye falan girelim istemiyorum.
Hem araba zaten başlı başına bir masraf, bir de üstüne kredi, üstüne kira, üstüne geçim sıkıntıya girmeyelim diyorum.
Eşim de zaten bu görüşüme katılıyor, ne de olsa muhasebeci adam...
Ay bende çok severim öyle süsleri, fakat çok uygulayamıyorum ben, çünkü eşimin akrabalarında çok fazla çocuk var.
O yüzden ortalıkta ıncık cıncık birşey bulundurmamaya çalışıyorum.
Bu haftasonu bize gelecekler kısmetse,neredeyse bütün ufak biblolarımı kaldırdım erişilemeyecek yerlere...
düşünceli insaninşallah o dönem bir an önce biter. ne kadar olumlu düşünmeye çalışsam da her aklıma geldiğinde kalbime birşeyler oluyor neyse konuyu dağıtmayayım :26:
siz otel falan deyince bende burada Pamukkaledeki otellere baktım .. bilmiyorum ki nasıl olur .. ertesi günde iş var :26: haftasonuna denk gelseydi güzel olurdu.. evi süsleyebilirim belki de.. hediye araştırıyorum şimdi
evde bişeyler yapmaya karar verdim canımburada koçtaşa kendim gidemem şehrin biraz dışında ve malum eşimle birlikte evden çıkıp eşimle birlikte eve geliyorum bu haftanın 6 günü böyle ama yine de pazar günü başka bir sebeple koçtaşa götürebilirim eşimi. zaten o arada mumları aldığımda neden aldın demez ve sevgililer günü aklına gelmez
Canım ben rezervasyonu haftasonuna yaptım mesela.
Çünkü hafta arası zor olacaktı benim için.
Aynı zamanda eşim o akşama birşeyler ayarlayacağı için, çakışmasın dedim.
Onun süprizi ayrı benim süprizim ayrı olur...
Dilersen sende öyle birşey yapabilirsin bence.
Yani evde istersen özel birşeyler yaparsın ama haftasonu süpriz ayarlamış olursun ona.
Nasılsa her gün sevgililer günü değil mi bizler için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?