2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

nette "yatağa girerken pijama giyme kadınım" diye bir yazı var üşüme hakkı yok adamın kadınının herhalde

Benim oturduğum yerde bi adam bozuntusu var karısı evde döküntü giyiniyomuş pijamanın üzerine çorabını çekiyomuş falan diye karısını boşuyo.. o geldi aklıma valla ben evde salapati ötesiyim..

kadıncağız üşüyor demek ki kendisine baksa ya..

Arthea UI olmuş neden acaba pek sessiz sakin bir kızdı 'tıpkı manolya gibi'

Kriz ben baktım, çok güzel güle güle kullan bize bırak 6 kapı 3 kapılı dolap zor sığdı sürgülü aldım bende ölçüye göre yaptırdım..

kızlar yatak odası takımımı gördünüz mü

gördüm canım, pek güzel, pek tatlı güle güle kullan

dimi tıpkı "manolya" gibi

o kadar mı minik :26: biz de odaya göre yaptırdık ve bizim oda da küçük. halımız bile yok sessiz sakinlerde bir iş var galiba, şüphe uyandırıyor. aslında birbirlerine de benziyorlardı sanki :26: sağlık olsun ne yapalım.

dimi tıpkı "manolya" gibi

Yes

Evet çok minik bizim de halımız yoktu , azıcık kestirdik banyo paspası kadar bi yolluk

bizim buralarda onu yapacak yer de bulamadık bazen düz sade 120 ye 150 halı alıp da ortadan ikiye mi kestirsek diyoruz. bakalım ne yapacağız, hala bir yol bulamadık tam olarak.

çok fena cıktım, midemden sesler geliyor. bana akşamiçin farklı bir çorba tarifi verebilecek var mı:26: çorba yapacağım sadece, dünden yemek kaldı şükür, onu da eşim yapmıştı zaten

pek çorba kültürüm yok tatlım ya benim :44: un çorbası geldi aklıma :26:

orda nasıl yapılıyor un çorbası canım? helle çorbası denir bizim oralarda

ne annem ne de akrabalarımdan biri un çorbası yapmadı canım, burada pek yapılmıyor sanırım. yada bizimkiler bilmiyor.. ben evlendikten sonra kendim internetten öğrenip yaptım ve ilk defa yedim açıkçası :26:

hım anladım, ben de atmasyon bir şey yapayım bakalım bugünlük. geçen yoğurt çorbasına yeşil mercimek koymuştum, eşim şaşırdı erişteli bir şeyler istiyor canım

çorba yapmak için geniş literatür canım farklı bir şey olsun diye, ay şu korelilerin yemeklerinden yapsam, adını unuttum. ama o da çorba değil, bir de tavukla mı uğraşcam hem :44: senin bildiğin farklı bir çorba var mı, eşim "bu ne" desin istiyorum yine

hali hazırda bir çorba yarışması vardı burlarda

ama yaptın mı bilmiyorum, ezogelin olabilir.ya da benim çok sık yaptığım şehriyeli mercimek.
en son aşkıma yaptımm..ısıtıp yiyecekmiş birazdann

aa eşim de sabah heyecanla mercimek yapar mısın demişti şehriyeli mercimek tarifini alabilir miyim canım mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…