2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Dünyanın çivisi çıkmış arkadaş.. herkesin ayrı bi derdi var hüngür hüngür ağlamak istiyorum belki öyle yarın yeni bi güne başlayabilirim...

Ağlamak bazen gerçekten iyi oluyor canım içine atma ağla biraz ardından derin bir nefes al :))) Umarım her şey düzelir ne kadarlık evlisin belki söylemişsindir ama hatırlamıyorum...

Ben para mevzularını hiç sevmem
Girerken bile konuşmadım
Ama 9 ay sonra zam olacak nasılsa dendi bana ( bazı arkadaşlar ve eşim.. ) ve normalde iyi bi zam yapılıyormuş
Bende şans yok zaten, bu yıl satışlar az diye kimisine hiç yapılmamış kimisine de böyle çerez parası işte

Zaten bugün bi bitsin adam yeterince gerilmiştir, herkes arayıp duruyormuş bu kadar mı gibisinden
Ben daha sakin bi kafayla konuşmak istiyorum
Bu şekilde konuşursam zaten kesin müdüre patlarım sorumlusu O değil ama muhatabımız O

Ağlamak bazen gerçekten iyi oluyor canım içine atma ağla biraz ardından derin bir nefes al :))) Umarım her şey düzelir ne kadarlık evlisin belki söylemişsindir ama hatırlamıyorum...

ayın 26sında tam 5 ay olucak canım.. çok bunalıyorum çok sıkılıyorum eşimi çok seviyorum ama onu sanki bazen tanıyamıyorum.. evliliğin bu derece yorucu olacagını tahmin etmiyordum.. abimde hasta zaman ne göstericek bilmiyorum ama insallah iyileşir rüyalarıma dahi giriyor küçükken oynadıgımız saklambaçlar sonra birden büyüyüveriyoruz..

krizsavar ve best doğumgününüz kutlu olsun nice güzel senelere :)

Aynı bina sorunları daha arttırıyor diye düşünüyorum
Sırf kayınvalide değil ben annemle altlı üstlü olsam eminim ki onda bile sorunlar yaşarım
Anneler de alışkanlık olmuş, müdahele etmek.. Aslında tamamen başımıza kalmadan öğrenemeyiz ki..

Artık sizin için aynı binayı kabullenmekten başka çare yok zaten ama
Eşinizle konuşup, artık evlendiğinizi fark etmesini
Gelişi güzel ve çok sık aralıklarla ziyareti kimsenin kimseye yapmaması gerekirken, biz yeni evlilere hiç yapılmaması lazım
Ben aileni seviyorum ve yanlış anlaşılmak istemem bu yüzden bu dengeyi sen korursan daha iyi olur gibi bi konuşma yapabilirsiniz

Annenizi arayıp aramaması konusunda baskı yapmayın
O da size yapsa hoş olmaz
Bi geçmiş olsun demeyi de insan olan herkes yapar, damadı hele mutlaka yapar diye düşünüyorum..

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hayırlı akşamlarr..

Günaydın Çilek hoş geldin
Evet dünden beridir keyifsizim
Aylardır beklediğim zam çok komik bi rakam olarak yapıldı
Bugün müdürle konuşacaktım

Sabah rastlaştık asansörde
Konuşmak istedim
Aslına bakarsanız ben sizden çok memnunum patrona da ilettim ama bu sene inanın en yüksek %10 zam yapıldı, size de öyle
Diğerlerine %6 bile yaptılar
Benim şahsi fikrimi sorarsanız bir yıl daha sabredin bu yıl yapılmadı ama seneye iyi bi iyileştirme yapılır dedi..

Bir de yol masrafınız da arttı ya üzülmekte haklısın canım..Ama işsiz olmaktan iyi yine de ..Yani iyiye yormaktan başka yapacak birşey yok canımcım işverenler hep böyle...

Bir de yol masrafınız da arttı ya üzülmekte haklısın canım..Ama işsiz olmaktan iyi yine de ..Yani iyiye yormaktan başka yapacak birşey yok canımcım işverenler hep böyle...

Bende şans yok zaten
Bir de söylüyor adam
Normalde bu tarz zamlar olmaz, yüksek olur
Yok önceden yol parası da veriliyordu

Korktu galiba çıkacağımdan , şahsi fikrim bi sene daha sabredin gerekli iyileştirme yapılır diyo
Bilmiyorum ama çok gıcık oldum
Ben hiç para mevzuları konuşmadım normalde ama bu kadarına şok oldum artık

Nabız mı yokluyorlar nedir? Yani sen işten çıkacak olsan işler eminim birbirine girecek bir zincirin halkasısın sonuçta orda..ama bunlar böyle aman çalışanım elimde dursun hoş tutayım anlayışı yok.

Bilmiyorum
Anlatmasına göre talihsiz bi zamana denk gelmişim
Yoksa benle ilgili değilmiş, hatta benden memnunlarmış, patrona da bildirmiş ama bu kadar olabilmiş

Burada işini çok sallayan var cidden
Ben yeniyim, bu ilk zammım ve Martta geldiğimden de daha bir yılım dolmamıştı
Yıllardır burda olan ve artık salla başını al maaşını yapıp emekliliğini bekleyenler var sadece
Hani işlerde azalma varsa sebebi onlar, herkese ödetilmesi çok saçma..

Ve çok bilindik bi marka, bi eşarbının satış fiyatı bile bize yapılan zamdan yüksek
Şok oldum yani, utanmasalar ağlayacaklar hala satış yok diye
Gelin ben iade edeyim bu zammı diyeceğim neredeyse..

Çok ilginç gerçekten ama bence vardır kesin bi çıkarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…