iyi yapmışsın canımmm , iş olunca insan mecbur canım , sen üstesinden gelirsin ama
Hoşgeldin canım gözün aydın nasıl geçti sınavın?
bir muhasebecinin günlüğü diye film yapıcam zaten
anammm dökülüyorum cidden..şu ayı bir bitireyim ödül vereyim kendime..
sağolasın canım..
hafta arası rahatsızlandım bayağ da çok şükür iyiyim şimdi.yoksa hasta hasta çekilmiyor.:26:
aaa çok geçmiş olsun uzak kaldım tabe haberim yok hiçbirşeyden , iyi olmana sevindim canım , inanın kış günü zaten tadı tuzu olmuo üstüne birde hastalık hiç çekilmiyor. Ben vitamin falan alıyorum sürekli korumaya çalışıyorum kendimi .
iyi ediyorsun canım.meyve yemeye çalışıyoruz ama işte nereye kadar.iş yoğunluğu,trafik ve insanlar...
normal olarak bir gün çoook yorucu geçiyor.neyseki atlattım biraz..yarın ve sonrasında dinlenmeye çalışıcam ama bakalım..
teşekkür ederim canımmm , genellikle iyi ama bir kaçı ne olur bilemiyorum henüz açıklanmadı sonuçlar, bütünlemeye kalabilirim ama olsun
iyi ediyorsun canım.meyve yemeye çalışıyoruz ama işte nereye kadar.iş yoğunluğu,trafik ve insanlar...
normal olarak bir gün çoook yorucu geçiyor.neyseki atlattım biraz..yarın ve sonrasında dinlenmeye çalışıcam ama bakalım..
evet bazı faktörleri engelleyemiyoruz ama olsun elimizden geldiğince.Dİnlen dinlen tadını çıkar valla .
amanda aman imzanı yeni gördüm yesinler sizide düğününüzü de emi
:
Muhasebecilerin işi zor gerçekten Allah kolaylık versin canım... Yarın sevdiceğinle buluşursun yorgunluğun kalmaz
Olsun canın sağolsun kalırsanda verirsin... )))) Geri dönüşü var nasıl olsa
Eylül biz nişanlanmadan önce İstanbul'un altını üstüne getirdik görmediğimiz yer kalmadı hatta kaçamak yapıp İzmit'e onun arkadaşının düğününe gitmiştik orada kaldık :122: Ama nişandan sonra hiç bir yere gidemek hazırlık telaşına düşüyorsun eline para geçse eşyaya yatırıyorsun derken 9 ay hiç bir şey yapmadık doğru düzgün o yüzden bu günlerin tadını çıkar
Benim ailem çıkmamı kısıtlardı bazen ben derdimki nişanlanınca evleninc gece yaılarına kada dışarıda dolanıcam derdim şimdi hiç aklıma gelmiyo hep evde kalaım oluyor
bestcim doğumgünün nasıl geçti
bestcim doğumgünün nasıl geçti
AAAAA bestecimmm, doğum günün mü vardı senin?????
hayırlı seneler, güzel yıllar diliyorum canım arkdaşım..sevdiklerinle bir ömürrrr
Krizz bugün senin doğumgünündü değil mi? Kutlu olsun canım :122:
tesekküy edeyim canım
bir olayı kendinle bağlantılandırırsan unutma olasılığın düşer. best'i de kendimle bağlantılandırdığım için unutmadımmesela 8 aralık'ı da unutmam bence, bir ay 4 gün sonra olduğu için benim evliliğimden
bestcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun, çook güzel bir yaş diliyorum
Çok teşekkür ederim kızlar,harika geçti tek kelime ile harika .
eşim öyle bir süpriz hazırlamışki ağlattı beni
tüm arkadaşlarımızı akrabalarımızı aramış ulaşmış hepsinden benim doğum günümü kutlamalarını söylemiş,bir kağıda yazarak yada istedikleri yaratıcılıkla ...bunu fotoğraf çekip göndermelerini istemiş. Dayısı Paris'te Eyfel kulesinin önünde çekilmiş , bulgaristanda ananesinin eline pankart tutuştumuşlar öle çekmişler, yine bulgaristandan arkadaşı kara yazmış , türkiyenin 4 yanından ankara , kırıkkale , konya ,hatay , daha aklıma gelmiyen birkaç şehirden arkadaşlarımız fotoğraf göndermiş ,herbiri bir o kadar şirin anlamlı fotolar görseniz kimi ekrana yazmış orda çekilmiş , bunu benim biricik aşkım slayt yapmış can bonomonunda iyiki doğdun şarkısını atmış içine . Hiç beklemiyordum böyle birşeyi nasıl duygulandım görsenizbir kere daha aşık oldum vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?