2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

iyiyim canım bugün tatil ettim kendime tüm gün pinekledim evde, akşamüstü de dışarı çıktık denizle güzel geçti geldim nete girdim işte ,
sende ne var ne yok

oooo süper çifte kumrular sizi

iyi etmişsin arada ben de salıveririrm kendimi.
iyi oluyor.

ben de aynı dinleniyorum,yatıyorum kalkıyorum bol bol tıkınıyorum.
annem daha yok mu deyip duruyor.hiç hayra alamet değil benim bu hallerim hiiççç

ohhh dinlen tabe boşver o kadar çalışıyorsun yoruluyorsun boşver ,
hadi ya öle mi dio annenn
hayata bi kez geliyoruz ya yaşasın yemek yemek boşverrr

ohhh dinlen tabe boşver o kadar çalışıyorsun yoruluyorsun boşver ,
hadi ya öle mi dio annenn
hayata bi kez geliyoruz ya yaşasın yemek yemek boşverrr

evet aştım kendimi bir bakayım dedim.
elossa döktürmüş gel de acıkma..

maşallah çok güzel şeyler yapıyor,fikir olur canım sana da akşam yemekleri için.

şifa olsun diyelim kuzumm

evet aştım kendimi bir bakayım dedim.
elossa döktürmüş gel de acıkma..

maşallah çok güzel şeyler yapıyor,fikir olur canım sana da akşam yemekleri için.

şifa olsun diyelim kuzumm

bir kaç kez gördüm başlığı ama pek girip bakmamıştım güzel diyorsan arada fikir edinim bende bazen çeşit sıkıntısı çekiyorum

bir kaç kez gördüm başlığı ama pek girip bakmamıştım güzel diyorsan arada fikir edinim bende bazen çeşit sıkıntısı çekiyorum

oraya dalmışım burayı unuttum bak
bak canım bak..gerçekten güzel fikir olur her konuda

evde olsam ya da yapabilsemm ahhh ahhhh

bu arada ben çıkayım tatlım.iyi geceler diliyorum size iyi tatilerrr

oraya dalmışım burayı unuttum bak
bak canım bak..gerçekten güzel fikir olur her konuda

evde olsam ya da yapabilsemm ahhh ahhhh

bu arada ben çıkayım tatlım.iyi geceler diliyorum size iyi tatilerrr

tamam kuzuş sanda iyi tatiller
tatlı ruyalar

bilgisayarda problem vardı cevap yazamadım.Göz kırpmamın sebebını yanlış anladıysanız bır daha kırpmam.Huzurlu geceler dememse huzurlu geçmesı açısından yazmıştım.Her nedense yanlış anlaşılmalar oluyor bır daha hatır dahı sormam.

Günaydın Kızlar İyi haftalar herkese
Nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonunuz?

Benim çooookk yoğundu şu an deli gibi uykum var..
Cuma akşam eve giderken eltim aradı börek yapmış burada yemek yiyelim hazırlama dedi tamam dedim eve gittim üzerimi değiştirdim eşim geldi gittik yemek yedik eşimin büyük abisi aradı annesi ve ablası oradaymış buraya gelin dedi toplanıp gittik... Orada eşimin dayısı aradı size geleceğiz yarın akşam diye annemlere gidecektik ama iptal oldu cumartesi akşam bir dolu misafir ağırladım..13 yetişkin 4 çocuk..
Cumartesi sabahtan temizlik yaptım kv bize geldi alışverişe çıktık eve gel yemek hazırla falan filan derken misafirler 14:00 de gittiler... Yorgunluktan öldüm ama çok şkür yemek konusunda da ikram konusunda da sorunsuz atlattım...

Pazar da anneme gittik 3-4 saat oturduk ordan abime geçtik yeğenlerimi gördüm ordan eşmin ablasına gittin ve akşam 11:30 evime geldim.... veee bugün biter mi acaba ayakta uyuyacağımm((

ikram kısmını sorunsuz atlatman süper bir şey ben çok korkuyorum ikram konularından. uyku haftası ilan etsek, bol bol uyusak bir hafta değil mi senin yıllık iznin var mı canım? fotoları da alabildiniz mi

Hatuncanlar günaydın..Yaa ben kilo aldım galibaa..Çok oburlaştım da ayrıcaaaa..Eskiden normal olan pantolonlarım tayt vaziyeti almaya başladı :84::96:

günaydın çilekçim. ben de h.sonu ile tavan yaptım yeme konusunda

günaydın souvvenır

veee günaydın tekrardan herkeseee

Maşallah hakikaten dolu dolu bir haftasonu geçirmişsin...
Hem gezmişsin hem misafir ağırlamışsın... Güzel olmuş bence.
Yorucu olsa da, sen ancak kendini çarşambaya biraz toparlarsın canım...

Hatuncanlar günaydın..Yaa ben kilo aldım galibaa..Çok oburlaştım da ayrıcaaaa..Eskiden normal olan pantolonlarım tayt vaziyeti almaya başladı :84::96:

Aynı sorun bende de var. Obez oldum resmen ya... :18:
Kızıyorum kendime ama, bir iştah artışı vardı ki sorma...
Neyse son günler de biraz daha kontrol altında Allah'tan... :26:

Günaydın canım...
Bende valla, eşimin kuzenine davetliydik...
O da enfes şeyler yapmış... Dayanamadım yedim bende... :26:

yaaa neden dayanamıyoruz bizzz

ben de c.tesi ofiste ve sonra evde epeyce bir hüplettim..

sonmra dün erkenden çıktık özümle,fuara gittik teee sizin oralara.
önce haribeye ye fuara,oradan nişantaşı ve beşiktaş a,oradan eminönü ve kadıköyle turumuzu sonlandırdık.

şurada şu meşhur burada bu da varmış derken sen düşün artık. ama epeyde bir gezdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…