2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar biz yavaştan eşya bakınmaya karar verdik bende burada bir arkin tavsiyesi üzerine Berke mobilyaya baktım ablasına oradan almışlar çok sağlammış ki zaten o arkadaşta evlilik arefesinde ve herşeyi çok araştırır ...Bende bakındım biras şu mavi çok farklı geldi sanırım yatak odamız minik biras...

Souvvenir o mantı kaçmaz bence
Elif hoş geldin, iyi yaparsınız herşey son ana kalmamış olur..

Ben birinci beyazı ve bi alttaki pudra rengini beğendim daha çok ama tabi senin hoşuna gitmesi önemli

Son düzenleme:
souvvenırcım, çok güzel görünüyor.eşin arnavut muydu:44:

elifcim, gene çok janjanlı örnekler sunmuşsun bize..

Elif'cim hemencik yorum yapayım...

1. ve 3. yatak odası modeli oda ebatınla alakalı olaraktan büyük kaçabilir.
Benim anladığım sen avangart modelleri seviyorsun, benim çok tarzım değildir ama sen beğeniyorsan sorun yok..

2. model daha modern duruyor, 4. model de fena değil.
Ebat olarak bunlar oda ölçülerine daha uyumlu olabilir tabii.

Ama sana tavsiyem, yatak odası alımında daha sağlıklı karar alabilmek için, ev eğer belli ise yatak odasının ölçülerini alman.
Böylelikle hem istediğin modeli, hem de odana sığacak modeli belirlemen kolaylaşır...

kuzum siz geç bile kaldınız yahuuu..her şeyiniz belli zaten alıverin tabii

Souvvenir sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakalım :) eylülcüm hangi mesajlarım seni bu kadar germiş bilemiyorum ama üzgünüm. her zaman iyimser olmak hayalci bir yaklaşımdır ve psikologların da olumsuz duyguları vardır, çünkü onlar da normal insanlar

souvvenir harika görünüyorrrrr

Valla sorma canım, harika birşey...
1 defa yedim, tadı damağımda.
Nişan bohçası götürmeye gittiğimizde yapmıştı.
Ailede birtek kayınvalidem yapıyormuş bunu zaten.

Souvvenir o mantı kaçmaz bence
Elif hoş geldin, iyi yaparsınız herşey son ana kalmamış olur..

Ben birinci beyazı ve bi alttaki pudra rengini beğendim daha çok ama tabi senin hoşuna gitmesi önemli

Bende kaçırmasam diyorum da, bakalım akşam iş çıkışı moralime göre artık... :106:
Zaten eltim de kayınvalidem de yakın oturuyor, olmadı eve gider bir kendime çeki düzen verir giderim... :106:

souvvenırcım, çok güzel görünüyor.eşin arnavut muydu:44:

elifcim, gene çok janjanlı örnekler sunmuşsun bize..

Eşimin anne tarafı arnavut, baba tarafı silivri.
O yüzden kayınvalidem biraz enteresan ya, arnavutlar zor oluyor valla...
İyi insanlar o ayrı, ama zorlar... :106:
Gerçi maşallah son zamanlarda iyi geçiniyoruz, dilimi ısırayım...

iyidir canım bende harıl harıl mobilya bakıyorum..Bebek içinde üzülme olur ya daha

OO maşallah canım, zorlu bir süreç Allah yardımcınız olsun...
Fakat zevkli bir süreç, doya doya tadını çıkartın inşallahhh...

Yok canım üzülmüyorum, kafama da takmıyorum...
Allah hayırlı zamanda nasib eder inşallah...

Evet şekerim önümüzdeki maçlara bakıcaz, iyi hazırlanayım ben...
Ama sana "hamileyim" haberini vermesem mi diye düşünmeye başladım...
Sen beni vallahi kaynanamdan çok sıkıcan gibime geliyo...

Evet ölçü önemli
Bizim evimiz çok minik
Özellikle yatak odası bulamadığımızdan ikeadan özel ölçüye göre dolap yaptırdık, beyaz
İki minik beyaz komodin aldık yine ordan
Beyaz baza ve yatak ta bellonadan alındı
Şifonyer yerim yoktu diye almadık

her zaman iyimser olmak değil kast ettiğim şey..herkesin kötü zamanları olabiliyor bu aşikar ve burada paylaşıyoruz..hele ki ben çok karamsar bir insandım.
hala daha zaman zaman yaşayabiliyorum bu karamsarlığı ve asla pembe gözlükler takan biri de olmadım..beni tanıyanlar az çok ne kadar gerçekçi yaklaştığımı da
bilirler.

neyse, asıl ora da bu kadar güzel şeyleri yaşayan senin, aşkla bahsettiğin şeyler varken ölümden bahsetmen sadece dokunmuştu.
anormal olduğunuzu hiç bir zaman vurgulamadım, nitekim ilkay ında sıkıntılarını görüyorum.keşke olmasa ama var.

sadece kötü kelimeleri ortadan kaldırmak daha iyi diye düşünmüştüm ben.

kuzular teşekkür ederim yorumlarınız için ben ilk beyaz ve pudra tonu olanı çok beğendim..Şifonyeri falan çok farklı pudranın aynası açılıyor içinde rafları falan var farklı bir konsept oluşturulabilir ama nişanlım küçük dedi sanırım onlar büyük kalacak:26::26: ben şu maviye takıldım çok farklı geldi bana minik de görünüyo ama tabiki araştırmalara tam gaz devam

selammmm hanımlar,
herkes nasıl ?
neler yapıyorsunuz görüşmeyeli

benim kafada sizinkinden düşünüyor.
malum biz de şehir şehir gezeceğiz ne ölçüsü diyorum ben de..

Ohooo daha o kadar çok model, o kadar fazla alternatif ve fiyat aralığı göreceksin ki...
Sen bile hayret edeceksin son kararına...
Genelde öyle oluyor da... İçine sinsin alacağın mobilya önemli olan o canım...
Şimdiden hayırlı olsun inşallah...

elifcim mavi benim gözüme koyu geldi. boyut olarak minik görünüyor ama gerçekte de öyle mi bir bakmak lazım.. eğer gerçekten küçük ve model olarak hoşuna gittiyse, farklı rengini yapabilecekler mi bir sor bence tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…