kızlar biz yavaştan eşya bakınmaya karar verdik bende burada bir arkin tavsiyesi üzerine Berke mobilyaya baktım ablasına oradan almışlar çok sağlammış ki zaten o arkadaşta evlilik arefesinde ve herşeyi çok araştırır ...Bende bakındım biras şu mavi çok farklı geldi sanırım yatak odamız minik biras...
Selam canım hoşgeldin, bizden iyilik senden naber???
souvvenir harika görünüyorrrrr
Souvvenir o mantı kaçmaz bence
Elif hoş geldin, iyi yaparsınız herşey son ana kalmamış olur..
Ben birinci beyazı ve bi alttaki pudra rengini beğendim daha çok ama tabi senin hoşuna gitmesi önemli
souvvenırcım, çok güzel görünüyor.eşin arnavut muydu:44:
elifcim, gene çok janjanlı örnekler sunmuşsun bize..
iyidir canım bende harıl harıl mobilya bakıyorum..Bebek içinde üzülme olur ya daha
Souvvenir sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakalım :) eylülcüm hangi mesajlarım seni bu kadar germiş bilemiyorum ama üzgünüm. her zaman iyimser olmak hayalci bir yaklaşımdır ve psikologların da olumsuz duyguları vardır, çünkü onlar da normal insanlar
Souvvenir sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakalım :) eylülcüm hangi mesajlarım seni bu kadar germiş bilemiyorum ama üzgünüm. her zaman iyimser olmak hayalci bir yaklaşımdır ve psikologların da olumsuz duyguları vardır, çünkü onlar da normal insanlar
Evet ölçü önemli
Bizim evimiz çok minik
Özellikle yatak odası bulamadığımızdan ikeadan özel ölçüye göre dolap yaptırdık, beyaz
İki minik beyaz komodin aldık yine ordan
Beyaz baza ve yatak ta bellonadan alındı
Şifonyer yerim yoktu diye almadık
selammmm hanımlar,
herkes nasıl ?
neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
kuzular teşekkür ederim yorumlarınız için ben ilk beyaz ve pudra tonu olanı çok beğendim..Şifonyeri falan çok farklı pudranın aynası açılıyor içinde rafları falan var farklı bir konsept oluşturulabilir ama nişanlım küçük dedi sanırım onlar büyük kalacak:26::26: ben şu maviye takıldım çok farklı geldi bana minik de görünüyo ama tabiki araştırmalara tam gaz devam
selammmm hanımlar,
herkes nasıl ?
neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
kuzular teşekkür ederim yorumlarınız için ben ilk beyaz ve pudra tonu olanı çok beğendim..Şifonyeri falan çok farklı pudranın aynası açılıyor içinde rafları falan var farklı bir konsept oluşturulabilir ama nişanlım küçük dedi sanırım onlar büyük kalacak:26::26: ben şu maviye takıldım çok farklı geldi bana minik de görünüyo ama tabiki araştırmalara tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?