2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sen de hoş geldin Kaderr:29:
uykusuz bir gecenin sabahındayım, işe odaklanma gibi de bir halim yok..:27:

senden nbrrr

sen de hoş geldin Kaderr:29:
uykusuz bir gecenin sabahındayım, işe odaklanma gibi de bir halim yok..:27:

senden nbrrr

Hoş buldum sağ ol
Sorma ya Cumartesi boşa geliyoruz zaten ne güzel uyurduk şimdi :1:

Püff sabah sabah öğrencilik sürem bitti diye akbilim nanay oldu
Tamam dedik indirimi bitti madem tam olarak yükleyin ( Eşimin de öyle )
Ama olmuyor dediler kart yenilemeniz lazım aylık için
75 TL ye aylık yaptığım kartım ditti, yerine 155 TL ye aylık yapabileceğim mavi kartım geldi :55: :19:
Tabi işe de geç kaldım, ding dong asansörde de müdürle karşılaştım :55:

Hoş buldum sağ ol
Sorma ya Cumartesi boşa geliyoruz zaten ne güzel uyurduk şimdi :1:

Püff sabah sabah öğrencilik sürem bitti diye akbilim nanay oldu
Tamam dedik indirimi bitti madem tam olarak yükleyin ( Eşimin de öyle )
Ama olmuyor dediler kart yenilemeniz lazım aylık için
75 TL ye aylık yaptığım kartım ditti, yerine 155 TL ye aylık yapabileceğim mavi kartım geldi :55: :19:
Tabi işe de geç kaldım, ding dong asansörde de müdürle karşılaştım :55:

evet yaaa..bir düze çıkamadım ben de:27:
gece yeğenimle uyudum, durmadı sıpa:emir_bebek:

nasıl uyudum bilmiyorum yani..

kötü olmuş epeyce:26: artık 155 e talimsin yani desene:19:
acaba zam gele gele 200 ü bulur mu merak ediyorum.

evet yaaa..bir düze çıkamadım ben de:27:
gece yeğenimle uyudum, durmadı sıpa:emir_bebek:

nasıl uyudum bilmiyorum yani..

kötü olmuş epeyce:26: artık 155 e talimsin yani desene:19:
acaba zam gele gele 200 ü bulur mu merak ediyorum.

Yeğenle uyumak güzeldir ama ben uykum gelince başka odaya kaçardım :1:
Ben işe gidiyordum diye ablamın yanında yatırıyordum onu napayım :8:

Evet , eşim hayırlı olsun diyo yeni kartın
Buna geçmiş olsun denir bi kerem :63: dedim :1:
Sorma çok saçma ya, metrobüste elini kolunu koyacak yer bulamıyor insan yine de çok pahalı
Yakın mesafe olsa taksiyle giderdik diyorum eşime :1: çünkü cidden metrobüs o işkencesine rağmen pahalı

155 eşimindi şimdi de benim de 155 oldu = 310 yol parası :19:

Sorma çok saçma ya, metrobüste elini kolunu koyacak yer bulamıyor insan yine de çok pahalı
Yakın mesafe olsa taksiyle giderdik diyorum eşime :1: çünkü cidden metrobüs o işkencesine rağmen pahalı

oyyy epeycene fazlaymış buu..Aldığınız maaşa yol dahil değil mi kader

uyumak güzel evet ama ertesi gün tatilse:1:
mız da mız mız da mız uyumadı sıpa..sabah da uyandı benle.:emir_bebek:

sağlık olsun diyelim, tekrar mı okusak acep..sırf şunun için okuyan var.ikinci üniversite fırsatını mı kullansak acaba..:9::9:

ben zaten bir kaç vesait değiştirdiğim için, ucuz bile kalıyor normal şartlarda ödeyeceğim yol parasının yanında..hani o derece..

oyyy epeycene fazlaymış buu..Aldığınız maaşa yol dahil değil mi kader

İstanbul şartları böyle maalesef çilekçim
Hem rezil bi trafiği var hemde üstüne bartılı paralar baymamız isteniyor

Eşim ayrıca yol parası alıyor, onların şirketi öyle.. Evi yakın olana yürüyene bile veriyor haksızlık olmasın diye..
Ama bizim öyle değil, hiç kimseye vermiyoruz diyorlar.. Kimisi de çok eskilerden birkaç kişiye veriliyor diyor, ben bilmiyorum yeni sayılırım daha..

uyumak güzel evet ama ertesi gün tatilse:1:
mız da mız mız da mız uyumadı sıpa..sabah da uyandı benle.:emir_bebek:

sağlık olsun diyelim, tekrar mı okusak acep..sırf şunun için okuyan var.ikinci üniversite fırsatını mı kullansak acaba..:9::9:

ben zaten bir kaç vesait değiştirdiğim için, ucuz bile kalıyor normal şartlarda ödeyeceğim yol parasının yanında..hani o derece..

Evet :1: biz de bu akşam uyuruz napalım :16: yarın acısını çıkarırız geç kalkarak :27:

Mantıklı gelmiyo bana , harç parasını da dedem vermeyecek sonuçta :1: gerçi hesaplamadım son durum ne ne kadar fark olur bilemiyorum ama uğraşamayacağım hiç artık şu öğrenci işleriyle...

Bizim de öyle.. Mecidiyeköye kadar metrobüsle geliyoruz ordan da otobüsle işyerine varıyoruz 3-4 durak..
E haftasonu filanda dışarı çıktığımız oluyo, normale göre aylık tabi daha karlı geliyor ama cidden çok pahalı İstanbul'da ulaşım..

İstanbul şartları böyle maalesef çilekçim
Hem rezil bi trafiği var hemde üstüne bartılı paralar baymamız isteniyor

Eşim ayrıca yol parası alıyor, onların şirketi öyle.. Evi yakın olana yürüyene bile veriyor haksızlık olmasın diye..
Ama bizim öyle değil, hiç kimseye vermiyoruz diyorlar.. Kimisi de çok eskilerden birkaç kişiye veriliyor diyor, ben bilmiyorum yeni sayılırım daha..

Buna da şükür cicim yaa işimiz de olmayabilirdi, o daha kötü...Ben yürüyerek gidip geliyorum şükür etmeliyim sanırım çünkü büyük şehirin göbeğinde yaşamak gerçekten zor.

Buna da şükür cicim yaa işimiz de olmayabilirdi, o daha kötü...Ben yürüyerek gidip geliyorum şükür etmeliyim sanırım çünkü büyük şehirin göbeğinde yaşamak gerçekten zor.

Tabi çok şükür halimize
Ama cidden bizde bazen diyoruz evimiz yürüme mesafesi olsa yaşadık günde en az 2-2 buçuk saat bize kar kalır..

2.5 * 26 gün = 65 saat ( Aylık yolda harcadığımız ölü zaman, stres , sinir, kavga, sıkış tepiş bi ortam )

Evet :1: biz de bu akşam uyuruz napalım :16: yarın acısını çıkarırız geç kalkarak :27:

Mantıklı gelmiyo bana , harç parasını da dedem vermeyecek sonuçta :1: gerçi hesaplamadım son durum ne ne kadar fark olur bilemiyorum ama uğraşamayacağım hiç artık şu öğrenci işleriyle...

Bizim de öyle.. Mecidiyeköye kadar metrobüsle geliyoruz ordan da otobüsle işyerine varıyoruz 3-4 durak..
E haftasonu filanda dışarı çıktığımız oluyo, normale göre aylık tabi daha karlı geliyor ama cidden çok pahalı İstanbul'da ulaşım..

sen onu bir de benim sevgilime anlat.:1:
adana da daha ucuz her şey diyor.bundan sonraki tayin yerini oraya alalım falan.:31:
bir nebze doğru ama bir yandan her bütçe için imkan var..gerçi fiyat düştükçe de kalite de o oranda yerlerde..

ulaşımı, şuyu buyu tabi ki pahalı yapacaklar..istanbul a gelmeyi caizp kılamamak adına:19:

Back